Bence ilk ekranda kısayolların dizilişlerini değiştir diğer paylaştıklarınla falan aynı benzer falanLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
yorumlarınızı almalıyım. Bu arada widget eksikliği var farkındayım o yüzden önerilirinizi ve favori widgetlerinizi bekliyorum :
avkonla üst barın yazı rengini güzel tutturmuşsun ama bence alttaki kırmızı arama da aynı renk olsa güzel olurdu ama avkonu düzenlemen lazım temayla alakalı değil o
najanajanın yeni seti geliyo yolda bence o widget setini kullan yakışır 
Bence ilk ekranda kısayolların dizilişlerini değiştir diğer paylaştıklarınla falan aynı benzer falanavkonla üst barın yazı rengini güzel tutturmuşsun ama bence alttaki kırmızı arama da aynı renk olsa güzel olurdu ama avkonu düzenlemen lazım temayla alakalı değil o
najanajanın yeni seti geliyo yolda bence o widget setini kullan yakışır
![]()
o sete göre ayarlama yapıcam zaten bu şimdilik temaya göre ayarladım 
yorumlarınızı almalıyım. Bu arada widget eksikliği var farkındayım o yüzden önerilirinizi ve favori widgetlerinizi bekliyorum :
ya üst bardaki herşeyi kırmızı yap yada arama butonunu mavi
onun dışında çok kısayol war
ama dizilişleri güzel model yapmışsın
son resim hariç resimlerin de güzel
ellerine sağlık güzel ekranlar 
Geldi zaten güle güle kullanınset gelsin onu bekliyorum 1 saattiro sete göre ayarlama yapıcam zaten bu şimdilik temaya göre ayarladım
![]()

aynen arama butonu sırıtmış ordaya üst bardaki herşeyi kırmızı yap yada arama butonunu mavi
onun dışında çok kısayol war
ama dizilişleri güzel model yapmışsın
son resim hariç resimlerin de güzel
ellerine sağlık güzel ekranlar
![]()

yarn pro yükleyince denicem mavi yapmayı![]()
ikonu tıklıyon sonra renk tabletinden istediğin rengi tıklıyon o kadar 
hangisini düşünüyon ink mi adobe mi? renk olayı en kolayı merak etmeikonu tıklıyon sonra renk tabletinden istediğin rengi tıklıyon o kadar
![]()

buyurun arkadaşlar birde benden olsun ev ekranı bakalım beğenecekmisiniz resimdeki saat orjinaldir saat üzerine hava durumunu entegre ettim
- - - Eklendi - - -
- - - Eklendi - - -
saat widgeti güzelmiş. Nerden bulabilirim?

çok uyumlu olmuşLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
- - - Eklendi - - -
yorum istiyorum
ellerine sağlıkLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
- - - Eklendi - - -
yorum istiyorum
çok uyumlu olmuşellerine sağlık

yorum yazayım da ben de bir teşekkür isterim yalnız. Insan bir teşekkür eder.![]()

tesekkur ederim avkonum senin sayende boyle guzel durdu
rica ederim![]()
Sizler bu işi biliyorsunuz,çok güzelLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
- - - Eklendi - - -
yorum istiyorum