Belle Ev Ekranlarınız

Sponsorlu Bağlantılar

tolgatavli

Üye

tolgatavli

Üye
adamlar hızli senin için sorun olmazsa konu açmak istiyorum

- - - Eklendi - - -

konu açılmış zaten

najanaja

najanaja

Üye

ne ara editlenmiş toggleler ya :D
al işte sen o kadar uğraş yap elin oğlu bi renk deiştirdi kendi yapmış gibi paylaştı geçti millet hazıra alışmış artık :) Şimdi ne demek istediğimi anladın mı :)

Anil-D

Anil-D

Üye
dogru şoyluyosun abi

• Beğen
Tepkiler: najanaja
CouTFeeL

CouTFeeL

Üye

al işte sen o kadar uğraş yap elin oğlu bi renk deiştirdi kendi yapmış gibi paylaştı geçti millet hazıra alışmış artık :) Şimdi ne demek istediğimi anladın mı :)

anlıyorum abi :) yapıcak bişi yok en sonunda yaptığım setlerin sadece resimlerini burda paylaşıcam sen yada sleeple gibi sevdiğim insanlar isterse onlara vericem sadece o olucak

• Beğen
Tepkiler: sLeepLe ve Mr. SaLÇa
asigsasi

asigsasi

Üye

anlıyorum abi :) yapıcak bişi yok en sonunda yaptığım setlerin sadece resimlerini burda paylaşıcam sen yada sleeple gibi sevdiğim insanlar isterse onlara vericem sadece o olucak

yanlış düşünüyor sun :)burası paylaşım sitesi kimi bilgilerini paylaşır kimi yaptığı çalışmaları paylaşır sonuçta herkes bi emek verir herkes bu şekilde düşünmüş olsa ne arkadaşlık kalır ne dostluk kalır ne saygı nede sevgi kalır dm den biz birsürü uygulama alıyoruz onların avkonları yeri geliyor edit görüyor burada ne olacak sanki senin seti editlemişler :)

güzel şeyler editlenir :)
söylediklerim den yanlış birşey çıkarmayın :)

CouTFeeL

CouTFeeL

Üye

yanlış düşünüyor sun :)burası paylaşım sitesi kimi bilgilerini paylaşır kimi yaptığı çalışmaları paylaşır sonuçta herkes bi emek verir herkes bu şekilde düşünmüş olsa ne arkadaşlık kalır ne dostluk kalır ne saygı nede sevgi kalır dm den biz birsürü uygulama alıyoruz onların avkonları yeri geliyor edit görüyor burada ne olacak sanki senin seti editlemişler :)

haklısın ama bazen beleşe konuyormuş gibi olunuyo o yüzden öyle bişey dedim.

• Beğen
Tepkiler: najanaja ve asigsasi
asigsasi

asigsasi

Üye

haklısın ama bazen beleşe konuyormuş gibi olunuyo o yüzden öyle bişey dedim.

yok kardeşim beleş felan değil herkes senin eemekleri takdir ediyor :) ona bakarsan ücretli uygulamalar burada hep ücretsiz paylaşılıyor bu tür olaylar ufak tefek şeyler :) kafanı takma :)

najanaja

najanaja

Üye

kısmen doğru kısmen yanlış bence, neden dersen bu adam emek harcıyo kendisi bi şekil üretiyo zaman harcıyo bazan hatalarla karşılaşıyo bikaç deneme yapıyo (Her zaman bi kerede cuk die olmuyo ) tele kaç defa restart çekiyo harcadığı emek az bişey deil ama dediğim gibi elin oğlu gelsin 5 dk kada bi renk deiştirip kendi adıyla paylaşsın şimdi bende sana soruyorum bu hak adalet mi sence ? zamanında bende çok uğraştım tele attığım restartların haddi hesabı yok :) haa şimdi coutfeel i bilemiyorum ne düzeyde oldu gayet başarılı işler çıkarıyo tamamen ustalaştı, düzeyden kastım çok uğraşıyomu bi kerede çıkarıyomu demekten. ama ben şu anda bi kerede sıfır hatasız yapıyorum artık, bi set yapmam 15 dk mı anca alıyo. Ben bu yüzden artık yapmıyorum açıkçası, aslında elimde daha tonla model, seçenek wardı çeşit çok şu anda elimde ve daha da çoğalabilir. ama artık emekli oldum ve yapmayı düşünmüyorum merak etmeyin kendimede hiçbişey yapmıyorum çünkü biliyosunuz son setim tam favorim onun üstüne kullanmamda yapmamda.

Benim söylediklerimden de yanlış bişey çıkarmayın :)

Anil-D

Anil-D

Üye
haklısın abi

• Beğen
asigsasi

asigsasi

Üye

kısmen doğru kısmen yanlış bence, neden dersen bu adam emek harcıyo kendisi bi şekil üretiyo zaman harcıyo bazan hatalarla karşılaşıyo bikaç deneme yapıyo (Her zaman bi kerede cuk die olmuyo ) tele kaç defa restart çekiyo harcadığı emek az bişey deil ama dediğim gibi elin oğlu gelsin 5 dk kada bi renk deiştirip kendi adıyla paylaşsın şimdi bende sana soruyorum bu hak adalet mi sence ? zamanında bende çok uğraştım tele attığım restartların haddi hesabı yok :) haa şimdi coutfeel i bilemiyorum ne düzeyde oldu gayet başarılı işler çıkarıyo tamamen ustalaştı, düzeyden kastım çok uğraşıyomu bi kerede çıkarıyomu demekten. ama ben şu anda bi kerede sıfır hatasız yapıyorum artık, bi set yapmam 15 dk mı anca alıyo. Ben bu yüzden artık yapmıyorum açıkçası, aslında elimde daha tonla model, seçenek wardı çeşit çok şu anda elimde ve daha da çoğalabilir. ama artık emekli oldum ve yapmayı düşünmüyorum merak etmeyin kendimede hiçbişey yapmıyorum çünkü biliyosunuz son setim tam favorim onun üstüne kullanmamda yapmamda.

Benim söylediklerimden de yanlış bişey çıkarmayın :)

restart atmanın telefona sıkıntı vereceğini düşünmüyorum çünkü maximod fp2 için ben telefona 500 kere restart attım canlı şahidi noss_bar sorabilirsiniz
tabiki coutfeel kendisi bilir fakat böyle bir tutum içerisine girmesi benim açımdan yanlış olur :)
yanlış anlamayın :)

najanaja

najanaja

Üye
Buyrun bakalım coutfeel in setiyle :) ilerleyen saatlerde modifiye ettiğim halleriyle ekleyecem.

• Beğen
Tepkiler: sLeepLe
CouTFeeL

CouTFeeL

Üye
tartışmaya gerek yok :) toggle hazırlamam yarım saatimi alıyor ama severek yaptığım için hiç canım sıkılmıyor. Okuldada teknik resim dersinde herkezin canı sıkılıyor benm sıkılmıyor ve sınavlarım bu yüzden 100 100 :) burdada najanaja abi sayesinde kendimi geliştirdim çok mutluyum severek yapıyorum aklıma yeni şekiller geldikçe çizip telefona atıp deniyorum severdem seti yapıyorum tartışmaya gerek yok sohbeti kesmezsek uyarı alıcaz gibi :)
naja abi ekranlarını bekliyorum :)

• Beğen

Üst Alt