''belle'' ana ekran bildirim gereçi sorun yardım eder misiniz arkadaşlar ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ergene123

Üye
    Konu Sahibi
''belle'' ana ekran bildirim gereçi sorun yardım eder misiniz arkadaşlar ?
bu widget ile mesaj açtığımda oturum olarak açmıyor mesajları . oturum olarak açması için ne yapabilirim yardımcı olur musunuz arkadaşlar ? =)

Kurtuluş40

Kurtuluş40

Emekli Yönetici
Once sunu belirteyim belle ana ekran mesaj widgeti diye birsey yok annadan belleye cakma bir widget oldugu icin uyum sorunu var.
Ama mesajlarin oturum seklinde cikmiyorsa ayarlardan ayarlaman gerekiyor..
Mesajlar/klasorleri gor/terar sag secim mesaj gorunumunu tikla oturumlar seklinde sec.
Ayni yerde ayarlara tikla diger tikla mesajlr.grup olrk.goster evet yap bukadar.

ergene123

Üye
    Konu Sahibi
Once sunu belirteyim belle ana ekran mesaj widgeti diye birsey yok annadan belleye cakma bir widget oldugu icin uyum sorunu var.
Ama mesajlarin oturum seklinde cikmiyorsa ayarlardan ayarlaman gerekiyor..
Mesajlar/klasorleri gor/terar sag secim mesaj gorunumunu tikla oturumlar seklinde sec.
Ayni yerde ayarlara tikla diger tikla mesajlr.grup olrk.goster evet yap bukadar.

kurtuluş abi onları bende yaptım ama olmadı şimdi tekrar yaptım yine aynı teşekkür ederim abi ilgilendiğinin için =)

CanKartaL

CanKartaL

Emekli Yönetici
Kurtuluş abinin dediği gibi widget tam uyumlu olmadığından widget i hazırlayan kişi gelen kutusuna göre hazırlamış olabilir widgeti o yüzden direk gelen kutusundan açıyordur mesajı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt