Belle bu sene gelmicek!!!

Sponsorlu Bağlantılar

erollcelik

erollcelik

Üye
Bir güncelleme çıkmadan bilmem kaç ay,kaç yüzbin testden geçiyormuş.Sızıntıları yükleyen arkadaşlar aslında orjinal belle kulanıyor sayılır.Bir nevi nokia tarafında gönüllü kobay olarak kullanılıyor bu telefonlar.Yoksa bu yüzbinlerce testi nasıl yapacak bir düşünün.Ayrıca bu şekilde bir sorun çıkarsa sorumlulukda üstlenmemiş oluyor.

• Beğen
Tepkiler: CanKartaL

avianca

Üye
yahu oviye çıkıyorda telefonlara gelmesi 1 ay sürüyor ocak başı olsa ne yazar :D

man20

man20

Üye
belle güncellemesi 15 ocakta çıkıyor arkadaşlar. (nerden biliyorsun demeyin. Özel tanıdıklarım var.)

okitox

okitox

Üye
belle güncellemesi 15 ocakta çıkıyor arkadaşlar. (nerden biliyorsun demeyin. Özel tanıdıklarım var.)

ben de jennifer lopez'i tanıyorum, aradım dedim ''jennicim bu belle ne zaman çıkıyor haberin var mı?''... dedi ki ''lets get, lets get loudddd''...

yani beklemeyin yakın zamanda diyo. önce 25.008 çıkacak sonra belle diyo...

• Beğen
Tepkiler: polluxea♪ ve CanKartaL
egemen96

egemen96

Üye
acaba c5 00 için güncelleme ne zaman gelcek son güncellemeden sonra youtube bozuldu ancak programla kullanıyoz sinir oldum

Cihanî Sultan

Cihanî Sultan

Üye
yahu ne önemi var.fıstık gibi telefonlarımız var ha s^3 ha anna ha belle ha başka bişey...buna şükredin..

CanKartaL

CanKartaL

Emekli Yönetici

ben de jennifer lopez'i tanıyorum, aradım dedim ''jennicim bu belle ne zaman çıkıyor haberin var mı?''... dedi ki ''lets get, lets get loudddd''...

:D:D

----------Eklendi @ 17:53:48 ---------- Yazıldı @ 17:50:59 ----------

C6-01 gayet güzel ama belle yi deneyebilecek olduğunu bilip deneyememek insanı üzüyor :S hoş arayüz değişimi olacak sonuçta ama işte insan ihtiyaçları sınırsız sonuçta :P

polluxea♪

polluxea♪

Üye
bu ne ya :d: saka dmi :kop:

----------Eklendi @ 19:02:29 ---------- Yazıldı @ 19:02:05 ----------

:kop:

Cihanî Sultan

Cihanî Sultan

Üye
joke joke **k oturacak belle

man20

man20

Üye

ya sen ne kadar da şakacısın sevdim seni. bu arada ben çok ciddiydim o konuda. 25.08 güncellemesi belle için gelio zaten yani 25.08 yükledikten sora belle için çok beklemicez. ama tam ve kesin bişi sölicek olursam 30 ocağa kadar çıkmış olcak. ve ogün geldiğindede görüceksin sende :) oturtcam seni artık orasını da sen düşün:D

okitox

okitox

Üye
ya sen ne kadar da şakacısın sevdim seni. bu arada ben çok ciddiydim o konuda. 25.08 güncellemesi belle için gelio zaten yani 25.08 yükledikten sora belle için çok beklemicez. ama tam ve kesin bişi sölicek olursam 30 ocağa kadar çıkmış olcak. ve ogün geldiğindede görüceksin sende :) oturtcam seni artık orasını da sen düşün:D

30 ocağa kadar çıkmış olacağını bilmek için tanıdığa gerek yok hacı :D early 2012 olayı o tarihe kadar :D 25.008'in de belleden önce geleceğini zaten biliyoruz.

Şu durumda senin tanıdık ne kadar işe yaradıysa, benim jennifer lopez de o kadar işe yarıyor. :D

• Beğen
Tepkiler: CanKartaL
atakan25

atakan25

Üye
bu güncellemeyi kafanıza taka taka ömrünüzden 20 yıl gitti be

• Beğen
Tepkiler: MertcaN9 ve distakjo
distakjo

distakjo

Üye
beyler ne aralığı? ben december diye bişey görmedim. ayrıca 2012 başları demek 2012 early :)

man20

man20

Üye

30 ocağa kadar çıkmış olacağını bilmek için tanıdığa gerek yok hacı :D early 2012 olayı o tarihe kadar :D 25.008'in de belleden önce geleceğini zaten biliyoruz.

Şu durumda senin tanıdık ne kadar işe yaradıysa, benim jennifer lopez de o kadar işe yarıyor. :D
hadi öle olsun bakalım :D:D kimseyede yaranamıyorum he :D

|SEÇKiN|

|SEÇKiN|

Üye
yav nokia'cılar sizin belle'niz bizim (samsung) bada'mız gelmez oldu bi türlü...
gözümüz yollarda kaldı hep...
durun bakalım hele, kim önce sevinecek,
siz mi biz mi?! :)

man20

man20

Üye
yav nokia'cılar sizin belle'niz bizim (samsung) bada'mız gelmez oldu bi türlü...
gözümüz yollarda kaldı hep...
durun bakalım hele, kim önce sevinecek,
siz mi biz mi?! :)
sen kimsin ki badayla belle yi bir tutuyorsun. belle bizim için herşey demek ama bada öle değil. bide bellenin ismi yeter be en azından bi karizması var ama badanın ismi çok kötü ne öle vadaaaaaa reklamı gibi. yani hiç hoş olmamış :D Şaka bi yana bakalım önce hangi yazılım gelip sevinecek merakla bekliyorum :D:D

Blue Night

Blue Night

Üye
inat değil mi ? belle çıksın 1 ay yüklemiycem. bende onu bekleticem :aha:

• Beğen
Tepkiler: iatis ve CanKartaL
realplayer2

realplayer2

Üye
aynen valla belle yüklemeyecem direk carla yükleyecem:)

Üst Alt