Belle Ev Ekranlarınız

sLeepLe

Üye

uymadı kardeşim yine

Tepkiler: najanaja

CouTFeeL

Üye
çalışmadı

- - - Eklendi - - -

Güzel ekranlar hazırlamışsın kardeşim eline sağlık ilk ekran hoşuma gitti saat güzel olmuş oraya beklettin ama güzel geldin devamını bekleriz

teşekkürler

- - - Eklendi - - -

vay abi senin yazdığını farketmedim k.bakma tekrar sağolasın abi valla wallpaperler hariç güzel oldu bence

Tepkiler: sLeepLe

najanaja

Üye
o öyle uymaz illa ona özel yapıcan bişeyleri

walla ekranında nasıl durdu bilmiyom ama onu ekana uydururuzda rakamlar doğru yere oturmaz sanırım nolacak ebatları küçültürüz ama o zaman dedim gibi rakamlar büyüecek sığmayacak onu yazılım dilinden anlamak lazım rakamların boyutunuda küçük gösterecen o zaman olur die tahmin ediyom

sLeepLe

Üye

uygulama telefona yükleniyo ama widget çıkmıyo kardeşim widget eklede widget yok

- - - Eklendi - - -

Buyrun bakalım Dondurma alırmıydınız?

Tepkiler: asigsasi, najanaja ve yaren_dede

Pringles

Üye
Evet abi çok güzel olmuşlar

cok guzel olmus....

Tepkiler: asigsasi

najanaja

Üye
uygulama telefona yükleniyo ama widget çıkmıyo kardeşim widget eklede widget yok

- - - Eklendi - - -

waay demek akşam bunlarlan uğraşıyodun ondan cvp lar geç geliyodu işte budur derim tooglelar nihayet deişmiş dier setten daha iyi font güzel jelybean yapmışsın avkon yine ağarmış, yakışmış sade ekranlar çok şaşalı deil hoş olmuş ismide kalp içine almış ormantik resimlere laf yok hepside çok güzel favorim 4 numara onu sewdim ayrıca dondurmayıda 2560x1600 aldım giti müzik ekranı benim ki gibi olmuş müzikle ilgili duawrkağıdı farkettiysen benim müzikçalar widgetinin olduğu ekranda hep bu tarz resimler vardır ellerine sağlık kardeşim bu ekranlar harbi on numara olmuş ben bunun altında kalamam karşılık wermem lazım bu haftasonu kusursuz ekranlar hazırlamayı planlıyorum ve umarım herşey planladığım gibi gider

- - - Eklendi - - -

senin resimler sayesinde çok güzel bi site buldum teşekkür ederim

Tepkiler: sLeepLe ve asigsasi

asigsasi

Üye
çok güzel olmuş ellerine sağlık 2 numara daha da bi oturmuş

Pringles

Üye

Abi ekrandaki klasörleri çok sevdim acaba nasıl yaptın bana da öğretir misin ?

Tepkiler: sLeepLe ve yaren_dede

sLeepLe

Üye

Sitemi çaldın ben buluyodum ordan şaka bi yana teşekkür ederim kardeşim beğenmene sevindim senin gibi müzikle alakalı bi resim koyayım dedim bende sevdim bu ekranları sade ve canlı oldular hoşuma gitti font orjinal font temada daevanın son teması ama ikonları fsx in jelly bean temasından aldım

- - - Eklendi - - -

çok güzel olmuş ellerine sağlık 2 numara daha da bi oturmuş

Benim favorim 1.ekran teşekkür ederim 2. ekranda da klasörler güzel oldu

- - - Eklendi - - -

Abi ekrandaki klasörleri çok sevdim acaba nasıl yaptın bana da öğretir misin ?

Yaren demiş kardeşim klasör modu uygula sonra fsx in jelly bean temasını indir klasörlerin böyle olsun

- - - Eklendi - - -

cok guzel olmus....

Evet abi çok güzel olmuşlar

Hepinize teşekkür ederim

CouTFeeL

Üye

- - - Eklendi - - -

abi valla sana yetişemiyoruz ekranlar süper olmuş ilk defa fazla açık olmayan hatunlar koymuşsun toggle değişmiş avkon her zamanki gibi oda değişmiş şu wallpaper sitelerini bi bem bulamadım

Tepkiler: sLeepLe

sLeepLe

Üye

abi valla sana yetişemiyoruz ekranlar süper olmuş ilk defa fazla açık olmayan hatunlar koymuşsun toggle değişmiş avkon her zamanki gibi oda değişmiş şu wallpaper sitelerini bi bem bulamadım
çok kolay bulması aslında google yazınca çıkıyo teşekkür ederim sen istersen açıkta koyarız