ne zamandır bende eklemiyodum
dostum ekranları güzel hazırlamışsın heralde widgetları hazırlamaktan uzun süzmüştür ekranları düzenlemek
birde birşey sorayım bu temanın alt bardaki iconlarını değiştirebiliyormusun
Bakıyorum misilleme yapıyon bana hemenPaylaşmayalı baya olmadı
yeter ya bu nedir böle hergünde ekran yayınlanmaz ki
ama resimleri sewmedim bu sefer. çok açık arkaplanlar kullanıyon sen yaw ben hiç sewmiyom resmin içeriğinde beyaz renk warsa hayatta kullanmam o resmi
widgetlerde deişmiş khang shao muydu neydi bu adamın adını hep karıştırıyom
onun setiydi dimi. bu tema hangisi 
naja dostum hepsi güzel olmuş özellikle toggle setinde ki hatun![]()

Pc'ye geçince uzun bir mesaj yazarım.şimdilik güzel![]()

Açık renkmiş sen ilk resimdekinin bakışlarına baksana 4.resimdekinin uzanışınaBakıyorum misilleme yapıyon bana hemenyeter ya bu nedir böle hergünde ekran yayınlanmaz ki
ama resimleri sewmedim bu sefer. çok açık arkaplanlar kullanıyon sen yaw ben hiç sewmiyom resmin içeriğinde beyaz renk warsa hayatta kullanmam o resmi
widgetlerde deişmiş khang shao muydu neydi bu adamın adını hep karıştırıyom
onun setiydi dimi. bu tema hangisi
![]()
müzik ekranıma açık diyosan onuda orda nota var diye koydum
zaten ekran parlaklığını en düşükte kullanıyom açık renk göze batmıyo temada koyu duvarkağıdı koyu olunca içim daralıyo benim
tema mı bilmem ki hangisi ya
widgetlarda değişiklik yapıyım şeffaf olsunlar dedim bunların şeffaflıkları çok güzel 
Açık renkmiş sen ilk resimdekinin bakışlarına baksana 4.resimdekinin uzanışınamüzik ekranıma açık diyosan onuda orda nota var diye koydum
zaten ekran parlaklığını en düşükte kullanıyom açık renk göze batmıyo temada koyu duvarkağıdı koyu olunca içim daralıyo benim
tema mı bilmem ki hangisi ya
widgetlarda değişiklik yapıyım şeffaf olsunlar dedim bunların şeffaflıkları çok güzel
![]()
yani açık renk
o güzel uzanmış ona lafım yok zaten
benim şeffaflık derecem elegance serisi yaptım ya işte o cam gibi ne var gibi ne yok gibi yani
zaten bende bu seti kullanacaktım ama onu yapınca bundan vazgeçtim 
ne zamandır bende eklemiyodum
teman güzelmiş.Bir ara bende kullanmıştım
Yalnız saatin alta olması tuhaf.ben hiç alışık değilim.böyle şeylere
2.ekran için baya sansür gerekiyordu.dlna widgetı ile yapmışın zaten
3.ekrandaki notlar widgetı ve ajanda da yeni.yalnız ajandayı beyaz fontlu yapsan daha iyi olurdu.3.ekrandaki saate najanaja yazısını görünce çift görüyorum felan sandım bir an
rss widgetı güzelmiş 
Güneş gibi parlıyo ufkumu açıyo kardeşim
ilk ekran bakışlar güzelde sanki güneş gibi parlıyo ışıl ışılyani açık renk
o güzel uzanmış ona lafım yok zaten
benim şeffaflık derecem elegance serisi yaptım ya işte o cam gibi ne var gibi ne yok gibi yani
zaten bende bu seti kullanacaktım ama onu yapınca bundan vazgeçtim
![]()
valla canım sıkıldıkça değiştiriyom bütün widget setlerini gezdim nerdeyse 
Paylaşmayalı baya olmadı
Tema güzel.Resimler güzel.Widget setleri harikulade.Sende bendesin siyah duvar kağıtları benimde içimi boğar Diğer konuda ismimi söyledim
Sanada birşeyler yazalım diğer Sleeple abiTema güzel.Resimler güzel.Widget setleri harikulade.Sende bendesin siyah duvar kağıtları benimde içimi boğar
![]()
Teşekkür ederim yorumların için 
Öncelikle ekranların çok renkli.İlk ekrandaki saat yeni o belliteman güzelmiş.Bir ara bende kullanmıştım
Dukto'yu ilk kez birinci ekranında 6 tane kısayol görüyorum
Yalnız saatin alta olması tuhaf.ben hiç alışık değilim.böyle şeylere
2.ekran için baya sansür gerekiyordu.dlna widgetı ile yapmışın zaten
3.ekrandaki notlar widgetı ve ajanda da yeni.yalnız ajandayı beyaz fontlu yapsan daha iyi olurdu.3.ekrandaki saate najanaja yazısını görünce çift görüyorum felan sandım bir an
rss widgetı güzelmiş
radyo widgetıda hoşmuş.mail widgetını görmüşken benim mail widgetı sorunlu.telefonu sürekli reset attırıyor
![]()
saat widget setiyle aynı ikon ve temayla
temayı biraz modifiye ettim orjinal deil yani
saat yer kaplayan bir widget ve ben widgetlerimi duwarkağıtlarına göre yerleştiririm hem resim hem widget belli olmalı o ekranda saaati üste alsaydım kızın kafa kısmını kaplayacaktı ve anlaşılmayacaktı ama altta resmi hiçbi şekilde etkilemiyo anadınmı
ajandayı beyaz yapma olayını uyguladım zaten renk dosyasını ilgili klasöre attım ama deişmedi bende üstüne düşmedim daha sonra ilgilenirim
kendime özel bide flipclock yaptım bunu çok sewdim başka flipclock kullanmam artık
aslında sen istemişin ya elegance serisi için radyo widgeti ben deişmedi demiştim meğer bendeki widgetin ismi farklıymış fmradio deil mmradioymuş
ismini deiştirdim radyo da deişti artık
belki bi ara elegance serisini update ederim belki diyorum ama
tüm yorumların için teşekkür ederim kardeşim 

