timuçin
Üye
bi ekran görüntüsü isteriz
tamam ama benimkiler sizin kadar iyi değil
bi ekran görüntüsü isteriz
paylaşa paylaşa düzelir sorun değil
- - - Eklendi - - -
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
fotoğrafı nasıl paylaşıyoz
paylaşa paylaşa düzelir sorun değil
- - - Eklendi - - -

bu siteye yukle url kopyala mesaja yapıştır
- - - Eklendi - - -
dostum ekranlar güzel olmuş ama altbarı beğenmedim![]()

işte budur güzel olmuş fakat andro menü arka plan gözüküyor ayarlar dan menü çubuğu arka planı koyu gri yap
vay abi süper olmuş ekranlar şu togglede gözüm kaldı yaa![]()
tam istediğim tonda çok tatlı bi şeffaflık oldu herşeyimi bu fonda yaptım daha da deiştirmem
bu son ekranlarımdır bi ekran paylaşcam die zırt pırt bişeyler deiştirmicem artık biliyosun ben bi favori bulur dewamlı onu kullanırım sürekli deiştirip durmayı sewmem
noldu sende mi emekliye ayrıldın yoksa
pek bişey yaptığını göremiyorum. Bi süre sonra sıkılıyo dimi insan
bunun sonu yok kardeş sürekli yap yap yap insanoğlu da doymaz zaten hep bi yenisini ister bu yüzden bi süre sonra sıkılıyor insan. Açıkçası ben sıkıldım artık zaten fazlasıyla sunumda bulundum bu kadar yeter artık bişey yapmıycam. İlk zamanlar bende çok hevesliydim sürekli bişeyler yapmak güzeldi ama dediğim gibi sonu yok 3 gün sonra senide görecem 
Abi klasör isimlerini nasıl öyle yaptın![]()

abi resimler harika bende isterim ühühüùhü
geniş bi arşivim war. ama daha önce de dedim kimileri için saçma olabilir ama takıntılıyım işte
bazı hususlardan dolayı resim vermiyorum.
kardeşim 10 numara ekranlar eline sağlık widget setin çok iyi zaten onlara laf yok
ama aklıma bişey takıldı şu notlardaki 7.5 santim ne
ben buna najanaja ekranları derim işte kırmızının ağır bastığı fotoğrafların göz aldığı ben burdayım diyen ekranlarkardeşim 10 numara ekranlar eline sağlık widget setin çok iyi zaten onlara laf yok
ama aklıma bişey takıldı şu notlardaki 7.5 santim ne
![]()
bu son zaten başka da yok
ya geçenlerde gazetede digitürkte film reklamı gördüydüm konusunu okudum ilgimi çekti nette bi bakayım dediydim bugün baktım hiçbiyerde öle bi film yok
sanırım sadece digitürk e özel bi film 

bunlar harbi on numarabu son zaten başka da yok
ya geçenlerde gazetede digitürkte film reklamı gördüydüm konusunu okudum ilgimi çekti nette bi bakayım dediydim bugün baktım hiçbiyerde öle bi film yok
sanırım sadece digitürk e özel bi film
- - - Eklendi - - -
senin aklından ne geçmişti 7.5 santim den![]()