Belle de hafıza kartındaki fotoğraflar gözükmüyor !

Sponsorlu Bağlantılar

korkikorhan

Üye
    Konu Sahibi
Belle de hafıza kartındaki fotoğraflar gözükmüyor !
herkese selamlar benim sıkıntım şu ki daha önce diğer telefonlarda çektiğim veya hafıza kartına bilgisayardan attığım fotoğraflar galeri de gözükmüyor. Telefonda bir yere fotoğraf yüklemek istediğimizde veya telefon rehberi ne fotoğraf koymak istersek direk galeri açılıyor ve ben istedigim fotoğrafa ulaşamıyorum buna nası bir çözüm bulabiliriz

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Arkadaşım Belle çekilen fotoğrafları ve videoları E:\DCIM adlı klasöre kaydeder, çekilen görüntü ve videoları burdan ilgili klasörlere taşıyabilirsin başka çözümü yok şimdilik.

CanKartaL

CanKartaL

Emekli Yönetici
Cihazında cfw mi kullanıyorsun yoksa orjinal Nokia Suite ile yüklenmiş sürüm mü öncelikle onu söyleyebilirsen daha iyi olur ;)

korkikorhan

Üye
    Konu Sahibi
orjinal sürüm var daha alalı 2 hafta oldu. sürümle alakası varmı?

CanKartaL

CanKartaL

Emekli Yönetici
Cfw lerde galeri ile ilgili yamalar eklenmiş olabiliyor
Kartın içerisinde "images, DCIM, received files" klasörlerine attığın resimlerin galeride görünmesi gerek. Sen dosyaları nereye atıyorsun?

korkikorhan

Üye
    Konu Sahibi
Cfw lerde galeri ile ilgili yamalar eklenmiş olabiliyor
Kartın içerisinde "images, DCIM, received files" klasörlerine attığın resimlerin galeride görünmesi gerek. Sen dosyaları nereye atıyorsun?

benim telefonda telefondan çektiğim fotoğraflar hafıza kartında dcim klasörundeki 100nokia dosyasına atıyor ve galeride gözüküyor bende gözükmesini istediğim fotoğrafları oraya atmama rağmen gözükmüyor ne yaptıysam gözükmedi ne yapabiliriz bu konuda ?

---------- Eklendi @ 23:37:13 ---------- Yazıldı @ 23:36:06 ----------

hafıza kartındakı dcım nokia100 klasörüne baktın mı

evet gözükmesini istedigim fotoğrafları o dosyaya atıyorum zaten ama gözükmüyor.

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
benim telefonda telefondan çektiğim fotoğraflar hafıza kartında dcim klasörundeki 100nokia dosyasına atıyor ve galeride gözüküyor bende gözükmesini istediğim fotoğrafları oraya atmama rağmen gözükmüyor ne yaptıysam gözükmedi ne yapabiliriz bu konuda ?

---------- Eklendi @ 23:37:13 ---------- Yazıldı @ 23:36:06 ----------

evet gözükmesini istedigim fotoğrafları o dosyaya atıyorum zaten ama gözükmüyor.

çekilen foto ve vıdeoyu o dosyaya atıyor sadece nedense

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
Imagese at bi de bakalım görünecekmi birde resimlerin adını değiştirdiğinde .jpg uzantısı eklersen görünmeyebilir

asigsasi

asigsasi

Üye
yanlışlıkla x plore ile görüntüleri gizlemiş olma

• Beğen
Tepkiler: CanKartaL

xersanx

Üye
bütün dosyaları gezdim benimkide görünmüyor çözüm yokmu ben belleyi varya

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
Arkadaşlar bir de video indirdiğimizde videolara gidiyor ya pcden attığımızda ama çektiğimiz zaman galeride fotoğrafların arasna karışıyor yokmu çözümü

xersanx

Üye
baktım ya tüm klasörlere hiçbirinde görünmüyor lütfen bilen biri yardım etsin hep belle yükledikten sonra oldu bunlar.

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
CanKartaL

CanKartaL

Emekli Yönetici
Arkadaşlar, konuyu açan arkadaşın sorununu ben mi yanlış anlıyorum acaba? Sorun telefona atılan fotoğrafları galeriye girdiğinde görememesi değil mi?
Konuyu açan arkadaşım, şuan tekrar kontrol ettim ve bende E:\received files, images, DCIM klasörlerindeki tüm resimlerim galeride görünüyor. Sen o resim dosyalarını dosya yöneticisinde bulup received files ın içine atmayı denermisin. Bir de dosya yöneticisinden o resimleri açabiliyor musun?

---------- Eklendi @ 13:18:59 ---------- Yazıldı @ 13:16:58 ----------

Bir arkadaşın da dediği gibi dosyalar gizli olabilir mi veya uzantılarında sorun olabilir mi?

korkikorhan

Üye
    Konu Sahibi
E sürücüsüne received files a attim gozuktu sorun yok tamamdir. Fakat şöyle birşey varki oradan oraya fotoğraf taşıyıp silmekten bi yerde bozuk bir dosya kaldı sanırım galeride 3 tane fotoğraf var kırık fotoğraf penceresi gibi gözüküyor ve bu dosyalar yüzünden galeri Çok geç açılıyor. Ve de bu üç fotoğraf silinmiyor dosya yöneticisinde öyle bi fotoğraf gözükmüyor. Bir de buna bir çözüm bulur isek Çok sevinirim.

maybar

Üye
korkikorhan kırık fotoğraf bende de var, inşallah çözüm bulunur

CanKartaL

CanKartaL

Emekli Yönetici
Kırık fotoğraf hafıza kartına temiz bir kurulum yapılmamasından kaynaklanıyor. Bahsettiğin kırık fotoğraflar hafıza kartındaysa ve hafıza kartında önemli birşey yoksa hafıza kartını biçimlendirirsen sorunun çözülecektir. Ve ya MobileCleaner programını bi dene belki o kırık görünen fotoğraf kalıntısını siler ;) Bir de o kırık fotoğrafların isimlerini dosya yöneticisinden bul diyerek arat. Belki dosya yöneticisinden silebilirsin, silemesen bile yerini öğrenip pc den silebilirsin ;)

maybar

Üye
kırık fotolar galeride gözükmüyor, fotoğraf düzenleyicide gözüküyor. Ayrıca isimlerini göremiyoruz ve herhangi bir işlem yapamıyoruz. Kartı çıkarınca yine değişen birşey olmuyor. Bir de ana ekranda iken duvar kağıdını değiştir deyip görüntüye tıklayınca bu kırık resim şekilleri geliyor. Bir türlü bunları yok edemedim.

Üst Alt