Belle Ev Ekranlarınız

Sponsorlu Bağlantılar

timuçin

Üye
najnaja kardeş süper yapmışın.ben bu kısa yolları nasıl yuvarlak yaparım yada kare.

• Beğen
Tepkiler: najanaja

asigsasi

asigsasi

Üye
Baya uzun zaman oldu :) buyrun bakalım aslında widgetlerimi hiç deiştirmeyi düşünmüyorum ama aynı şeylerle de ekran paylaşmanın bi anlamı olmadığı için göstermelik bir iki widget ekledim onlarda herzaman ki gibi yarım, bunlar sadece görünen yüzleri :) birazdan yine favori serime geri dönecem :)

süper olmuş :)

• Beğen
kiraz.muhammed1

kiraz.muhammed1

Üye
siyahtan kurtuldum

• Beğen
Tepkiler: sLeepLe ve asigsasi
najanaja

najanaja

Üye

teşekkürler kardeş :)

- - - Eklendi - - -

najnaja kardeş süper yapmışın.ben bu kısa yolları nasıl yuvarlak yaparım yada kare.

kardeş kısayol olsun menü ikonları tamamen temayla alaklı tema ikonları yuvarlaksa kısayollarda yuvarlak olmuş olur yani isteğin tamamen temayla alakalı tema bölümüne girip ikon modellerine bakarak zevkine göre indir temaları bu kadar :)

timuçin

Üye

teşekkürler kardeş :)

- - - Eklendi - - -

kardeş kısayol olsun menü ikonları tamamen temayla alaklı tema ikonları yuvarlaksa kısayollarda yuvarlak olmuş olur yani isteğin tamamen temayla alakalı tema bölümüne girip ikon modellerine bakarak zevkine göre indir temaları bu kadar :)

saol kardeş öğrendiğim iyi oldu

- - - Eklendi - - -

saol kardeş öğrendiğim iyi oldu

kardeş o zaman temanın link atarmısın

• Beğen
sLeepLe

sLeepLe

Üye
Baya uzun zaman oldu :) buyrun bakalım aslında widgetlerimi hiç deiştirmeyi düşünmüyorum ama aynı şeylerle de ekran paylaşmanın bi anlamı olmadığı için göstermelik bir iki widget ekledim onlarda herzaman ki gibi yarım, bunlar sadece görünen yüzleri :) birazdan yine favori serime geri dönecem :)

oo gözlerim yaşardı kardeşim uzun bi aradan sonra seni sahalarda gördük :) sararmışın ama sana sarı yakışıyo :) çok güzel ekranlar kardeşim toggle ve ikonları güzel uydurmuşsun her zamanki gibi :) hele bataryayı gösteren widgeti çok sevdim güzel yapmışsın eline sağlık :) resimlerde çok hoş :) 5. resimdeki sanki tanıdık gibi geldi :hmmm bizi böyle uzun süre ekransız bırakma :)
son olarak toptan eline sağlık kardeşim :)

- - - Eklendi - - -

siyahtan kurtuldum

Rengarenk bence çok güzel olmuş :oke:

• Beğen
Anil-D

Anil-D

Üye
najanaja abi font ile avkonu rica etsem verirmisin paylaşmam soz

kiraz.muhammed1

kiraz.muhammed1

Üye
çok sağol faruk abi:)

najanaja

najanaja

Üye

oo gözlerim yaşardı kardeşim uzun bi aradan sonra seni sahalarda gördük :) sararmışın ama sana sarı yakışıyo :) çok güzel ekranlar kardeşim toggle ve ikonları güzel uydurmuşsun her zamanki gibi :) hele bataryayı gösteren widgeti çok sevdim güzel yapmışsın eline sağlık :) resimlerde çok hoş :) 5. resimdeki sanki tanıdık gibi geldi :hmmm bizi böyle uzun süre ekransız bırakma :)
son olarak toptan eline sağlık kardeşim :)

saolasın kardeşim temaya uyumlu olsun die sarardım bu sefer, deişiklik olsun dedim :) batarya widgetini hala el atmadım yarım yapıldak kullanıyom şarja takılı kısımları yapmadım aslında güzel olacak üzerinde damlacıklar war :) güç tasarrufuna alınca da eco yazan bi yazı war güzel duruyo :) müzikçalara bişey dememişin :) deişik bi model deniyim dedim çok çeşit oldu walla :) olmazsa onuda tamamlıyım aslında albüm resmi yeri yuvarlaktı ama resimli olunca otomatik kare oluyo :)

• Beğen
Tepkiler: sLeepLe
sLeepLe

sLeepLe

Üye

saolasın kardeşim temaya uyumlu olsun die sarardım bu sefer, deişiklik olsun dedim :) batarya widgetini hala el atmadım yarım yapıldak kullanıyom şarja takılı kısımları yapmadım aslında güzel olacak üzerinde damlacıklar war :) güç tasarrufuna alınca da eco yazan bi yazı war güzel duruyo :) müzikçalara bişey dememişin :) deişik bi model deniyim dedim çok çeşit oldu walla :) olmazsa onuda tamamlıyım aslında albüm resmi yeri yuvarlaktı ama resimli olunca otomatik kare oluyo :)

hee onu demeyi unutmuşum müzik çalarda çok güzel olmuş kardeşim eline sağlık :) bataryayıda güzel düşünmüşsün :)

• Beğen
kiraz.muhammed1

kiraz.muhammed1

Üye
tartışmasız en iyilerim oldu bence:

• Beğen
Tepkiler: asigsasi
asigsasi

asigsasi

Üye
kardeşim ekranlar süper olmuş bu notlar daki beyaz yazı fontu nu nasıl yaptın ya bende siyah rss de siyah

asigsasi

asigsasi

Üye
sağol kardeşim sen bir de rss dene bakalım

- - - Eklendi - - -

sen bu notlar tex dosyasını nasıl yükledin parçalayıp mı attın

kiraz.muhammed1

kiraz.muhammed1

Üye
yoo direk sisi kurdum, sis font icindir mifse disi icin

- - - Eklendi - - -

tamam denerim abi