Belle Ev Ekranlarınız

Sponsorlu Bağlantılar

tolgatavli

Üye

• Beğen
Tepkiler: najanaja

sLeepLe

sLeepLe

Üye
Buyrun bakalım :)

• Beğen
najanaja

najanaja

Üye

walla harika bi ekran olmuş :oke: mavi uyumu süper. ama ben en çok resmi beğendim :) resmi aldım gitti haberin olsun :D

najanaja

najanaja

Üye
offff ne diyim ben şimdi buna çok tehlşikeli ekranlar can yakıyo :) şu anda ne temayı nede widgetleri görüyom :kop:1. ekran aynı o hiç deişmiyo zaten :) 2. ekran bence yanlış resim seçmişsin arkafon çok beyaz toggle lar anlaşılmıyo :) 3. ekran da nutkum tutuldu diecek söz bulamıyom :kop:4. ekran da duwarkağıdı güzel deil bence :) abstract tarzı bi resim koysan daha hoş dururdu :) idare eder diyim ama bi önceki çok daha iyiydi :)

• Beğen
Tepkiler: sLeepLe
CouTFeeL

CouTFeeL

Üye
benim artık telefonda tek seçemediğim yazı fontu :) karar veremiyorum bi türlü :) onuda ayarlayıp yarın yeni ekranlar geliyo :)

sLeepLe

sLeepLe

Üye

offff ne diyim ben şimdi buna çok tehlşikeli ekranlar can yakıyo :) şu anda ne temayı nede widgetleri görüyom :kop:1. ekran aynı o hiç deişmiyo zaten :) 2. ekran bence yanlış resim seçmişsin arkafon çok beyaz toggle lar anlaşılmıyo :) 3. ekran da nutkum tutuldu diecek söz bulamıyom :kop:4. ekran da duwarkağıdı güzel deil bence :) abstract tarzı bi resim koysan daha hoş dururdu :) idare eder diyim ama bi önceki çok daha iyiydi :)
2. ekranı bilerek öyle açık renk seçtim toggle gözükmemesi önemli değil ben sırasını biliyom başka telefonu kullanan yok zaten :D nutkun tutulsun diye koydum onu :) son ekranda hani resim parça parça ya gözümü hoş yapıyo ondan onu kullandım :)

• Beğen
najanaja

najanaja

Üye
tel benim, gözüm kapalı bile kullanırım diosun yani :) gözünün neyine hoş yapıyo o bilmem walla benim görleri nahoş yaptı :) sewmedim güzel deil yalan yok bizde :)

• Beğen
sLeepLe

sLeepLe

Üye
tel benim, gözüm kapalı bile kullanırım diosun yani :) gözünün neyine hoş yapıyo o bilmem walla benim görleri nahoş yaptı :) sewmedim güzel deil yalan yok bizde :)
Sen sevmediysen hemen değiştiriyim kardeşim ayıp ediyon :)

• Beğen
najanaja

najanaja

Üye
nihayet refresh e geçtik bunlarda refresh ekranlarım :) belle ekranlarım dan bi farkı yok ama :kop:

• Beğen
sLeepLe

sLeepLe

Üye
nihayet refresh e geçtik bunlarda refresh ekranlarım :) belle ekranlarım dan bi farkı yok ama :kop:

Güzel ekranlar kardeşim eline sağlık can'ın dediği gibi font değişmiş oda güzel :) avkon widgetlar falan aynı fotoğraflar güzel :oke:

- - - Eklendi - - -

+13 ekranlar :ehe yine meego togglelara dönmüşsün abi :hmmm
Aynen onlara döndüm bunları geliştirsek aslında çok güzel olur :) bu meego by blade tema var ya onun üst barı aşağı çektiğimizde mobil veri wifi falan var ya onun ordaki simgesi çok güzel bu meego togglelara benziyo ama o siyah yerinde on of şeysi falan var :) najanaja sana sesleniyoooz :kop:

• Beğen
Tepkiler: najanaja ve tempestshine
tempestshine

tempestshine

Üye

Adelino'nun yeni teması harika :)

• Beğen
Tepkiler: najanaja ve sLeepLe
sLeepLe

sLeepLe

Üye

Adelino'nun yeni teması harika :)
saat widgeti güzelmiş :) bu tema jelly nin sadece ikonları değişmişi değil mi ben öyle diye indirmedim :hmmm fontun ismi ne :D

- - - Eklendi - - -

bu arada avkonla andromenüde güzel olmuş :oke:

tempestshine

tempestshine

Üye
saat widgeti güzelmiş :) bu tema jelly nin sadece ikonları değişmişi değil mi ben öyle diye indirmedim :hmmm fontun ismi ne :D

- - - Eklendi - - -

bu arada avkonla andromenüde güzel olmuş :oke:

Evet ikonları değişmiş.Duvar kağıdı farklı.Klavye çok hoş.Fontun ismi Stylus

Üst Alt