Belle de Font değşimi ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ELECTRONİC

ELECTRONİC

Üye
    Konu Sahibi
Belle de Font değşimi ?
Bellede font değişimi nasıl yapılmakdadır bunun için cihazı hackledim ancak yine sitedeki anlatımlardan bi sonuç alamadım anna ve pr 1.2 de e resource nin içine fonts klasorunu atıp reset çakardık olurdu belle nuh diyor peygamber demiyor acil yardım ...

siegfried

Üye
fontzoomer (somyak) programini kullanabilirsin..

custave

custave

Üye
arkadaslar bende bişey sorayım yazı renginide degistire bilirmiyiz

TheMadness

TheMadness

Üye
yazı rengi ancak temada değişir.

custave

custave

Üye
teşekurler

candost38tr

candost38tr

Üye
benım bır yontemım var arkadaslar....normal s60v5 lerde kullandıgımız flıpfonttakı yazı sekıllerı var onların ustune tıkladıgımızda kurulu olan programımızın ıcındekı yazı tıplerınde gorebılıyoduk.ama bu program s^3lere kurulmuyor fakat yazı tıplerını kullanabılıyoruz.nasılmı bunun ıcın xplore ve haclı telefona ıhtıyacımız var.flıpfonttakı yazıları tele kurdugumuzda c-data klasoru ıcınde flıpfont dosyası ıcıne kurulur yazı tıplerı.hemen altındada font zoomerı kurdugumuz dosya yazı tıplerı var.flıp font klasoru ıcınden yazı tıpını kopyalayıp font zoomer klasorunun ıcıne attıgımızda programa gelıp font lıstesını actıgımızdsa o kopyaladıgımız yazı tıplerınıde goruruz ve uygularız..yada bılgısayarımızdakı C-wındows -font klasorundekı tff ler var ordan kopyalayıp ıstedıgımızı telefona atarız onlarda calısıyor

----------Eklendi @ 21:09:49 ---------- Yazıldı @ 21:08:13 ----------

sahsen ben nadıanne ve crılle ıtalık var onları kullanıyorum

mert41994

mert41994

Üye
Belle ile gelen program zaten var Font Manager galiba her türlü boyutlama yapıyor

ELECTRONİC

ELECTRONİC

Üye
    Konu Sahibi
Programsız font değişimi demiştim ama olsun font zommera kaldık yine ...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt