Belle Ev Ekranlarınız

Sponsorlu Bağlantılar

CouTFeeL

CouTFeeL

Üye

saolasın kardeşim o yüzden şimdilik görev iptal :) ama benim çok hoşuma gitti ilerde düşünürsem bu setle yapacam ilk önce :) önemli deil kardeşim işini görecek bi pro çok memnun kalacaksın kullanımı çok kolay ve tr karakter destekliyo türkçe müzikleri tagladığın zaman telde normal tr görünüyo hepsi.
Yazın yaparsın :D bizde yardım ederiz elimizden geldiği kadar :) yükledim şimdi proyu deniyorum

• Beğen
Tepkiler: najanaja

najanaja

najanaja

Üye
Yazın yaparsın :D bizde yardım ederiz elimizden geldiği kadar :) yükledim şimdi proyu deniyorum

albüm resmi sol altta görürsün zaten eğer içinde resim varsa resim üstünde sağı tıkla kapak resmi sil de eklemek istediğin zaman resmini boyutlandır ben genelde 700x700 falan yapıyom direk mouse ile sürükle resim bölümüne bırak ve mp3 kaydet bu kadar kolay resim eklemek :)

• Beğen
Tepkiler: CouTFeeL
yaren_dede

yaren_dede

Üye

• Beğen
Tepkiler: AHMED... ve asigsasi
asigsasi

asigsasi

Üye

• Beğen
Tepkiler: AHMED...

paşazade23

Üye
yine uzun bi aradan sonra :) hep kırmızı olmuyo dimi bide sarı deniyim dedim :) Nasıl Durmuş ?

ya paşa o menü açma arama ve seçenekler butonunu iconlarini nasıl o hale getirdin bazı arkadaşlar Extra Buttons un tuşkilidi menü geçişleri iconlarinida değiştirmiş formda bayağı aradımda bulamadım :

CouTFeeL

CouTFeeL

Üye

Yenİİİİ Yorumlarınız nelerr :D

• Beğen
Tepkiler: AHMED... ve najanaja
najanaja

najanaja

Üye
ya paşa o menü açma arama ve seçenekler butonunu iconlarini nasıl o hale getirdin bazı arkadaşlar Extra Buttons un tuşkilidi menü geçişleri iconlarinida değiştirmiş formda bayağı aradımda bulamadım :

Kardeş arama butonu avkonla, seçenekler ve menü butonları temayla deişir extra butonu bilmiyorum var onunda modları sistem modlama bölümünde extra buttons la ilgili olması lazım.

- - - Eklendi - - -

Yenİİİİ Yorumlarınız nelerr :D

pil diğerlerinin yanında sırıtmış :) sen baya bi yeşilaycı oldun bu aralar :) yazılar falan hep yeşil oluyo :) güzel ekranlar kardeşim ama bundan çok daha güzel olanlarınıda görmüştüm bilmem anlatabildim mi :)

paşazade23

Üye
Saol naJanaja kardeş yardımcı olduğun için teşekkür ederim:)

• Beğen

sercanx14

Üye

CouTFeeL

CouTFeeL

Üye

Kardeş arama butonu avkonla, seçenekler ve menü butonları temayla deişir extra butonu bilmiyorum var onunda modları sistem modlama bölümünde extra buttons la ilgili olması lazım.

- - - Eklendi - - -

pil diğerlerinin yanında sırıtmış :) sen baya bi yeşilaycı oldun bu aralar :) yazılar falan hep yeşil oluyo :) güzel ekranlar kardeşim ama bundan çok daha güzel olanlarınıda görmüştüm bilmem anlatabildim mi :)

anladım bu gün ve yarın evdeyim düzelticem :)

• Beğen
achambo

achambo

Üye

bu aralar çok uğraşmıyorum telefonla:) ama oyun oynasam da sarjı iyi gidiyo 2 günde %35 e düştü ancak

bir de renkleri uydurmaya çalıştım:D

• Beğen
Tepkiler: AHMED...
kiraz.muhammed1

kiraz.muhammed1

Üye
her şey yuvarlak:)

• Beğen
Tepkiler: AHMED... ve CouTFeeL
kiraz.muhammed1

kiraz.muhammed1

Üye