Belle Ev Ekranlarınız

Sponsorlu Bağlantılar

yaren_dede

yaren_dede

Üye
uzun süredir eklemiyordum ya vakit olmuyor ya üşeniyorum en sonunda ekleyebildim :)

• Beğen
Tepkiler: najanaja

kiraz.muhammed1

kiraz.muhammed1

Üye
yok abi beğeniyoruz tabiki ama, bu değil bu değil bu sıradan bunu herkes yapıyor diyesim geliyor :D:D

• Beğen
najanaja

najanaja

Üye
uzun süredir eklemiyordum ya vakit olmuyor ya üşeniyorum en sonunda ekleyebildim :)

Çok güzel ekranlar kardeşim resimlerde harika :) acaba istesem verir misin :D yanlız ilk ekran niye farklı hem saat hem avkon farklı :) olmamış uyumsuzluk var :)

- - - Eklendi - - -

yok abi beğeniyoruz tabiki ama, bu değil bu değil bu sıradan bunu herkes yapıyor diyesim geliyor :D:D

yarın yeni set geliyo :D bide ona bak bakalım büyük ihtimal şu bikaç gün içerisinde bikaç set çıkacak :) aslında set hazır ama önce burda yeni ekranlarımı bi paylaşayım herkes görsün :) sonra da seti paylaşıma sunarım.

• Beğen
Tepkiler: yaren_dede
yaren_dede

yaren_dede

Üye

Çok güzel ekranlar kardeşim resimlerde harika :) acaba istesem verir misin :D yanlız ilk ekran niye farklı hem saat hem avkon farklı :) olmamış uyumsuzluk var :)

- - - Eklendi - - -

yarın yeni set geliyo :D bide ona bak bakalım büyük ihtimal şu bikaç gün içerisinde bikaç set çıkacak :) aslında set hazır ama önce burda yeni ekranlarımı bi paylaşayım herkes görsün :) sonra da seti paylaşıma sunarım.

onu geçen hafta hazırlamıştım onuda ekleyim dedim maksat muhabbet olsun :)

bu duvar kağıtlarını konumda paylaştım dostum :)
ama istiyorsan upload edeyim yine

• Beğen
najanaja

najanaja

Üye

onu geçen hafta hazırlamıştım onuda ekleyim dedim maksat muhabbet olsun :)

bu duvar kağıtlarını konumda paylaştım dostum :)
ama istiyorsan upload edeyim yine

ben takılıyodum kardeşim saolasın :) ben zaten hepsini buldum ama senin konudan deil oraya bakmak aklıma gelmedi :) harbi ben ne zamandır senin resim arşivine bakmıyom yaw :) bu seferde widget bölümünde takılı kaldım :)

• Beğen
Tepkiler: yaren_dede
yaren_dede

yaren_dede

Üye

ben takılıyodum kardeşim saolasın :) ben zaten hepsini buldum ama senin konudan deil oraya bakmak aklıma gelmedi :) harbi ben ne zamandır senin resim arşivine bakmıyom yaw :) bu seferde widget bölümünde takılı kaldım :)

sansürlemeyi nasıl yapmışım ama :)

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici

• Beğen
Tepkiler: tempestshine ve Mad EagLe
Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
güzel olmuş abi özellikle beşiktaş saati :) bende beşiktaşlı kupamda ilaç içiyorum şimdi :D

• Beğen
Tepkiler: Nextman
najanaja

najanaja

Üye
ne zamandır bende eklemiyodum :D

• Beğen
Tepkiler: yaren_dede ve sLeepLe
sLeepLe

sLeepLe

Üye

sansürlemeyi nasıl yapmışım ama :)
Sadece süt içiyo ne var ki onda :bilmm :P:

- - - Eklendi - - -

ne zamandır bende eklemiyodum :D

Bütün resimler mi bu kadar güzel olur ya :) hele birinci resimde nasıl fantazilerin var senin :) widgetlar güzel olmuş kardeşim eline sağlık küçük ajanda da yaptığın değişikliği gördüm inceden kırmızı koymuş seni gidi :) temanın ikonlarıyla ne güzel olmuş widgetlar :D eline sağlık kardeşim

• Beğen
sLeepLe

sLeepLe

Üye

tamam be yaw ne gızıyon hemen :) işte svg ikon nu düzenledim adımı yazdım :) daha bi sürü yeni şey war hiçbişey demiyon sende yaa :)
dijital saatin,flipclock,ajanda,radyo,widgetlar,menü ve seçenekler ikonu,notlar widgeti,tercih widgeti hepsi çok güzel olmuş eline sağlık kardeşim :D

• Beğen
najanaja

najanaja

Üye
dijital saatin,flipclock,ajanda,radyo,widgetlar,menü ve seçenekler ikonu,notlar widgeti,tercih widgeti hepsi çok güzel olmuş eline sağlık kardeşim :D

hah şöle yorum yapıyosan hepsine yap yarısına deil :kop:

- - - Eklendi - - -

Bu arada Teşekkürlerimi borç bilirim kardeşim :D

• Beğen
Tepkiler: yaren_dede ve sLeepLe
yaren_dede

yaren_dede

Üye
Sadece süt içiyo ne var ki onda :bilmm :P:

- - - Eklendi - - -

Bütün resimler mi bu kadar güzel olur ya :) hele birinci resimde nasıl fantazilerin var senin :) widgetlar güzel olmuş kardeşim eline sağlık küçük ajanda da yaptığın değişikliği gördüm inceden kırmızı koymuş seni gidi :) temanın ikonlarıyla ne güzel olmuş widgetlar :D eline sağlık kardeşim

dostum ekranları güzel hazırlamışsın heralde widgetları hazırlamaktan uzun süzmüştür ekranları düzenlemek :)
birde birşey sorayım bu temanın alt bardaki iconlarını değiştirebiliyormusun

• Beğen

Üst Alt