digital saat güzelmiş samet 3. Ekran güzel
o iılını resimde ki batarya nasıl öyle oluyor ki rica etsemLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Bu üstbar mavi yapmışsın çok güzel olmuş,bu nereden yapabiliyoruz
acaba![]()
o iılını resimde ki batarya nasıl öyle oluyor ki rica etsem
hadi ya gerçekten güzel mıs böyle bir batarya uygulaması olsa patlar
yine uzun bi aradan sonrahep kırmızı olmuyo dimi bide sarı deniyim dedim
Nasıl Durmuş ?

Nasıl Durmuş ?
on numara ekranlar hazırlamışsın dostum
temada güzel olmuş...
tema bölümünde senin düzenlediğin birkaç tema olsa fena olmaz hani senin tarzını yansıtan![]()
bunu bi fırsatını bulunca aklıma geldi denemek istedim ikonları ben hazırladım ama olmayacak o yüzden vazgeçtim yapamadığım biçok bölge var o zaman anlamı olmuyo yaptım mı ya tam yapmalıyım ya hiç yapmamalıyım bunu da önizleme eklemek için sadece menü ikonları ve 2-3 pro için ikon hazırladım
yani ekranda görünen herşey aslında yarım
toggle paketi temayla aynı ikon yaptım ama sadece görünen o widgetler war
ekrandaki herşey yarım yani sadece önizleme alınacak kısımları yani görünen yüzünü yaptım 
Teşekkür ederim kardeşim.
on numara ekranlar olmus yine
ewet ama dediğim gibi vazgeçmeyi düşünüyom ikon yapmak işin kolay kısmı temada yapamadığım bi sürü bölge war daha sadece ikon yapmakla olmuyo heryerini yapabilmeliydim bu zaten sadece kendimi denemek amaçlı yapılmış bi deneydiDediğim gibi ikonlarda geçişlerde tonlamalarla harika olur.Emeğine sağlık![]()

Yine hatunları donatmışsın kardeşimyine uzun bi aradan sonrahep kırmızı olmuyo dimi bide sarı deniyim dedim
Nasıl Durmuş ?
ilk ekrandakine bayıldım çok tatlı duruyo
her şey komple değişmiş avkon tema widgetlar
her şey uyum içerisinde hele tema çok güzel olmuş kardeşim eline sağlık
ikonlarda hoş duruyo renkte değişiklik yapman kırmızıdan sarıya gitmen güzel olmuş
avkonun şebeke çubuklarına hasta oldum güzel düşünmüşsün kardeşim
yazı tipi aynı ama güzel
Yine hatunları donatmışsın kardeşimilk ekrandakine bayıldım çok tatlı duruyo
her şey komple değişmiş avkon tema widgetlar
her şey uyum içerisinde hele tema çok güzel olmuş kardeşim eline sağlık
ikonlarda hoş duruyo renkte değişiklik yapman kırmızıdan sarıya gitmen güzel olmuş
avkonun şebeke çubuklarına hasta oldum güzel düşünmüşsün kardeşim
yazı tipi aynı ama güzel
![]()
zaten ilk ekran senin içindi onu beğeniceni biliyodum
çubuklarda kararsız kaldım şimdilik böle olsun dedim artık
walla bu temayı premium düzeyde yapmayı çok istiyodum aslında ama dediğim gibi çoğu yer eksik kalıyo
sadece menü ikonlarını yaptım
walla kendim yaptığım içinmi bilmem ben ikon setini çok sewdim
tema güzel olacaktı aslında
bu yazı tipini deiştirmem artık yaa sewiyom bunu
teşekkür ederim kardeşim yorum için 
Nasıl Durmuş ?
?Abi harbiden süper yapmışsın herşeyi yenilemişsin Hayırlı olsun paylaşcanmı bizlede?
Bide şu müzik çalarda şarkılara nasıl resim ekliyoz yada nasıl resimli indiriyorz bi site varmı ?
yapmaya çalıştığım premium düzeyde bi temaydı
ama olmıcak eksik yer çok
sadece ikon yapmakla olmuyo o işin kolay tarafı ana ikon hazır oldumu geri kalan her uygulamaya uygun bi simge ekle gitsin ama yine de uğraştırıcı iş 100 lerce ikondan bahsediyorum sen daha iyi bilirsin sadece bi widget seti için bile ne kadar uğraşıyosun dimi
tema yapan vatandaşları şimdi anlıyorum adamlar 1000 küsür ikon hazırlıyo gerçekten zor işmiş. bunu da sadece kendimi denemek amaçlı yaptım
demek ki isteyince olcak
belki ilerde yaparım bi tema önce bütün bölgeleri öğrenmem lazım
kardeş ben pc den yapıyom o işi en kolay yolla mp3tag prosu var çok basit bi pro mp3 ü tele atmadan önce hem taglarım hem albüm resmi atarım. benim telde resimsiz yada tagsız müzik yoktur sewmem öle
düzen olmalı 400 küsür müzik var hepsini hem tagladım hem resim ekledim 
Anladım abi çok iyi yapmışsın çok uyumlu olmuş
şimdi anladın mı işimin neden çooook uzun sürebileceğiniyapmaya çalıştığım premium düzeyde bi temaydı
ama olmıcak eksik yer çok
sadece ikon yapmakla olmuyo o işin kolay tarafı ana ikon hazır oldumu geri kalan her uygulamaya uygun bi simge ekle gitsin ama yine de uğraştırıcı iş 100 lerce ikondan bahsediyorum sen daha iyi bilirsin sadece bi widget seti için bile ne kadar uğraşıyosun dimi
tema yapan vatandaşları şimdi anlıyorum adamlar 1000 küsür ikon hazırlıyo gerçekten zor işmiş. bunu da sadece kendimi denemek amaçlı yaptım
demek ki isteyince olcak
belki ilerde yaparım bi tema önce bütün bölgeleri öğrenmem lazım
kardeş ben pc den yapıyom o işi en kolay yolla mp3tag prosu var çok basit bi pro mp3 ü tele atmadan önce hem taglarım hem albüm resmi atarım. benim telde resimsiz yada tagsız müzik yoktur sewmem öle
düzen olmalı 400 küsür müzik var hepsini hem tagladım hem resim ekledim
![]()

Anladım abi çok iyi yapmışsın çok uyumlu olmuş
program için sağol abi hemen yapıcam![]()
ama benim çok hoşuma gitti ilerde düşünürsem bu setle yapacam ilk önce
önemli deil kardeşim işini görecek bi pro çok memnun kalacaksın kullanımı çok kolay ve tr karakter destekliyo türkçe müzikleri tagladığın zaman telde normal tr görünüyo hepsi.