anıl gidermi yapıyorsun? eğer öyleyse mümkünse bundan sonra konularıma ve yorumlarıma eklemede-yorumda bulunma çünkü ben bundan sonra senin yorumlarını-konularını gördüğümde görmezden geleceğim, sende aynı tavrı takınırsan sevinirim
Bence söylediklerine dikkat etmelisin. Najanaja birinden görüpte bişeyler paylaşıcak yapıcak bir insan değil 1. si bu, Burda konuştuğundan senden yaşca büyük abilerin olup saygı göstermen gerekmekte 2. si bu, biz sana sadece samimi olup nasıl okuduğunu sorduk iyilikle güzellikle söyleyebilirsin herkesin kendi tarzı kendi özelleştirdiği ekranlar sonuçta beni bahadırı isayı ya da najanajayı bağlamaz. Biraz daha saygı çerçevesinde olmalısın.
Yine dediklerimizden birşey anlamadan yorum yapıyorsun. Ben sana bir abi olarak olanı söyledim. Bir ders çıkarmanı beklerdim. Bir yorum yüzünden şikayet edicek bir insanda değilim. Kötüsü olmadığı sürece.
muhabbet ne tam anlayamadım açıkçası ama adımın geçtiğini gördüm anıl sana tek bişey söyliycem büyük ihtimal bu sözlerimide yanlış anlıycaksın ama gerçekten biri bişey dedimi hep tersinden anlıyon kabaca demek gerekirse lafı dötünden anlıyosun hep sonra da şikayet edin beni deip sallıyosun. Ben sana ne kadar açıklama yaptıysamda benim her sözümü tersinden anladın bana laf atıp durdun hep duymazdan geldim büyüklük bende kalsın die. bence biraz düşün sözlerine dikkat et ve kimseyi saygından esirgeme. Açıkçası ben ister benden büyük ister küçük olsun bana hakarette bulunmadığı sürece saygımdan esir etmedim. ben sana pm lerde her sözümde espri mahietinde konuştum cümlelerimin sonuna anlayasın die gülücük koydum ama sen bunu anlayamıcak yaştaymışsın meğer. Bil ki ben cümlelerimin sonuna gülücük smile koyuyosam bu cümlem espri olsun diedir bunu biçok konuda herkese açıkladım eminim herkes bunun bilncindedir. Ama sanırım sen deilsin...