Belle Ev Ekranlarınız

Sponsorlu Bağlantılar

CouTFeeL

CouTFeeL

Üye

Yorumlarınız.. :)

• Beğen
Tepkiler: najanaja, asigsasi ve AHMED...
asigsasi

asigsasi

Üye
son ekran tanıdık geliyor :hmmm :ehe

• Beğen
Tepkiler: AHMED...
CouTFeeL

CouTFeeL

Üye
:) olabilir

• Beğen
AngvanLee

AngvanLee

Üye
  • Beğen
ayefe09

ayefe09

Üye
[/URL][/IMG][/URL][/IMG]
buda benim telden bir örnek

• Beğen
Tepkiler: najanaja ve AHMED...
AngvanLee

AngvanLee

Üye
Buda benim ekranım. Neler eksik neler fazla yorum bekliyorum. :)

• Beğen
CouTFeeL

CouTFeeL

Üye
Simgelerde yazı yok. Nasıl yapılıyordu o. Benim simgelerin altında ne oldugu yazıyor. :/

- - - Eklendi - - -

Güzelmiş. :) Analog saati nereden bulabilirim ? :/

kardeş bende maximod yüklü oradaki isimleri gösterme modunu yükledim

tempestshine

tempestshine

Üye
  • Beğen
Tepkiler: najanaja, AngvanLee, sLeepLe ve 1 kişi daha
sLeepLe

sLeepLe

Üye

http://www.maxicep.com/s-3-sistem-modlama/mod-no-text-under-icon-in-hs-634952.html

simgelerin altında yazı gözükmemesi modu bu :oke:

- - - Eklendi - - -

Krallığımı kimseye vermem.130 mesaj ile kral benim :ehe tebrikler sleeple abi benden sonra en çok mesajı olan da sensin :)
Tebrik ederim kral :D bende vezir mi oldum o zaman :islik Güzel ekranlar Can eline sağlık yazı tipide hoş :) anlaşılan sen adımı unutmuşsun yine :D

• Beğen
Tepkiler: najanaja

tolgatavli

Üye

CouTFeeL

CouTFeeL

Üye
Yeni avkon2'm :)

Avkon Yakışmışmı önce onu söyleyin :)

najanaja

najanaja

Üye
Kapışırız :eller: İstediğin ekran senin için olsun kardeşim :) herkes kırmızıyı kullanıyodu bende değişiklik olsun maviyi kullandım buda çok güzel :D ilk ekranım değişmezim o batarya widgeti olcak saatte olcak hava durumunuda yeni yeni kullanmaya başladım :) teşekkür ederim kardeşim :)

kimle benlenmi kapışacan benim N8 senin minik 6 nı ezer de geçer :) bana kalırsa 4. ekran :D bakışları cezbetti :) hatta ben bi bulayım bunu :) afiyet olsun kardeş lafımı olur :)

- - - Eklendi - - -

waaay kalite olmuş :) yalnız 2. ekrana başka araba bulamadın mı :) aynen son ekranı gördüm gibi geliyo :)

- - - Eklendi - - -

[/URL][/IMG][/URL][/IMG]
buda benim telden bir örnek
way bi aydın lı daha aydınlılar çoğalmaya başladı s3 te :) 1. si geri kalan 3 ekran nerde :) 2. si widget ekle kısmını nie ekledin orda bi deişiklik yok zaten :) ew ekranları yeterli :)

- - - Eklendi - - -

Krallığımı kimseye vermem.130 mesaj ile kral benim :ehe tebrikler sleeple abi benden sonra en çok mesajı olan da sensin :)

sen konu açıldığından beri kralsın zaten seni de kimse deviremez tahttan :) daha dün dedim bak böle giderse can'ı geçecen die içime doğmuş walla 2. sıraya yükselmiş :kop:can dikkat et bu azimle seni geçecek sLeepLe :)

• Beğen
Tepkiler: sLeepLe

Telecaster_52

Üye
Merhabalar
Şefaf saat Widgeti arıyorum mesela 'On Yirmidokuz' şeklinde yazan varsa paylaşabilir misiniz?

- - - Eklendi - - -

Merhabalar
Şefaf saat Widgeti arıyorum mesela 'On Yirmidokuz' şeklinde yazan varsa paylaşabilir misiniz?

sLeepLe

sLeepLe

Üye

Doğru bildin :)

- - - Eklendi - - -

kimle benlenmi kapışacan benim N8 senin minik 6 nı ezer de geçer :) bana kalırsa 4. ekran :D bakışları cezbetti :) hatta ben bi bulayım bunu :) afiyet olsun kardeş lafımı olur :)

- - - Eklendi - - -

waaay kalite olmuş :) yalnız 2. ekrana başka araba bulamadın mı :) aynen son ekranı gördüm gibi geliyo :)

- - - Eklendi - - -

way bi aydın lı daha aydınlılar çoğalmaya başladı s3 te :) 1. si geri kalan 3 ekran nerde :) 2. si widget ekle kısmını nie ekledin orda bi deişiklik yok zaten :) ew ekranları yeterli :)

- - - Eklendi - - -

sen konu açıldığından beri kralsın zaten seni de kimse deviremez tahttan :) daha dün dedim bak böle giderse can'ı geçecen die içime doğmuş walla 2. sıraya yükselmiş :kop:can dikkat et bu azimle seni geçecek sLeepLe :)
Senle neden kapışıyım telefonuma laf etme ram ve hafızayla ezerim seni :) canla ekran ekleme konusunda kapışırız dedim oda 130muş ben kaçım acaba :hmmm

- - - Eklendi - - -

Merhabalar

- - - Eklendi - - -

Merhabalar
o şeffaf saat widgeti değil text clock ama telefonum e6 gördüğüm kadarıyla ve e6 ya o saat olmuyo üzgünüm bende istiyodum ama olmuyo hiç bi şekilde :)

• Beğen
Tepkiler: najanaja

Telecaster_52

Üye
Doğru bildin :)

- - - Eklendi - - -

Senle neden kapışıyım telefonuma laf etme ram ve hafızayla ezerim seni :) canla ekran ekleme konusunda kapışırız dedim oda 130muş ben kaçım acaba :hmmm

- - - Eklendi - - -

o şeffaf saat widgeti değil text clock ama telefonum e6 gördüğüm kadarıyla ve e6 ya o saat olmuyo üzgünüm bende istiyodum ama olmuyo hiç bi şekilde :)

Evet E6 kullanıyorum, peki sade tavsiye edebileceğiniz widgetler var mı? :)

najanaja

najanaja

Üye
aman iyi bi ram i yüksek telefonunun :) ram hafıza az olsada hiçbi kasıntısı yok canawar gibi maaşallah telim :bleh: can 'a sor o daha iyi bilir harbi o nerden bakıyo msj sayısını :)

• Beğen
Tepkiler: sLeepLe

Üst Alt