Belle Ev Ekranlarınız

Sponsorlu Bağlantılar

yaren_dede

yaren_dede

Üye

zaten sen ekran deil resim paylaşmışsın ne bu bomboş hepsi, herşeyi son ekrana sıkıştırmışsın :) yok 4 de de lafım yok ta 2 numara bakışları harbi cezbetti beni dur 2 dk ka ben bulayım bunun resimlerini bide farklı versiyonlarını görelim :) toggle setin çok güzelmiş nerden buldun :) göstermelik iki tane eklemiş oraya :) sen bana ne bakıyon kardeşim mecbur deilsin benim toggle larla poz vermeye :) ben laf olsun die dedim sen istediğini kullan yani :) tabi sewerek kullanıyosan lafım yok :) Yine sade ve güzel ekranlar kardeşim sen bu sıralar çok sade takılır oldun zaten :) benim widgetlere ekran yetmiyo walla olmazsa 6 ya çıkaracak ekranı :)

- - - Eklendi - - -

can yine harika ekranlar bu temayı bende çok sewdim :) ama yeşil pil sırıtmış :) aynısının maviside vardı bu temayla onu kullansan tam uyum olurdu bence :) seninde toggle setlerin çok güzelmiş :)

- - - Eklendi - - -

estağfurullah :) herkes kendi zevkine göre bişeyler yapıyo işte, bunlar kimilerinin hoşuna gidiyo kimilerinin gitmiyo yani sen benim ekranlar herkesin hoşuna gidiyo diosun :) aslında bu toggle setle poz vermeyecektim de yeni yaptım burda bi gösrterem sonra paylaşırım dediydim :)

toggle paylaltın sıra avkonda :ehe

• Beğen
Tepkiler: najanaja

tempestshine

tempestshine

Üye

zaten sen ekran deil resim paylaşmışsın ne bu bomboş hepsi, herşeyi son ekrana sıkıştırmışsın :) yok 4 de de lafım yok ta 2 numara bakışları harbi cezbetti beni dur 2 dk ka ben bulayım bunun resimlerini bide farklı versiyonlarını görelim :) toggle setin çok güzelmiş nerden buldun :) göstermelik iki tane eklemiş oraya :) sen bana ne bakıyon kardeşim mecbur deilsin benim toggle larla poz vermeye :) ben laf olsun die dedim sen istediğini kullan yani :) tabi sewerek kullanıyosan lafım yok :) Yine sade ve güzel ekranlar kardeşim sen bu sıralar çok sade takılır oldun zaten :) benim widgetlere ekran yetmiyo walla olmazsa 6 ya çıkaracak ekranı :)

- - - Eklendi - - -

can yine harika ekranlar bu temayı bende çok sewdim :) ama yeşil pil sırıtmış :) aynısının maviside vardı bu temayla onu kullansan tam uyum olurdu bence :) seninde toggle setlerin çok güzelmiş :)

- - - Eklendi - - -

estağfurullah :) herkes kendi zevkine göre bişeyler yapıyo işte, bunlar kimilerinin hoşuna gidiyo kimilerinin gitmiyo yani sen benim ekranlar herkesin hoşuna gidiyo diosun :) aslında bu toggle setle poz vermeyecektim de yeni yaptım burda bi gösrterem sonra paylaşırım dediydim :)

mavi android pilide mi var :D onu deneyeyim :hmmm

• Beğen
sLeepLe

sLeepLe

Üye

benim ekranlar küçük olduğundan çok widget koyamıyorum mesela notları koysam ekran doluyo ne resim gözüküyo ne başka widget koyabiliyosun :) telefonum genelde ilk ekranda durur bişey lazım oldu mu sağa kaydırırım son ekrana gelip lazım olan şeylere hemen ulaşabiliyom :) senin widgetları göstermelik koymadım ben sadece mobil veri ve 3g kullanıyom ondan 2si var :) 2.ekran fena ya çok güzel bakıyo bul bakalım senden kaçmaz zaten bi ton resmini bulmuşsundur :)

• Beğen
najanaja

najanaja

Üye

toggle paylaltın sıra avkonda :ehe

tass_co yaptım demişti almadınızmı ondan. pm atın bana falan yazıyodu benim konuda.

- - - Eklendi - - -

mavi android pilide mi var :D onu deneyeyim :hmmm

hani benim konu vardı ya kimbilir nerelerde :) avkon2 pil renk çeşitleri die orda aynısının mavisi de var.

