Belle Ev Ekranlarınız

CABBAR

Üye
Açık olduğu zaman kırmızı yanıyor ya o mavi olsun mesela

- - - Eklendi - - -

Evet Yorumları alalım

Bunun belle bi telefondan alındığına inanasım Gelmiyor hiç güzelmiş bi de benimkine bakıyorum ooof off

Tepkiler: tempestshine

sLeepLe

Üye
Gece gece aklıma ekran paylaşmak geldi bende paylaştım

Tepkiler: najanaja

sLeepLe

Üye
Yeni avkonum ve widgetlarımla sahalardayım Avkon için najanaja kardeşime çok teşekkür ederim

najanaja

Üye
hadi bu sefer yeşil olsun yeni bi set yapamadım çok uğraştırdı bu sefer yaa, nerde uyumsuzluk war anlamadım şimdilik sadece müzik war yeni

Tepkiler: tempestshine ve sLeepLe
Ben bildiğim herşeyi ondan öğrendim abi.Benim bilgimin arkasındaki insan o yani kurtuluş abinin son cfwsini yükledi dün gece.şimdi ekranlarını paylaşacağım

- - - Eklendi - - -

Babamın n8'inden kareler dün cfw yükledi.o yüzden bu kadar sade.artık sade kullanacakmış.klasör modu bile yüklemedi o kaa yani

Nextman

Emekli Yönetici
Evet beyler sadece ekranları alalım sohbet olmasın

Tepkiler: najanaja ve tempestshine
can işin makarası ayrı ama konu içinde gereksiz yorumların silineceğini zaten biliyorsunuz ve eski yorumları çöpe alıyorum bu sizin için bir sorun teşkil ediyorsa sohbet için açılmış bölümler var ve Ayrıca konu mevcut orada sohbet edebilirsiniz

najanaja

Üye
2 uyarı geldi konu duraldı birden biraz canlanalım benden bambaşka çeşit bişey bu sefer

Tepkiler: yaren_dede ve sLeepLe

najanaja

Üye
nihayet temayı deiştirmişsin kilt ikonu bence farklılık göstermiş hiçte öle göze batmıyo çeşit görünmüyo yani hoş duruyo 4 numarayı çok sewdim büyük boyutlusunu buluwerdim hemencik menü arkaplanıda çok güzel seçmişsin ellerine sağlık gayet güzel kardeşim

Tepkiler: sLeepLe

Tema:Antolope 1.0 by Ind190
Avkon ve Müzik çalar:Najanaja abimizden
Toggle Widgetlar:Strategıst yapımı