Belle Ev Ekranlarınız

sLeepLe

Üye
Bilmem belki gelmişimdir uzaydan ama bana öyle bi bilgi vermedi kimse saklıyolar mı benden acaba ya ekranın üstünün boş olması hoşuma gidiyo şimdide aklıma sadece şebeke çubuklarının olması geldi tema clearblack v ama ikonlar daeva112 nin blurry serisi vardı ya onun ikonları resimleri bende sevdim

Tepkiler: najanaja

Bana da çok sade geliyor zaten.Zamanla tüm widgetları yükleyeceğim

Faruk abi güzel olmuş yengeler de yakıyo
Can seninkiler de gayet güzel hayırlı olsun

Tepkiler: sLeepLe

najanaja

Üye

bence senin bildirim çubuğunu kökten kaldırmalı sana anca o paklar

olur olur zamanla dolar yine

- - - Eklendi - - -

avengers'ı izlemişsin imzandan anladım tamda en çok güldüğüm yeri koymuşsun bide hulk'ın o tanrı vardıya onu yerden yere vurmasında çok güldüm

Avengers i izleyeli çok oldu.Severim öyle fantastik filmleri

najanaja

Üye
bende bende

sLeepLe

Üye
Hep beraber bekliyek o zaman

animasyonları da çok güzel dizimag'den takılın

menüde bi değişiklik yapayım dedim, zaten menüyü şekil olarak n9 gibi yapmıştım bide tema olarak meego by fsx'i seçerek 603 telefonumu n9 haline getirdim:

sLeepLe

Üye
onuda meego setini yap tam olsun telefon

najanaja

Üye
teşekkürler Can, ya aslında telefondaki her şeyden memnunum ama bitek toggle set bulamadım gönlüme göre...
bana tarzını söle sana set yapayım aşkolsun o kadar set yaptık demek hiçbirini beğenmedin yani

- - - Eklendi - - -

Najanaja abinin sıradışı widgetları çok ilgi çeker demedi deme

sıradışı olmayanlarda war yaw bu sitede sorunmu war alıntı ile cvp vere basıyom kaç dk kadır düşünüyo donuyo sayfa yenileyip cvp yazıyom bida bide foto linki eklicem zaman oluyo tabi her zaman deil ayda yılda bir