Belle data widgetini ariyorum. (hacksiz telefonlar icin)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
one2one2

one2one2

Üye
    Konu Sahibi
Belle data widgetini ariyorum. (hacksiz telefonlar icin)
selam arkadaslar. belle geldi hosgeldi birsuru widget paketleriyle geldi. forumda bazi widget paketleri paylasan arkadaslar var ornegin su konudaki gibi http://www.maxicep.com/symbian-3-genel/belle-tum-widgetlar-flashlamadan-577476.html bu widgetlerin cogu hackli tellerde calisiyor ben hepsini sertifikalayip denedim %80 i calisti. ama hicbiride isime yaramiyor. sadece asagidaki resimdeki data widgeti lazim. bunu teli hacklemeden sertifikalayip kullanilabilecek bir yontem varmi veya bu widgeti yeniden yazabilecek babayigit? ugrasanlarin simdiden ellerine saglik.

not: forumda 5 6 tanewidget paketi var hepsini denedim. onlar hackli telefonlar icin. yorum yaparken ona gore yaparsaniz sevinirim.

----------Eklendi @ 18:02:03 ---------- Yazıldı @ 16:46:28 ----------

40 kisi bakmis bitane adam da yorum yapmamis pehh

aleranol

aleranol

Üye
bende arıyorum ama bulamadım birtürlü hacklenmedi de kapanıp açılıyo bıktım şu programlardan

mesut1979

Üye
kusura bakmayinda arkadaslar hacksiz telefon ise yaramiyor,bu ve bunun gibi widgetsleri kullanmak istiyorsaniz mecbursunz hacklemeye.

• Beğen
Tepkiler: n000k

hypnose26

Üye
aynen bizede lazım ama bulabilirsek tabi :)

polluxea♪

polluxea♪

Üye
dostum hacklemeden kullanman zor braz o widget'ı

adigeragip

Üye
kilitle yazan widget elinde olan var mı

MoonLife01

MoonLife01

Üye
Aynen banada lazım

Febris

Febris

Üye
Hackleyın rahatla yukleyın.

n000k

n000k

Üye
hacklemeden kuramazsınız , imkansız şimdilik... çünkü bunları mod yazan kişiler yapıyor.. eğer nokia bünyesine ekleyip legal şekilde eklerse kullanırsınız ne ala.. ama yoksa hacksiz tele kuramazsınız.. boşuna denmiyor yasakları çiğnemek kadar güzel birşey yok.. legal sistem kullanıp ot gibi bi tele sahip olacağıma , hacklarim yada cfw kurarım telime telimin değerini anlarım daha iyi..

wolf_1301

Üye
bilgiler için teşekkürler

hypnose26

Üye
uns,gned olanının linkini vrinde bizde yükleyelim

MoonLife01

MoonLife01

Üye
Linkte vuris var

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt