Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Belki Sigara İçenleri Biraz Düşündürürüm :) ( + 16 )
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Catty
Emekli Yönetici
Konu Sahibi
Belki Sigara İçenleri Biraz Düşündürürüm :) ( + 16 )
Not : Bu Resimler Kolombiya ' dan
-YARINIYOK-
Üye
içmesinler artık ya
lovestar
Üye
ben içmiyom çok şükür...
● aLuvi ●
Üye
Anlamıyorumm ne buluolar su sigaradan ?
Pure Life
Üye
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
burak9400
Üye
valla ben de içmiyorum ama bi kolombiya kadar olamadık şu sigaranın üzerine caydırıcı resimler koyamadık gitti. ayrıca sagopa kajmer adına da üzüldüm o da sigara içiyo ya
dada21
Üye
şu andan itibaren bıraktım
Nazy
Üye
yorum yok
FaKeLoVe
Üye
Bu resimlerin ardına ben içmem artık yaw...sigara içince insan bi şey olduğunu zannediyor insan büyüklerine özenerek başlıyor ama pek de içince bi şey olmuyor hayatına sıkıntıdan başka bir şey sokmuyor...
Catty
Emekli Yönetici
Konu Sahibi
Ne güzel yorumlar yapıyorsunuz yahu,üst konu olsa ne güzel olur ..
Nedved
Emekli Yönetici
Maalesef ben içiyorum...İnşallah bu resimler bırakmama yardımcı olur...
Yapma ya
Ne yap biliyormusun , bu konuyu not defterine yaz , her sigara aklına gelince bu konuya bakarsın , umarım bırakırsın..Zaten sağlığı bırak , yanındakilere müthiş bir pis koku yayıyor .. İğrenç.
Odysseus
Üye
Bunlar sigara bırakmada etkili olacak resimler.Beni bile korku sardı. Ama beni en çok korkutan sigaranın erkeklerde sperm sayısını düşürmesi. Ee Türk erkeğiyiz yani. Bu aralar çalışmalarımı artırıp bırakmayı düşünüyorum...
Yapma ya
Ne yap biliyormusun , bu konuyu not defterine yaz , her sigara aklına gelince bu konuya bakarsın , umarım bırakırsın..Zaten sağlığı bırak , yanındakilere müthiş bir pis koku yayıyor .. İğrenç.
Haklısın kardeşim ama henüz 15 yaşında başladım bu illete...2-3 defa bıraktım ama olmadı...6 yıldır içiyorum...Şu aralar arkadaşımla beraber bırakmaya çalışıyoruz...Zaten çok azalttım...Eskiden günde 1-1,5 paket içerdim...Şimdi ise bu sayı en fazla 10 veya 12...İnşallah 1 yıla kadar bizde kurtuluyoruz...Düşüncen ve yorumun için sağol...
Feel It
Üye
İnşallah bırakırsın ayrıca resimlere bakınca midem kalktı
ozgurcan_21_67
Üye
ah bı bırakabılsen nerde o gunler kac defa denedım
dinccine
Üye
bunu anneme izletsem iyi olur
Doğan
Üye
içmiyorum içmeyeceğime içenler de inaşallah bırakır
Samsunspor
Emekli Yönetici
Bırakırım bu mevzuyu sonu gelmez sözlerin
Bak dolu verdi ağlamam diyen gözlerin
Haydi kalk sigaranı unutma burası kapanıyor
Bu saatte bulamayız sigarasız sabah olmuyor....