Belle Ev Ekranlarınız

najanaja

Üye

o muymuş konuyu görüyodum da girmiyodum
yok yaa garman çorman bişimiş yüklemem ben bunu bi sürü şey war tek sis pakedi olsa yüklerdim böle uğraşmam neyse yeter gayrı biz susalım gözlerimiz gunuşsun emi

Tepkiler: achambo ve sLeepLe

sLeepLe

Üye
Tepkiler: yaren_dede, najanaja ve achambo

achambo

Üye

yok yaa garman çorman bişimiş yüklemem ben bunu bi sürü şey war tek sis pakedi olsa yüklerdim böle uğraşmam neyse yeter gayrı biz susalım gözlerimiz gunuşsun emi

ben de bence de

Tepkiler: sLeepLe ve najanaja

najanaja

Üye
sakın benim verdiğim linkte tıklama kendin açtığına tıkla

sen mi ömür billah gullanacan zaten sen link verene kadar ben bulupta baktıydım bile, yavaş adam tamam bu sefer bitti ben susuyom ve gidiyom hadin ii geceler cümleten

Tepkiler: sLeepLe

asigsasi

Üye

CouTFeeL

Üye
Buyrun bakalım Font konusunu açtım onaydan geçtiğinde linki burada paylaşırım

abi süper olmuşlar ya toggle set falan herşey uyumlu olmuş bide müzik çaların turuncu yeride siyah olsa tam olcakmış ellerine sağlık

- - - Eklendi - - -

o zaman açılalım

ohhoo abi çok iyi olmuşlar ya toggleler falan değişik ve şık olmuş ellerine sağlık şu 5. Ekrandaki saati bi yükleyemedim gitti önce temel paketi yükleyin diye hata verip duruyo

Tepkiler: achambo

achambo

Üye

siyahı var da kullanmıyo herhalde

najanaja

Üye
Teşekkür ederim kardeşim. Ben akşam sana sölerim nasıl kuracağını aslında mantıklı düşünsen sorunu anlayacan :-D şimdi çalışıyom akşam hallederiz merak etme. Aslında o saati cleener a ben özel olarak yaptımıştım :-D bi haftadır kendisine ulaşmaya çalışıyodum :-) demek paylaşmış 5 renk seçenekli yapıwermiş bana gönderdiydi :-)[/COLOR]

konuya nasıl yükleyeceğini yazdım, yazdığın yorumu takip edersen çözümü bulacaksın zaten

Tepkiler: asigsasi

asigsasi

Üye

Tepkiler: yaren_dede

asigsasi

Üye
bilmezmiyim dostum 4-5 mod daha geliyor demek

Anil-D

Üye
adam ekranı doldurmaya kararlı galba isa abi ekran guzel olmus

Tepkiler: asigsasi