Belle Ev Ekranlarınız

Sponsorlu Bağlantılar

Kayahan14

Kayahan14

Üye

Anil-D

Anil-D

Üye
kards lnk olu error vryr

Kayahan14

Kayahan14

Üye
Tekrar dene

Anil-D

Anil-D

Üye
gene aynı bde ben sosyal aglar clsmyo bde arama grci ne yapmalıyım

sLeepLe

sLeepLe

Üye
Buyrun bakalım :)

• Beğen
Tepkiler: najanaja
najanaja

najanaja

Üye

waay bak hele çaktırmadan bida paylaşmış ekranları :) harika olmuş yine kardeşim resimlerin köşeleri yuvarlamışsın daha hoş görünmüş :) font yine deişmiş :) ama r si garip geldi gözüme :) yinede hoş bi font. 1. resimi beğendim ve çaldım haberin olsun :) 2 ve 3. resimlerde pek güzelmiş :) açık renkli resimler seviyon die 2. resmi seçmiştim ama onda pek belli olmadı gibi :) ellerine sağlık kardeşim her zaman ki gibi minik canavardan harika ekranlar :D

• Beğen
Tepkiler: sLeepLe
sLeepLe

sLeepLe

Üye

ellerina sağlık abi 3. Ekran çok güzel duruyo :) ama diğerleride güzel :)
teşekkür ederim kardeşim :)

- - - Eklendi - - -

waay bak hele çaktırmadan bida paylaşmış ekranları :) harika olmuş yine kardeşim resimlerin köşeleri yuvarlamışsın daha hoş görünmüş :) font yine deişmiş :) ama r si garip geldi gözüme :) yinede hoş bi font. 1. resimi beğendim ve çaldım haberin olsun :) 2 ve 3. resimlerde pek güzelmiş :) açık renkli resimler seviyon die 2. resmi seçmiştim ama onda pek belli olmadı gibi :) ellerine sağlık kardeşim her zaman ki gibi minik canavardan harika ekranlar :D
Fontu seviyom ya favori fontlarım arasında :) köşeleri yuvarlamak anca dank etti ve aynen güzel durdu :) çal kardeşim bende çok beğendim :) 2. resmi sevdim ya çok hoş renkleri var ve bence bu temayla çok güzel durdu imatte ınd190 ın son teması renkleri çok güzel temanın :) minik canavar bi başka ya nokia görse şu ekranları telefona neler yaptığımı işe alırdı :kop:teşekkür ederim kardeşim :good:

• Beğen
najanaja

najanaja

Üye
teşekkür ederim kardeşim :)

- - - Eklendi - - -

Fontu seviyom ya favori fontlarım arasında :) köşeleri yuvarlamak anca dank etti ve aynen güzel durdu :) çal kardeşim bende çok beğendim :) 2. resmi sevdim ya çok hoş renkleri var ve bence bu temayla çok güzel durdu imatte ınd190 ın son teması renkleri çok güzel temanın :) minik canavar bi başka ya nokia görse şu ekranları telefona neler yaptığımı işe alırdı :kop:teşekkür ederim kardeşim :good:
bence köşeleri yuvarlamak sanırım dier yerden aklına geldi :) ordaki önizlemeler normal bakınca köşeleri böleydi ama o siteden kaynaklı resmi açınca normal düz görünüyodu :) yalnız ilk resmin 1920x1200 buldum büyük ekranda daha da güzel görünüyo :D

- - - Eklendi - - -

artı bide 3. resmi coutfeel de beğenmiş :) ben o tarz resimler çıkartayım bide beğenenler olacak demek ki :)

• Beğen
Tepkiler: sLeepLe
sLeepLe

sLeepLe

Üye

bence köşeleri yuvarlamak sanırım dier yerden aklına geldi :) ordaki önizlemeler normal bakınca köşeleri böleydi ama o siteden kaynaklı resmi açınca normal düz görünüyodu :) yalnız ilk resmin 1920x1200 buldum büyük ekranda daha da güzel görünüyo :D

- - - Eklendi - - -

artı bide 3. resmi coutfeel de beğenmiş :) ben o tarz resimler çıkartayım bide beğenenler olacak demek ki :)
ben sana dedim böyle seri resim çıkart tutulur diye :) bendeki boyutuda o kadar o resmin galiba çünkü bi ara resim sitesi vermiştin ordan buldum :) aynen diğer yerden geldi aklıma ben orda açmadım resimleri zaten büyük anlaşılıyo diye :D

• Beğen
AHMED...

AHMED...

Üye
federico2424

federico2424

Üye

federico2424

federico2424

Üye

tolgatavli

Üye

• Beğen
Tepkiler: Nextman, asigsasi ve CouTFeeL
CouTFeeL

CouTFeeL

Üye
Güzel ekranlar ellerine sağlık :)

Pringles

Pringles

Üye
Süper özendim şimdi :D

asigsasi

asigsasi

Üye
bende beğendim çok güzel olmuş ellerine sağlık dostum :)

• Beğen
Tepkiler: Nextman

tolgatavli

Üye
teşekkürler kendi çapimda bişeyler katmaya çalişiyorm foruma

Nokia-603

Üye
bu bataryayı gösteren programı nereden bulurum?

Üst Alt