Belle Ev Ekranlarınız

Sponsorlu Bağlantılar

ultraslan_66

ultraslan_66

Üye

saçlara bak :D :D Justin Bieberın atı :D :D :ehe :ehe

najanaja

najanaja

Üye

bu nasıl bi imza kardeş ekran önizlemesinden bile büyük :kop: anlaşılan modlar görmemiş daha sen bence şimdiden yeni bi imza ayarla kendine bu imza gider haberin ola :) forumda öngörülen imza 650x150 dir ona göre bi imza ayarla bence :oke:

• Beğen
Tepkiler: sLeepLe
CouTFeeL

CouTFeeL

Üye

yorumlarınızı almalıyım. Bu arada widget eksikliği var farkındayım o yüzden önerilirinizi ve favori widgetlerinizi bekliyorum :

• Beğen
Tepkiler: kemersizmavi ve najanaja
sLeepLe

sLeepLe

Üye

yorumlarınızı almalıyım. Bu arada widget eksikliği var farkındayım o yüzden önerilirinizi ve favori widgetlerinizi bekliyorum :
Bence ilk ekranda kısayolların dizilişlerini değiştir diğer paylaştıklarınla falan aynı benzer falan :) avkonla üst barın yazı rengini güzel tutturmuşsun ama bence alttaki kırmızı arama da aynı renk olsa güzel olurdu ama avkonu düzenlemen lazım temayla alakalı değil o :) najanajanın yeni seti geliyo yolda bence o widget setini kullan yakışır :oke:

• Beğen
Tepkiler: najanaja
CouTFeeL

CouTFeeL

Üye
Bence ilk ekranda kısayolların dizilişlerini değiştir diğer paylaştıklarınla falan aynı benzer falan :) avkonla üst barın yazı rengini güzel tutturmuşsun ama bence alttaki kırmızı arama da aynı renk olsa güzel olurdu ama avkonu düzenlemen lazım temayla alakalı değil o :) najanajanın yeni seti geliyo yolda bence o widget setini kullan yakışır :oke:

set gelsin onu bekliyorum 1 saattir :) o sete göre ayarlama yapıcam zaten bu şimdilik temaya göre ayarladım :)

• Beğen
najanaja

najanaja

Üye

aynen arama butonu sırıtmış orda :) ya üst bardaki herşeyi kırmızı yap yada arama butonunu mavi :) onun dışında çok kısayol war :) ama dizilişleri güzel model yapmışsın :) son resim hariç resimlerin de güzel :) ellerine sağlık güzel ekranlar :oke:

• Beğen
Tepkiler: asigsasi ve sLeepLe
CouTFeeL

CouTFeeL

Üye

aynen arama butonu sırıtmış orda :) ya üst bardaki herşeyi kırmızı yap yada arama butonunu mavi :) onun dışında çok kısayol war :) ama dizilişleri güzel model yapmışsın :) son resim hariç resimlerin de güzel :) ellerine sağlık güzel ekranlar :oke:

yarn pro yükleyince denicem mavi yapmayı :)

• Beğen
najanaja

najanaja

Üye
yarn pro yükleyince denicem mavi yapmayı :)

hangisini düşünüyon ink mi adobe mi? renk olayı en kolayı merak etme :) ikonu tıklıyon sonra renk tabletinden istediğin rengi tıklıyon o kadar :)

asigsasi

asigsasi

Üye

• Beğen
Tepkiler: Esendağlı
CouTFeeL

CouTFeeL

Üye

hangisini düşünüyon ink mi adobe mi? renk olayı en kolayı merak etme :) ikonu tıklıyon sonra renk tabletinden istediğin rengi tıklıyon o kadar :)

adobe nin boyutu fazla şimdi başlangıçta ink ten başlıycam. Öğrendikten sonra adobeye başlarım belki :)

Lumiance

Lumiance

Üye
buyurun arkadaşlar birde benden olsun ev ekranı bakalım beğenecekmisiniz resimdeki saat orjinaldir saat üzerine hava durumunu entegre ettim

- - - Eklendi - - -

- - - Eklendi - - -

saat widgeti güzelmiş. Nerden bulabilirim?

kiraz.muhammed1

kiraz.muhammed1

Üye

- - - Eklendi - - -

yorum istiyorum

• Beğen
Tepkiler: Silinen Üye 2149105

Üst Alt