Belle Ev Ekranlarınız

Sponsorlu Bağlantılar

asigsasi

asigsasi

Üye
63. Sayfa da olması lazım fakat yarın özenmem lazım yeni ekranlar için

• Beğen
Tepkiler: najanaja

asigsasi

asigsasi

Üye

daha iyi olabilir di şimdilik kullandığım ekranlar yenileri de gelecektir

• Beğen
Tepkiler: AHMED... ve najanaja
AHMED...

AHMED...

Üye
çok fazla dijitalsaat kullanmışsin dostum

• Beğen
Tepkiler: asigsasi
najanaja

najanaja

Üye

daha iyi olabilir di şimdilik kullandığım ekranlar yenileri de gelecektir

buda gayet iyi her ekranda saat war :D bence tek olması gereken bazı kısayollarda tema ikonu yok o da bütünlüğü bozuyo bence kısayollarda sadece temanın ikonunu deiştirdiği proları eklemeliydin o zaman daha muntazam görünürdü :) bir ikonun farklı olması bile görselliği bozuyo bence özellikle 3. ekran :)

• Beğen
Tepkiler: asigsasi
asigsasi

asigsasi

Üye

buda gayet iyi her ekranda saat war :D bence tek olması gereken bazı kısayollarda tema ikonu yok o da bütünlüğü bozuyo bence kısayollarda sadece temanın ikonunu deiştirdiği proları eklemeliydin o zaman daha muntazam görünürdü :) bir ikonun farklı olması bile görselliği bozuyo bence özellikle 3. ekran :)

acele oldu çalıştığım için ancak bu kadar oldu biraz daha özen göstermek gerekiyor yorumlar için teşekkürler

- - - Eklendi - - -

bböyle uyumlu olması gerekir di

• Beğen
najanaja

najanaja

Üye

acele oldu çalıştığım için ancak bu kadar oldu biraz daha özen göstermek gerekiyor yorumlar için teşekkürler

- - - Eklendi - - -

bböyle uyumlu olması gerekir di

Aynen işte bu on numara olmuş :oke:

• Beğen
Tepkiler: AHMED... ve asigsasi
kiraz.muhammed1

kiraz.muhammed1

Üye
ilk fp2 ekranlarım yeni yeni toparlıyorum teli

menüyü de modladım

• Beğen
Tepkiler: AHMED... ve sLeepLe
sLeepLe

sLeepLe

Üye
ilk fp2 ekranlarım yeni yeni toparlıyorum teli

menüyü de modladım
Güzel ekranlar olmuş eline sağlık :) yeni yeni toparlıyorum demişsin ama çok güzel :)

• Beğen
Tepkiler: AHMED...
kiraz.muhammed1

kiraz.muhammed1

Üye
çok sagol abi:)

• Beğen
Tepkiler: AHMED...
najanaja

najanaja

Üye
:islik

• Beğen
Tepkiler: AHMED..., asigsasi, tempestshine ve 1 kişi daha
sLeepLe

sLeepLe

Üye
aa yeni set nerden buldun söyle indircem upload eder misin link versene :D şaka bi yana güzel olmuşlar kardeşim eline sağlık :oke:

• Beğen
najanaja

najanaja

Üye
aa yeni set nerden buldun söyle indircem upload eder misin link versene :D şaka bi yana güzel olmuşlar kardeşim eline sağlık :oke:

verecek link yok kardeş :) sadece zombileri sewiyorum :D teşekkür ederim.

• Beğen
asigsasi

asigsasi

Üye
hangi ara yaptın onları çok hızlısın valla yeni bi sette yapmaya başlarsın yakında şimdi soracan:D nasıl birşey olsun diye şeffaf bi paket olsun artık birazda :D

• Beğen
najanaja

najanaja

Üye
hangi ara yaptın onları çok hızlısın valla yeni bi sette yapmaya başlarsın yakında şimdi soracan:D nasıl birşey olsun diye şeffaf bi paket olsun artık birazda :D

yok kardeş bişey yapmadım :) çakma ekran bu :) fotomontaj yaptım bakalım kanıracam mı die merak ettiydim :) demek ki fotomontaj işinde de iyiyim herkesi kandırmayı başardım :) widget falan yapmadım resimleri birleştirdim sadece :kop:bi süre yapmayacam biraz ara verecem artık :) zaten soğuklar başladımı beni unutun pc başına geçemicem uzun zaman :) allah'tan bizim memlekete kış çok geç geliyo havalar hala süper burda :) bugün güneş yakıyodu ortalığı :)

- - - Eklendi - - -

deme hastayım o diziye yeni sezon bomba gibi başladı :) sürekli takip ediyom 2. sezon çok sıkıcıydı bu sezon baya iyi geçecek gibi :)

• Beğen
sLeepLe

sLeepLe

Üye
Tekrar karşınızda ben :islik

• Beğen
najanaja

najanaja

Üye
Tekrar karşınızda ben :islik

işte bu bi öncekinden çok daha iyi olmuş :) resimler ve yerleşimlerdeki uyum harika olmuş :) ilk ekran standart aynı widgetler hatta hepsi aynı sadece toggle lar deişmiş noldu hani kırmızı diodun :D maviyi seçmişsin :) sanırım 2. ekran benim için yoksa sonuncumu :D ellerine sağlık kardeşim yine güzel ekranlar tamam bu sefer ara veriyosun bu gidişle sen can'ı da geçecen en çok ekleyen oydu :)

• Beğen
Tepkiler: AHMED... ve sLeepLe
sLeepLe

sLeepLe

Üye

işte bu bi öncekinden çok daha iyi olmuş :) resimler ve yerleşimlerdeki uyum harika olmuş :) ilk ekran standart aynı widgetler hatta hepsi aynı sadece toggle lar deişmiş noldu hani kırmızı diodun :D maviyi seçmişsin :) sanırım 2. ekran benim için yoksa sonuncumu :D ellerine sağlık kardeşim yine güzel ekranlar tamam bu sefer ara veriyosun bu gidişle sen can'ı da geçecen en çok ekleyen oydu :)
Kapışırız :eller: İstediğin ekran senin için olsun kardeşim :) herkes kırmızıyı kullanıyodu bende değişiklik olsun maviyi kullandım buda çok güzel :D ilk ekranım değişmezim o batarya widgeti olcak saatte olcak hava durumunuda yeni yeni kullanmaya başladım :) teşekkür ederim kardeşim :)

• Beğen
Tepkiler: najanaja

Üst Alt