şimdi çok iyi anladım
![]()

Nihayet 
Teşekkür ederim kardeşim bende bekliyom najanaja paylaşsın diye hala tık yok
- - - Eklendi - - -
Bi nismet sezdim sanki efendime söyliyim bi vurgulama dürtme falan![]()
![]()
o kadar ayrıntılı açıklama yaptıktan sonra herkes sezer artık 
Nihayet
- - - Eklendi - - -
Gaz vermeyin bakem gösteririm ben size tıkıo kadar ayrıntılı açıklama yaptıktan sonra herkes sezer artık
![]()
ben açıklamayı okumadım açıklama diğer sayfadaydı ilk ben anladım![]()

Beyler konu açılmayacak şekilde kilitlenmesini istemiyorsanız sohbete son verin.
sohbete zaten son vermiştik
zaten farkındaysan en fazla 2-3 karşılıklı yorum yapıyoruz takılıyoruz sonra ben kendim uyarıyorum tamam kapatalım konuyu diye
farkındayım o yüzden muhabbetleri uzatmıyorum
ve bence bu kadarı çok görülmemeli karşılıklı bikaç takılma normal karşılanmalı hiç takılmadan da olmuyo
rahatsız olup şikayet eden mi oluyo yoksa siz görüpte mi uyarıyosunuz bilmiyorum ama bence kesin birileri şikayet ediyo
yukarıda sadece normal düzeyde 3 yorum war açıkçası ben bunun bi sakıncası olacağını düşünmüyorum o kadar olsun yani
çok uzatmamak şartıyla dimi 
Kusura bakmasohbete zaten son vermiştik
zaten farkındaysan en fazla 2-3 karşılıklı yorum yapıyoruz takılıyoruz sonra ben kendim uyarıyorum tamam kapatalım konuyu diye
farkındayım o yüzden muhabbetleri uzatmıyorum
ve bence bu kadarı çok görülmemeli karşılıklı bikaç takılma normal karşılanmalı hiç takılmadan da olmuyo
rahatsız olup şikayet eden mi oluyo yoksa siz görüpte mi uyarıyosunuz bilmiyorum ama bence kesin birileri şikayet ediyo
yukarıda sadece normal düzeyde 3 yorum war açıkçası ben bunun bi sakıncası olacağını düşünmüyorum o kadar olsun yani
çok uzatmamak şartıyla dimi
![]()

araya birkaç ekran serpiştir dostum
bizim ekranları niye es geçiyon bakim o kadar kötümü![]()
yakında serpiştirecem 

ekranlar çok güzel olmuş hele şu rss görünce moralim bozuluyor beyaz font yapamadım diye ellerine saglık![]()

Mükemmel olmuş abi rica etsem bu saatleri nasıl yaptın konusu vardı hatırlıyorum ama bulamadım atabilir misin ?
Tolga abi 3. Ekrandakinide atabilir misin ?
burdaki ekran ışığını kısma açma widgetini nerden bulabilirim link atarmısınız