Belle Ev Ekranlarınız

Sponsorlu Bağlantılar

sLeepLe

sLeepLe

Üye
Operada hata vermemesi lazım çünkü font zoomerla yazı tipini boyutuyla falan oynamayınca bende her font operada çalışıyo :)

• Beğen
Tepkiler: najanaja
CouTFeeL

CouTFeeL

Üye
özlettiniz kendinizi ne zamandır girmiyodunuz yada mesaj yazmıyodunuz :)

• Beğen
najanaja

najanaja

Üye
Operada hata vermemesi lazım çünkü font zoomerla yazı tipini boyutuyla falan oynamayınca bende her font operada çalışıyo :)

iyide ben belle de opera kullanıyodum fontzoomer la font uyguladım mı ne aralığıyla ne boyutuyla oynamıyodum ama hiçbi fontta çalışmıyodu opera :) bu fontu denedim mi hatırlamıyom ama büyük ihtimal bunuda denemişimdir. o yüzden bida opera kullanmadım :)

- - - Eklendi - - -

özlettiniz kendinizi ne zamandır girmiyodunuz yada mesaj yazmıyodunuz :)

walla kardeş ben pek deişiklik yapmıyorum artık telde o yüzden ekran eklemeye gerek duymuyom onun dışında da pek fırsatım olmuyo girmeye bu konuya. Paylaşımlar yapıyom yorumlara cvp veriyom pm lerle ilgileniyom derken vakit geçip gidiyo zaten :)

CouTFeeL

CouTFeeL

Üye

iyide ben belle de opera kullanıyodum fontzoomer la font uyguladım mı ne aralığıyla ne boyutuyla oynamıyodum ama hiçbi fontta çalışmıyodu opera :) bu fontu denedim mi hatırlamıyom ama büyük ihtimal bunuda denemişimdir. o yüzden bida opera kullanmadım :)

- - - Eklendi - - -

walla kardeş ben pek deişiklik yapmıyorum artık telde o yüzden ekran eklemeye gerek duymuyom onun dışında da pek fırsatım olmuyo girmeye bu konuya. Paylaşımlar yapıyom yorumlara cvp veriyom pm lerle ilgileniyom derken vakit geçip gidiyo zaten :)
anlıyorum ama özletmeyin kendisinizi arada yenilik şart :D

• Beğen
tempestshine

tempestshine

Üye

ben boyutla oynamadığım halde oluyor :( yanlışlıkla dokunmuş olabilirim diye düşünüyorum :(

sLeepLe

sLeepLe

Üye
valla ben opera mini kullanıyorum gerçi hiç bi fontta sorun çıkartmadı bana sürümü 7 küsürlü bişey istersen akşam upload ederim Can :)

- - - Eklendi - - -

- - - Eklendi - - -

belki operada sorun yapıyodur dediğim gibi ben opera mini kullanıyom :D

• Beğen
tempestshine

tempestshine

Üye
valla ben opera mini kullanıyorum gerçi hiç bi fontta sorun çıkartmadı bana sürümü 7 küsürlü bişey istersen akşam upload ederim Can :)

- - - Eklendi - - -

belki operada sorun yapıyodur dediğim gibi ben opera mini kullanıyom :D

ikisinde de hata veriyor bende.1 haftada 3 font değiştirdim.sıkıldım artık

- - - Eklendi - - -

Dün bu fontu buldum.İnşallah operada hata vermez

sLeepLe

sLeepLe

Üye

ikisinde de hata veriyor bende.1 haftada 3 font değiştirdim.sıkıldım artık

- - - Eklendi - - -

Dün bu fontu buldum.İnşallah operada hata vermez

valla bilemiycem o zaman :hmmm

sLeepLe

sLeepLe

Üye
Yine ben :) bi kaç bişey değiştirdim :) toggle seti, avkon, yazı tipi, tema ve bi kaç yeni widget :)

• Beğen
CouTFeeL

CouTFeeL

Üye
Yine ben :) bi kaç bişey değiştirdim :) toggle seti, avkon, yazı tipi, tema ve bi kaç yeni widget :)

1. Ekrandaki saat <3 istiyorumm :)
2. Ekran ışık ayar widget onuda istiyorum
müthiş gözüküyor ekranla

asigsasi

asigsasi

Üye

tempestshine

tempestshine

Üye

Avkon gözüküyor :D öncekilerden daha iyi.daha farklı :spr

- - - Eklendi - - -

Font harbi güzel :D

najanaja

najanaja

Üye

bikaç bişey deiştirdim dion herşey deişmiş :) ekranlar canlanmış :) harbi avkon görünmüş iyi yapmışsın neydi o hiç simge bişey yok kapkara :) fontta güzelmiş :) bak işte bu ekranlar harbi çok güzel olmuş ellerine sağlık özellikle noel anne'ye bayıldım :kop:

CouTFeeL

CouTFeeL

Üye
saatten tarihi nasıl kaldırdın ?

Üst Alt