sLeepLe
Üye
şimdiye kadar ki en iyi ekranın diyebilirimaçık sölemek gerekirse biçok ekranın çok cıncıklıydı resimler widgetler çok şaşalıydı ama bu daha sade olmuş turuncuyu çok sewrim yakışmış ekranlara tema avkon güzel ekranlar
- - - Eklendi - - -
asigsasi vermiş bilebi dene bakalım uygulamayı kurunca widget ekleden 8x3 olanı seç bence kesinlikle uyması lazım çünkü bizim ekranların yarısını kaplıyo
çalışmadı
- - - Eklendi - - -
Güzel ekranlar hazırlamışsın kardeşim eline sağlıkilk ekran hoşuma gitti saat güzel olmuş oraya beklettin ama güzel geldin devamını bekleriz
teşekkürler
- - - Eklendi - - -
vay abi senin yazdığını farketmedim k.bakma tekrar sağolasın abi valla wallpaperler hariç güzel oldu bence
ben duvarkağıtlarınıda beğendim önemli değil kardeşim
sağol abi beklemedim ama bi kendi wallpaperlerim le nasıl yorum atacağını merak etmiştimsenin vericeğin wallpaperlerlede tekrar eklerim
uymadı kardeşim yine
bidahakine olsun bakalımbi ara gönderirim
- - - Eklendi - - -
sen bian önce kurtul bu teldenne bu yaa hiçbişey uymuyo
o öyle uymazilla ona özel yapıcan bişeyleri
walla ekranında nasıl durdu bilmiyom ama onu ekana uydururuzda rakamlar doğru yere oturmaz sanırımnolacak ebatları küçültürüz ama o zaman dedim gibi rakamlar büyüecek sığmayacak onu yazılım dilinden anlamak lazım rakamların boyutunuda küçük gösterecen o zaman olur die tahmin ediyom
uygulama telefona yükleniyo ama widget çıkmıyo kardeşim widget eklede widget yok
- - - Eklendi - - -
Buyrun bakalımDondurma alırmıydınız?
Abi ekrandaki klasörleri çok sevdim acaba nasıl yaptın bana da öğretir misin ?
yaren_dede' Alıntı:tema iconu onlar yani o temaya ihtiyacın var
Ha tamam o zaman abi bende özel mod falan sandım
waay demek akşam bunlarlan uğraşıyodun ondan cvp lar geç geliyoduişte budur derim tooglelar nihayet deişmiş dier setten daha iyi font güzel jelybean yapmışsın avkon yine ağarmış, yakışmış sade ekranlar çok şaşalı deil hoş olmuş ismide kalp içine almış ormantik resimlere laf yok hepside çok güzel favorim 4 numara onu sewdim ayrıca dondurmayıda 2560x1600 aldım giti müzik ekranı benim ki gibi olmuş müzikle ilgili duawrkağıdı farkettiysen benim müzikçalar widgetinin olduğu ekranda hep bu tarz resimler vardır ellerine sağlık kardeşim bu ekranlar harbi on numara olmuş ben bunun altında kalamam karşılık wermem lazım bu haftasonu kusursuz ekranlar hazırlamayı planlıyorum ve umarım herşey planladığım gibi gider
- - - Eklendi - - -
senin resimler sayesinde çok güzel bi site buldum teşekkür ederim
çok güzel olmuş ellerine sağlık 2 numara daha da bi oturmuş
Abi ekrandaki klasörleri çok sevdim acaba nasıl yaptın bana da öğretir misin ?
cok guzel olmus....
Evet abi çok güzel olmuşlar
ekranlar super
uygulama telefona yükleniyo ama widget çıkmıyo kardeşim widget eklede widget yok
- - - Eklendi - - -
Buyrun bakalımDondurma alırmıydınız?
çok kolay bulması aslında google yazınca çıkıyo
abi valla sana yetişemiyoruz ekranlar süper olmuş ilk defa fazla açık olmayan hatunlar koymuşsuntoggle değişmiş avkon her zamanki gibi oda değişmiş şu wallpaper sitelerini bi bem bulamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?