Belle Ev Ekranlarınız

Sponsorlu Bağlantılar

yaren_dede

yaren_dede

Üye

ilk benden olsun :) yazı fontun ne iyi ne kötü daha doğrusu rakamları sewmedim bi tek :) resimler bu sefer natural takılmışsın pek tarzım deil :) idare eder benim için. widgetlere bişey diemicem çoğu benim mamülüm zaten :D ben bu temayı sewmedim daha doğrusu alt bar bence iğrenç :) millet androide benzetcem die napacanı şaşırmış :) bunun altbarını deiştirirsek kullanılabilir hale gelir o zaman :) benden bu kadar yorumum bu, isteğim yok :) Teşekkürler önizlemeler için :oke:

- - - Eklendi - - -

maaşallah rengarenk capcanlı ekranlar :) gayet güzel uyumlu ekranlar tel şarj dayken çekmişsin anlaşılan :)

aslında paylaşmayacaktim ama ekranları ve widgetları yeniden düzenledim güzel oldu bence paylaşayim dedim :)

alt bari farkettinmi acces app kaldırdım tam bir şarj canavarı öldürdü beni az daha yeni batarya alacaktım :)

• Beğen
Tepkiler: najanaja

najanaja

najanaja

Üye

dostum duvar kagitlarini begenmedim açıkçası iyi seçim yapamamışsin bu sefer, avkonda eski moda kalmış, tema alt bar ve iconlar hiç hoş değil bence ödevler bittikten sonra yeni ekranlar paylaş :)
sırf kötü yorum da olmaz ki bi tanesini de beğen yahu çocuğu yerden yere wurdun resmen :kop:

- - - Eklendi - - -

aslında paylaşmayacaktim ama ekranları ve widgetları yeniden düzenledim güzel oldu bence paylaşayim dedim :)

alt bari farkettinmi acces app kaldırdım tam bir şarj canavarı öldürdü beni az daha yeni batarya alacaktım :)

yok farketmedim :) onu bugün bende kaldırdım hiç kullanmadım bile tel açılışında otomatik açılıyomuydu ki o benimde kaç gündür sürekli şarj bitiyo ondanmıydı acaba ama ben hiç çalıştırmadım proyu :)

• Beğen
Tepkiler: yaren_dede
tempestshine

tempestshine

Üye
Kimsede beğenmemiş :ağlarım: ama ben natural takılırım.fontumun rakamları bende sevmiyorum.ama opera mini de hata vermiyor.diğerleri verdiği için onları kullanmıyorum.Son ekran siyah widgetlar ve mavi duvar kağıdı evet bencede biraz kötü.Şimdi bir kere duvar kağıtlarıma laf etmeyin çünkü zevkler ve renkler tartışılmaz.ben sizin gibi kadın koyarsam bana sapık derler.oha felan derler yani :D

- - - Eklendi - - -

abiler bu ajanda widgetını nasıl beyaz fontlu yapıyoruz can yapmış mesela, küçük olanını

onların dosyaları var.private icine atıyorsun.sonra hangi ajanda widgetını yüklersen yükle beyaz fontlu olur

• Beğen
Tepkiler: yaren_dede ve najanaja
sLeepLe

sLeepLe

Üye
Kimsede beğenmemiş :ağlarım: ama ben natural takılırım.fontumun rakamları bende sevmiyorum.ama opera mini de hata vermiyor.diğerleri verdiği için onları kullanmıyorum.Son ekran siyah widgetlar ve mavi duvar kağıdı evet bencede biraz kötü.Şimdi bir kere duvar kağıtlarıma laf etmeyin çünkü zevkler ve renkler tartışılmaz.ben sizin gibi kadın koyarsam bana sapık derler.oha felan derler yani :D

- - - Eklendi - - -

onların dosyaları var.private icine atıyorsun.sonra hangi ajanda widgetını yüklersen yükle beyaz fontlu olur
Haklısın sapık damgası yeme :D whatsappta sorun yapıyo mu font ifadeler yarım çıkıyo mu?

tempestshine

tempestshine

Üye
Bu arada evet.temanın alt barını bende sevmedim.ama ikonlara öldüm :aha:

- - - Eklendi - - -

Haklısın sapık damgası yeme :D whatsappta sorun yapıyo mu font ifadeler yarım çıkıyo mu?

whatsapp kullanmadığım için bilmiyorum :hmmm

sLeepLe

sLeepLe

Üye
Bu arada evet.temanın alt barını bende sevmedim.ama ikonlara öldüm :aha:

- - - Eklendi - - -

whatsapp kullanmadığım için bilmiyorum :hmmm
Nasıl kullanmıyosun paylaştığın ekranlarda yukarda whatsapptan mesaj gelmiş baloncuk var :D

kiraz.muhammed1

kiraz.muhammed1

Üye
bekliyoruz cann

kiraz.muhammed1

kiraz.muhammed1

Üye
sağol can, bu da yeni toggle packli ekranım daha pek düzenleme yapamadım ama bu haliyle de hoş duruyo bence:

• Beğen
Tepkiler: tempestshine ve najanaja
najanaja

najanaja

Üye
sağol can, bu da yeni toggle packli ekranım daha pek düzenleme yapamadım ama bu haliyle de hoş duruyo bence:

waaay tam bi uyum olmuş gerçekten güzel görünüyo. Bu nefc simgesi nasıl kardeş bunu kendim yaptım son paketlerimde bu simgeyi kullanıyorum ama hep nfc yazısı oluyo zaten biraz farklılık olsun die faklı bi simge yaptım :) eğer bu güzelse bundan sonraki setlerde de hep bu simgeyi kullanacam.

• Beğen
Tepkiler: tempestshine
kiraz.muhammed1

kiraz.muhammed1

Üye

waaay tam bi uyum olmuş gerçekten güzel görünüyo. Bu nefc simgesi nasıl kardeş bunu kendim yaptım son paketlerimde bu simgeyi kullanıyorum ama hep nfc yazısı oluyo zaten biraz farklılık olsun die faklı bi simge yaptım :) eğer bu güzelse bundan sonraki setlerde de hep bu simgeyi kullanacam.

gayet hoş bence abi ama nfc yazısı daha kullanıcının lehine olurmuş gibime geliy

tempestshine

tempestshine

Üye

vay canına gerçekten güzel olmuş.bayıldım

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
Dm'de paylaşılmış bile :ehe

• Beğen
Tepkiler: najanaja

Üst Alt