ilk benden olsunLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Yorumları ve istekleri saat 20:30 ya da 21:30 gibi cevaplayabilirim.Yapılacak ödevler beni bekler.Ben kaçar![]()
yazı fontun ne iyi ne kötü daha doğrusu rakamları sewmedim bi tek
resimler bu sefer natural takılmışsın pek tarzım deil
idare eder benim için. widgetlere bişey diemicem çoğu benim mamülüm zaten
ben bu temayı sewmedim daha doğrusu alt bar bence iğrenç
millet androide benzetcem die napacanı şaşırmış
bunun altbarını deiştirirsek kullanılabilir hale gelir o zaman
benden bu kadar yorumum bu, isteğim yok
Teşekkürler önizlemeler için 
gayet güzel uyumlu ekranlar tel şarj dayken çekmişsin anlaşılan 
Can bu yazı tipinde whatsappta simgeler tam olarak çıkıyo mu? ben orjinal font ya da nokia pure haricinde başka font yapınca whatsappta simgeler yarım çıkıyoLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Yorumları ve istekleri saat 20:30 ya da 21:30 gibi cevaplayabilirim.Yapılacak ödevler beni bekler.Ben kaçar![]()

Bu saat widgetini verebilir misin

Can bu yazı tipinde whatsappta simgeler tam olarak çıkıyo mu? ben orjinal font ya da nokia pure haricinde başka font yapınca whatsappta simgeler yarım çıkıyo
- - - Eklendi - - -
Bu saat widgetini verebilir misin![]()
Hadi ya ben görmedim bi araştırıyım sağol dostum
dün can paylaştı dostum