Baya uzun zaman oldubuyrun bakalım aslında widgetlerimi hiç deiştirmeyi düşünmüyorum ama aynı şeylerle de ekran paylaşmanın bi anlamı olmadığı için göstermelik bir iki widget ekledim onlarda herzaman ki gibi yarım, bunlar sadece görünen yüzleri
birazdan yine favori serime geri dönecem
![]()

siyahtan kurtuldum

süper olmuş![]()
kardeş kısayolları nasıl yuvarlak yapıyosun
süper olmuş![]()

najnaja kardeş süper yapmışın.ben bu kısa yolları nasıl yuvarlak yaparım yada kare.

teşekkürler kardeş
- - - Eklendi - - -
kardeş kısayol olsun menü ikonları tamamen temayla alaklı tema ikonları yuvarlaksa kısayollarda yuvarlak olmuş olur yani isteğin tamamen temayla alakalı tema bölümüne girip ikon modellerine bakarak zevkine göre indir temaları bu kadar![]()
saol kardeş öğrendiğim iyi oldu
saol kardeş öğrendiğim iyi oldu
- - - Eklendi - - -
kardeş o zaman temanın link atarmısın
tamamen yuvarlak ikonlar istiyosan arjun arora nın temalarına bak o genelde yuvarlak ikonlar kullanıyo 
Baya uzun zaman oldubuyrun bakalım aslında widgetlerimi hiç deiştirmeyi düşünmüyorum ama aynı şeylerle de ekran paylaşmanın bi anlamı olmadığı için göstermelik bir iki widget ekledim onlarda herzaman ki gibi yarım, bunlar sadece görünen yüzleri
birazdan yine favori serime geri dönecem
![]()
sararmışın ama sana sarı yakışıyo
çok güzel ekranlar kardeşim toggle ve ikonları güzel uydurmuşsun her zamanki gibi
hele bataryayı gösteren widgeti çok sevdim güzel yapmışsın eline sağlık
resimlerde çok hoş
5. resimdeki sanki tanıdık gibi geldi
bizi böyle uzun süre ekransız bırakma
son olarak toptan eline sağlık kardeşim 
siyahtan kurtuldumLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
oo gözlerim yaşardı kardeşim uzun bi aradan sonra seni sahalarda gördüksararmışın ama sana sarı yakışıyo
çok güzel ekranlar kardeşim toggle ve ikonları güzel uydurmuşsun her zamanki gibi
hele bataryayı gösteren widgeti çok sevdim güzel yapmışsın eline sağlık
resimlerde çok hoş
5. resimdeki sanki tanıdık gibi geldi
bizi böyle uzun süre ekransız bırakma
son olarak toptan eline sağlık kardeşim
![]()
batarya widgetini hala el atmadım yarım yapıldak kullanıyom şarja takılı kısımları yapmadım aslında güzel olacak üzerinde damlacıklar war
güç tasarrufuna alınca da eco yazan bi yazı war güzel duruyo
müzikçalara bişey dememişin
deişik bi model deniyim dedim çok çeşit oldu walla
olmazsa onuda tamamlıyım aslında albüm resmi yeri yuvarlaktı ama resimli olunca otomatik kare oluyo 
saolasın kardeşim temaya uyumlu olsun die sarardım bu sefer, deişiklik olsun dedimbatarya widgetini hala el atmadım yarım yapıldak kullanıyom şarja takılı kısımları yapmadım aslında güzel olacak üzerinde damlacıklar war
güç tasarrufuna alınca da eco yazan bi yazı war güzel duruyo
müzikçalara bişey dememişin
deişik bi model deniyim dedim çok çeşit oldu walla
olmazsa onuda tamamlıyım aslında albüm resmi yeri yuvarlaktı ama resimli olunca otomatik kare oluyo
![]()
bataryayıda güzel düşünmüşsün