- - - Eklendi - - -

benim ekranlar küçük olduğundan çok widget koyamıyorum mesela notları koysam ekran doluyo ne resim gözüküyo ne başka widget koyabiliyosun :) telefonum genelde ilk ekranda durur bişey lazım oldu mu sağa kaydırırım son ekrana gelip lazım olan şeylere hemen ulaşabiliyom :) senin widgetları göstermelik koymadım ben sadece mobil veri ve 3g kullanıyom ondan 2si var :) 2.ekran fena ya çok güzel bakıyo bul bakalım senden kaçmaz zaten bi ton resmini bulmuşsundur :)

not defteri sorun deil sadece çerçeve yaparız içi boş olur resimede engel olmaz :) widget i muhabbet olsun die gırgırına dedim zati :) yok walla ya adı sanı çıkmıyo bi bu resmi war :) bunun 1920x1200 olanını buldum oda yeter bana :)

• Beğen
Tepkiler: sLeepLe
sLeepLe

sLeepLe

Üye
not defteri sorun deil sadece çerçeve yaparız içi boş olur resimede engel olmaz :) widget i muhabbet olsun die gırgırına dedim zati :) yok walla ya adı sanı çıkmıyo bi bu resmi war :) bunun 1920x1200 olanını buldum oda yeter bana :)
baya güzel çözünürlüklüsünü bulmuşsun helal yinede kardeşim :) not defterini kullanmıyom zaten bu kadar yeter bana :)

• Beğen
tempestshine

tempestshine

Üye
Ben avkonumu buldum abi.Carpenter Son'ın yaptığı avkonu kullanıyorum.Sıkılana kadar devam :D

• Beğen
lazye

lazye

Üye
5800 T.C.K

mah23442344

Üye

Bu ikonlardan vazgeçemiyorum :aha:

ekranların muhteşem gerçekten. Lütfen bana aynı ekranları yapabilmem için ne yapmam gerektiğini sırayla yazar mısın abi lütfennn :D :D

lazye

lazye

Üye
Buda widgetli hali ,

lazye

lazye

Üye
Fatih, bu batarya widget ını ilk defa görüyorum. İsmi, cismi nedir acaba? Gönder iconlarını değiştireyim :)

ismimi nerden biliyon. Nokia battery moniter 1.0

- - - Eklendi - - -

he tamam şimdi anladım ekranda yazıyo farkedemedim ya...

- - - Eklendi - - -

buda fena değil,

• Beğen
Tepkiler: AHMED..., vg_engin ve tass_co1983
lazye

lazye

Üye

güzel olmuş peki bu cfw nasıl stabilmi kasma filan oluyormu abimin telefona yapmayı düşünüyorum

0 kasma ama ram düşük biraz yoksa sıkıntı yok şuana kadar kasmadı...

- - - Eklendi - - -

oldukça stabil. Ve bence s60v5 cfwleri arasında en hızlısı diyebilirim...

• Beğen
Tepkiler: yaren_dede
benighted

benighted

Üye

cok uzun zaman oldu ekranlari paylasmayali

• Beğen
Tepkiler: AHMED... ve lazye
sLeepLe

sLeepLe

Üye
najanaja 4. ekran senin için widgetların güzel oldu :)

• Beğen
Tepkiler: AHMED... ve najanaja
najanaja

najanaja

Üye
najanaja 4. ekran senin için widgetların güzel oldu :)

waay widgetler çoğalmış ekranlar biraz daha dolu :) walla 4. ekran parçalıyo resmen widgetleri görmüyom bile :) parçaladıktan sonraki halide warmı :eller: ama 2 numaranın adını biliyom bende çok resmi war :) bide ben dün gece yeni bi favori buldum bi görsen :)

• Beğen
Tepkiler: sLeepLe
sLeepLe

sLeepLe

Üye

waay widgetler çoğalmış ekranlar biraz daha dolu :) walla 4. ekran parçalıyo resmen widgetleri görmüyom bile :) parçaladıktan sonraki halide warmı :eller: ama 2 numaranın adını biliyom bende çok resmi war :) bide ben dün gece yeni bi favori buldum bi görsen :)
Bir görmek isterim kardeşim nasıl bulmuşsun :) geçen widgetlar az dedin bende çoğalttım :) valla yırttıktan sonrasını bulamadım bulsam çok iyi olurdu :)

• Beğen

burakkk97

Üye
Ben geldim :)

bu resim normalde böyle değil ama böyle çıktı :(

bu da oyun ekranım babamın widgetini da koydum fazla oynayamıyorum adamın widgeti yetiyo :ehe hem duvar kağıdı da uygun babam ne dese emirdir :)

müzik ekranım

okul ekranım arkadaşlar sözlük ve hesap makinesi :)

bu da toggle ekranım :)
ve şimdi yorumlar :eller:

• Beğen
Tepkiler: AHMED..., najanaja ve sLeepLe

Üst Alt