Belle cihazınızı Samsung TV kumandasına çevirin: Gemote.org

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

tsgulen

Üye
    Konu Sahibi
Belle cihazınızı Samsung TV kumandasına çevirin: Gemote.org
Arkadaşlar merhaba;

Samsung TV'si olanlara bir haberim var. Eğer TV'nizi ağınıza kablolu/kablosuz bağladıysanız, telefonunuzu TV kumandası olarak kullanabilirsiniz.

gemote.org sitesine girerek Gemote uzaktan kumanda uygulamasının beta versiyonunu Belle cihazlar için indirebilirsiniz. Uygulama kablosuz olarak ağınıza bağlanan telefonunuzun ağ üzerinden TV'yi kontrol etmesini sağlıyor.

Uygulama beta olduğu için bazı açıkları olabilir, bizlerin desteği ile daha tutarlı bir hale gelecektir. Geri bildirimlerinizi kendiniz de yapabilirsiniz ya da bana cevap olarak eksik noktaları yazarsanız ben arkadaşa iletebilirim.

Benzer uygulamalar Iphone ve Android'de de var, sonunda bizim cihazlarımıza da geldi.

• Beğen
Tepkiler: sixfinger61

emreli01

emreli01

Üye
bilği için teşekkürler
uydu cihazı kumandası yapılacak bi pro varmı acaba s^3 için ?

apolayn

Üye
dreambox markalı uydun var ise programa gerek yok. Web tarayıcı ile işini görürsün

hmzgl

hmzgl

Üye
Şu kızılötesini telefondan kaldırmasalardı donanım ve yazılım olarak geliştirilseydi şu anda sanıyorumki eskisinden daha fazla cihazı kontrol ediyorduk

anılbaran

anılbaran

Üye
bende de var samsung televizyon ama nasıl olacak bilmiyorum :hmmm

E_yedi

Üye
cok sacma bır uygulama işe yaramıyor d smartı alglmdı

slant1111

slant1111

Üye
samsung 40es7000 cihazında çalışmıştır.gayet başarılı uygulama.telefon ile televizyonun aynı modeme baglı olması gerek.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt