Belle Ev Ekranlarınız

Sponsorlu Bağlantılar

asigsasi

asigsasi

Üye
paylaşa paylaşa düzelir sorun değil

- - - Eklendi - - -

• Beğen
Tepkiler: Mr. SaLÇa ve yaren_dede

timuçin

Üye
paylaşa paylaşa düzelir sorun değil

- - - Eklendi - - -

fotoğrafı nasıl paylaşıyoz

• Beğen
Tepkiler: yaren_dede
yaren_dede

yaren_dede

Üye
  • Beğen
Tepkiler: asigsasi
asigsasi

asigsasi

Üye

bu siteye yukle url kopyala mesaja yapıştır

- - - Eklendi - - -

dostum ekranlar güzel olmuş ama altbarı beğenmedim :)

sıkıntı yok değiştiririz dostum :)

timuçin

Üye
sade ve hoş

asigsasi

asigsasi

Üye
işte budur güzel olmuş fakat andro menü arka plan gözüküyor ayarlar dan menü çubuğu arka planı koyu gri yap

najanaja

najanaja

Üye

• Beğen
Tepkiler: asigsasi ve sLeepLe
CouTFeeL

CouTFeeL

Üye
vay abi süper olmuş ekranlar şu togglede gözüm kaldı yaa :)

• Beğen
Tepkiler: najanaja
Pringles

Pringles

Üye
Abi klasör isimlerini nasıl öyle yaptın :(

Anil-D

Anil-D

Üye
abi resimler harika bende isterim ühühüùhü

• Beğen
najanaja

najanaja

Üye
vay abi süper olmuş ekranlar şu togglede gözüm kaldı yaa :)

saolasın kardeş zaten dewamlı kullanacak olduğum budur daha önce demiştim :) tam istediğim tonda çok tatlı bi şeffaflık oldu herşeyimi bu fonda yaptım daha da deiştirmem :) bu son ekranlarımdır bi ekran paylaşcam die zırt pırt bişeyler deiştirmicem artık biliyosun ben bi favori bulur dewamlı onu kullanırım sürekli deiştirip durmayı sewmem :) noldu sende mi emekliye ayrıldın yoksa :) pek bişey yaptığını göremiyorum. Bi süre sonra sıkılıyo dimi insan :) bunun sonu yok kardeş sürekli yap yap yap insanoğlu da doymaz zaten hep bi yenisini ister bu yüzden bi süre sonra sıkılıyor insan. Açıkçası ben sıkıldım artık zaten fazlasıyla sunumda bulundum bu kadar yeter artık bişey yapmıycam. İlk zamanlar bende çok hevesliydim sürekli bişeyler yapmak güzeldi ama dediğim gibi sonu yok 3 gün sonra senide görecem :)

- - - Eklendi - - -

Abi klasör isimlerini nasıl öyle yaptın :(

fontla alakalı kardeş biçok konuda vermiştim bu fontu adı bu BlackChancery :oke:

- - - Eklendi - - -

abi resimler harika bende isterim ühühüùhü

resimlerim herzaman harikadır :) geniş bi arşivim war. ama daha önce de dedim kimileri için saçma olabilir ama takıntılıyım işte :) bazı hususlardan dolayı resim vermiyorum.

CouTFeeL

CouTFeeL

Üye
sıkılmadım yapmaktan ama okul sınavlar ve antrenmandan zaman bulamıyorum :)

• Beğen
sLeepLe

sLeepLe

Üye

ben buna najanaja ekranları derim işte kırmızının ağır bastığı fotoğrafların göz aldığı ben burdayım diyen ekranlar :) kardeşim 10 numara ekranlar eline sağlık widget setin çok iyi zaten onlara laf yok :) ama aklıma bişey takıldı şu notlardaki 7.5 santim ne :kop:

• Beğen
najanaja

najanaja

Üye

ben buna najanaja ekranları derim işte kırmızının ağır bastığı fotoğrafların göz aldığı ben burdayım diyen ekranlar :) kardeşim 10 numara ekranlar eline sağlık widget setin çok iyi zaten onlara laf yok :) ama aklıma bişey takıldı şu notlardaki 7.5 santim ne :kop:

bunlar harbi on numara :) bu son zaten başka da yok :) ya geçenlerde gazetede digitürkte film reklamı gördüydüm konusunu okudum ilgimi çekti nette bi bakayım dediydim bugün baktım hiçbiyerde öle bi film yok :) sanırım sadece digitürk e özel bi film :)

- - - Eklendi - - -

senin aklından ne geçmişti 7.5 santim den :kop:

• Beğen
Tepkiler: sLeepLe
sLeepLe

sLeepLe

Üye

bunlar harbi on numara :) bu son zaten başka da yok :) ya geçenlerde gazetede digitürkte film reklamı gördüydüm konusunu okudum ilgimi çekti nette bi bakayım dediydim bugün baktım hiçbiyerde öle bi film yok :) sanırım sadece digitürk e özel bi film :)

- - - Eklendi - - -

senin aklından ne geçmişti 7.5 santim den :kop:

Ne gelcek hiç bişey :kop:

• Beğen
kiraz.muhammed1

kiraz.muhammed1

Üye

• Beğen
Tepkiler: tempestshine ve yaren_dede

timuçin

Üye