Belle Ev Ekranlarınız

arkadaşlar bu kısayol yada widgetlere nasıl resim atanıyor..biri yardımçı olabilirmi?

widgetler için mif dosyası yoluyla, kısayol yani iconlar için icon changer kullanabilirsin yada tema içinden svg dosyalarını değiştirebilirsin

najanaja

Üye
Haklisiniz tema guzel deil rengini begendm sadece o yuzden

iyide bizde onu diyoz işte duwarkağıdı farklı, widgetler farklı, altbar farklı ortada tema die bişey yok yani sen tam olarak hangi rengi beğendin

Tepkiler: onursan

Anil-D

Üye
naja abi avkonu senınkıne benzetmek ıstedim abi verırsen su arama butonu ile temayı vercekmısın vermicekmısın cevap ver ben darılmam

- - - Eklendi - - -

yada acık konus hıc bısey ıstemeyın de

buyur kardesim:

Tepkiler: onursan ve najanaja

Anil-D

Üye
abi cevap vercenmi

Mem_et

Üye

widgetler için mif dosyası yoluyla, kısayol yani iconlar için icon changer kullanabilirsin yada tema içinden svg dosyalarını değiştirebilirsin
öncelikle cavap verdiğin için teşekkürler...
Benim onu yapmam imkansız gibi bir şey ben mobile kullanıyom...
O mif leri vermen münkün mü....
Teşekkürler..

CouTFeeL

Üye

Ekranlarımı ilk defa bu kadar çok sevdim fakat avkonu değiştirmeyi unuttum ve kısayolların isimlerini gizlicem öyle daha güzel durucak gibi toggleler yarı şeffaf hale getirildi isteyen varsa konu açabilirim ?

Tepkiler: najanaja ve asigsasi

achambo

Üye

süper olmuş

profilin bir ucu kırmızı yapsan aslında nasıl olur

Tepkiler: asigsasi

CouTFeeL

Üye

süper olmuş

profilin bir ucu kırmızı yapsan aslında nasıl olur

sağolasın denerim pc geçince

- - - Eklendi - - -

duvar kağıtları güzelmiş ekranlar güzel toggle de güzel kare yaparsan ve yeşil yerine de mavi renk yaparsan ben isterim tabi yaparsan

valla köşeli olarak bi tane varda setini yapmadm aslında köseli daevanın temasıyla daha uyumlu olur yaparım perşenbe günü

najanaja

Üye

way way way coşturmuşsun bu sefer en sonunda güzel resimler ayarlamışsın hepside harika. toogle lar yarı şeffaf daha güzel olmuş bence. Kısayolların düzeni yine çok güzel her zamanki gibi aynen avkonun sadece pili güzel deil geri kalan ikonları iyi o pili deiştir bence ama genel olarak on numara ekranlar kardeşim ellerine sağlık.