Belle Ev Ekranlarınız

Sponsorlu Bağlantılar

sLeepLe

sLeepLe

Üye
Evet E6 kullanıyorum, peki sade tavsiye edebileceğiniz widgetler var mı? :)
Telefon hackliyse widgetlar bölümüne gir orda najanajanın setlerini öneririm güzeller :oke: hackli değilse eğer sistem modlama bölümünden telefonunu hacklemelisin

- - - Eklendi - - -

aman iyi bi ram i yüksek telefonunun :) ram hafıza az olsada hiçbi kasıntısı yok canawar gibi maaşallah telim :bleh: can 'a sor o daha iyi bilir harbi o nerden bakıyo msj sayısını :)
Benimde kasmıyo :cool bence can saydı :D bakılcak bi yer yok çünkü

• Beğen
Tepkiler: najanaja

najanaja

najanaja

Üye

wardı sanırım daha önce de sıralama yapılmıştı çünkü :) işi gücü yok 70 sayfa msj mı saydı yani can :D hatta hazır saymışken herkesin msj ını saymış bence :kop: çünkü senin 2. sırada olduğunu başka türlü bilemez :D

sLeepLe

sLeepLe

Üye

wardı sanırım daha önce de sıralama yapılmıştı çünkü :) işi gücü yok 70 sayfa msj mı saydı yani can :D hatta hazır saymışken herkesin msj ını saymış bence :kop: çünkü senin 2. sırada olduğunu başka türlü bilemez :D
Kaç acaba benim onuda söyleyeydi iyiydi :D

• Beğen
najanaja

najanaja

Üye
  • Beğen
Tepkiler: sLeepLe
sLeepLe

sLeepLe

Üye

bilgi için teşekkürler kardeş mobil veri sayacı gibi sende mesaj sayacı gibisin maaşallah :) benim o kadar varmıymış yaw ben fazla bişey yazmıyom buraya sanıyodum :)

- - - Eklendi - - -

için rahat ettimi nihayet öğrendin :) yalnız ayağını denk al hemen arkandayım ona göre :kop:
bundan sonra yorumları harf harf yapıcam geçeme beni :kop:

• Beğen

Violonist

Üye

:oke:

yaren_dede

yaren_dede

Üye
Telefon hackliyse widgetlar bölümüne gir orda najanajanın setlerini öneririm güzeller :oke: hackli değilse eğer sistem modlama bölümünden telefonunu hacklemelisin

- - - Eklendi - - -

masaüstü görünùmde sayfanın üstündeki mesaj sayısına tıklarsan kimin kaç yorum yazdığını görebilirsin

• Beğen
Tepkiler: asigsasi
asigsasi

asigsasi

Üye
yeni farkettim

AngvanLee

AngvanLee

Üye
Yeni :) Eksikler ve fazlalıklar için hertürlü yoruma açık :)

CouTFeeL

CouTFeeL

Üye

Yeni avkon'um ve tema
Yorumlarınızı alabilirmiyimm :)

Üst Alt