Belle Ev Ekranlarınız

Sponsorlu Bağlantılar

akflat

Üye
merhaba arkadaşlar bir ev ekranı ile tekrar karşınızdayım

• Beğen
Tepkiler: Silinen Üye 2149105

asigsasi

asigsasi

Üye

• Beğen
Tepkiler: yaren_dede

Silinen Üye 2149105

Kapalı Hesap

- - - Eklendi - - -

yorum istiyorum

çok güzel olmuş valla
avkon, widgetler, android menü,
duvar kağıdı
birbirleri ile çok uyumlu olmuşlar :)

- - - Eklendi - - -

bu da güzel fakat android münüyü kare şeklinde yapsaydın menü ikonları ile uyumlu olurdu

- - - Eklendi - - -

merhaba arkadaşlar bir ev ekranı ile tekrar karşınızdayım

saat ve widgetler yakıyor :D

• Beğen
Tepkiler: asigsasi
asigsasi

asigsasi

Üye
hiç aklıma gelmedi

• Beğen
Tepkiler: Silinen Üye 2149105

tolgatavli

Üye

• Beğen
Tepkiler: asigsasi
achambo

achambo

Üye

bunlar da benden olsun:)

• Beğen
Tepkiler: tempestshine
tempestshine

tempestshine

Üye

bunlar da benden olsun:)

2.ekranı özellikle çok sevdim :hmmm

• Beğen
Tepkiler: achambo
CouTFeeL

CouTFeeL

Üye

toggleler çok şekerr :)

tempestshine

tempestshine

Üye

Dün telefonu uçurdum.En son ne yaptım bilmiyorum.Yemekten sonra telefonu elime aldım.Bir anda resimler gitti.avkon,mifler herşey gitti.hafıza kartı çıkmış olarak gözüktü.Ne yaptıysak düzelmedi.bizde sonunda hem hafıza kartına hem de telefon hafızasına format attık.zaten hafıza kartı format istiyordu mod uygulamaktan mahvoldu :D müziklerimi ve fotoğraflarımı önceden kurtardığım için sorun olmadı.ama tüm uygulamaları toplamak,avkonu yapmak,widgetları bulmak çok zamanımı aldı.Anca bu kadar oldu :D

CouTFeeL

CouTFeeL

Üye

Dün telefonu uçurdum.En son ne yaptım bilmiyorum.Yemekten sonra telefonu elime aldım.Bir anda resimler gitti.avkon,mifler herşey gitti.hafıza kartı çıkmış olarak gözüktü.Ne yaptıysak düzelmedi.bizde sonunda hem hafıza kartına hem de telefon hafızasına format attık.zaten hafıza kartı format istiyordu mod uygulamaktan mahvoldu :D müziklerimi ve fotoğraflarımı önceden kurtardığım için sorun olmadı.ama tüm uygulamaları toplamak,avkonu yapmak,widgetları bulmak çok zamanımı aldı.Anca bu kadar oldu :D

geçmiş olsun kardeşim bende cfw kaldırırken olmuştu aynısı :)
bu arada 1. Ekrandaki saati çok seviyorum fakat birleşik hatası veriyor dis editörle açıp mifi atınca rakamlar kayıyor bir bilgin varmı

tempestshine

tempestshine

Üye
geçmiş olsun kardeşim bende cfw kaldırırken olmuştu aynısı :)
bu arada 1. Ekrandaki saati çok seviyorum fakat birleşik hatası veriyor dis editörle açıp mifi atınca rakamlar kayıyor bir bilgin varmı

sis'i yüklemeden olmuyor.yerleşik bileşen hatası veriyorsa kötü onun çözümünü gerçekten bilmiyorum :bilmm ama forumda bir yerlerde bulmuşlardı çözümünü sanırım :hmmm

Violonist

Üye

sis'i yüklemeden olmuyor.yerleşik bileşen hatası veriyorsa kötü onun çözümünü gerçekten bilmiyorum :bilmm ama forumda bir yerlerde bulmuşlardı çözümünü sanırım :hmmm

][SIZE=
dostum sis dosyasını açın sanırım private dosyasının içinde. Textclock.o0000 dosyaları olması lazım. Iki tane olabilir onlarıda sis in içerisinde neredeyse telefondada oraya atmamız lazım.

lazye

lazye

Üye
T.C.K V2 Belle Final ,

Üst Alt