Belki gelirler.. ^^

Sponsorlu Bağlantılar

Revengeful

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
@Mert Senden bahsediyorlar kardeşim. O kadar güzel şeyler yazıyorlar ki üstüme alınamadım
Eski tanidiklar olmasa bu sitede durmam zaten sizler varsiniz diye daha cekilir,mert'le hic unutmadigim olay serviste saz calmasimiydi neydi onu bahsederdi:D
Hatırlıyor musun yahu onu ben bile unutmuştum :d: Şoförün sazıydı :d:

• Beğen
Tepkiler: minoo ve ANIL

ANIL

ANIL

Admin
@Revengeful'un beklediği: Yok canım sana yazıyoruz

Gerçekte olan: Evet @Mert'den bahsediyoruz sen ne atlıyon sdajdad

yazılı caps yaptım aıosdjdjas :ehe

• Beğen
Tepkiler: minoo ve Revengeful

Revengeful

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Hocam yeminlen ayıp ya yazını okurken gözüm doldu beni neden katmadın :(
Ya şimdi ne söylesem bilemedim :d: Onlar taaa ilk zamanlardan beri tanıdıklarım yahu :D maxiden, faceden, msnden az eğlenmemiştik :D (Ne kadar antisosyal bir eğlenme şekli :D Aslında aralarında sanırım tek buluşmayan benimdir :d: )

spy ghost

spy ghost

Üye
Ya şimdi ne söylesem bilemedim :d: Onlar taaa ilk zamanlardan beri tanıdıklarım yahu :D maxiden, faceden, msnden az eğlenmemiştik :D (Ne kadar antisosyal bir eğlenme şekli :D Aslında aralarında sanırım tek buluşmayan benimdir :d: )
e iyi biz kalkalım o zamann :blink:

Revengeful

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi

• Beğen
Tepkiler: Invoke, CABBAR ve ANIL
Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
Abla kaç sene oldu halennn aynı imza (çaktırma benimki de aynı durumda)

O kadar mesaimiz var nereye gidiyon diye soran yok :blink:
senin avatarda yıllardır aynı ama böcük ölmüş gıpraşmıyor :D

• Beğen
Tepkiler: Invoke ve minoo
maxirabit

maxirabit

Üye
@Mert Senden bahsediyorlar kardeşim. O kadar güzel şeyler yazıyorlar ki üstüme alınamadım
Hatırlıyor musun yahu onu ben bile unutmuştum :d: Şoförün sazıydı :d:
Unutulcak gibi degildi ki:D

spy ghost

spy ghost

Üye
senin avatarda yıllardır aynı ama böcük ölmüş gıpraşmıyor :D
Hiç sorma ya geldik buralara öldürmüşler garibimii :angry: bunun hesabı sorulacaktır :bann: :oku:sopa:
Yıllar sonra hakkın rahmetine kavuştu. Ölümsüz mü olacaktı ? :p
Dalga geçme ölünün arkasından sayfalarında o kadar gezdi dolaştı pisletti ,serverlardan incecik kablolardan evine geldi.Ayıp yani :lac:birşey dikkatimi çekti bilgilerimde halen 6630 var :cool emektarım entegreleri intihar ederek feci şekilde can verdi bitkisel hayatta xperia e kuma gibi geldi :d:

İhtiyar007

İhtiyar007

Üye
Hiç sorma ya geldik buralara öldürmüşler garibimii :angry: bunun hesabı sorulacaktır :bann: :oku:sopa:
Dalga geçme ölünün arkasından sayfalarında o kadar gezdi dolaştı pisletti ,serverlardan incecik kablolardan evine geldi.Ayıp yani :lac:birşey dikkatimi çekti bilgilerimde halen 6630 var :cool emektarım entegreleri intihar ederek feci şekilde can verdi bitkisel hayatta xperia e kuma gibi geldi :d:
Bilgilerinde görünce daha kullanıyorsun sanmıştım. :kıskıs:

spy ghost

spy ghost

Üye
Bilgilerinde görünce daha kullanıyorsun sanmıştım. :kıskıs:
:d: son zamanlarında silah olarak kullanıyordum birinin eline fırlattım parmağını iki gün tuttu , alışveriş merkezi girişlerinde xray yanıdnan yere vurarak fırlatıyordum döne döne masanın sonunda duruyordu xray yanındaki masayı kırmayı beceremeden öldü : ?

İhtiyar007

İhtiyar007

Üye
:d: son zamanlarında silah olarak kullanıyordum birinin eline fırlattım parmağını iki gün tuttu , alışveriş merkezi girişlerinde xray yanıdnan yere vurarak fırlatıyordum döne döne masanın sonunda duruyordu xray yanındaki masayı kırmayı beceremeden öldü : ?
Sonuna kadar cengâverce savaşmış :ehe

spy ghost

spy ghost

Üye
Sonuna kadar cengâverce savaşmış :ehe
Çekmecemde halen , androide geçince birşey farkettim nokia symbian sattıktan sonra ürünü tanımıyor.Güncelleme , program güncellemesi felan sıfır.Garip geldi android :ehe

İhtiyar007

İhtiyar007

Üye
Çekmecemde halen , androide geçince birşey farkettim nokia symbian sattıktan sonra ürünü tanımıyor.Güncelleme , program güncellemesi felan sıfır.Garip geldi android :ehe
Elopa sevgilerle :gun1:

Üst Alt