Belki gelirler.. ^^

Revengeful

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Mert evlenme yaşın gelmiş gibi gorunuyor haha
Haftaya arkadaşımın düğünü var sınava bile girmiyor, adam rahat Diğer arkadaşlarım desen hepsinde yüzük.. Ninemler kız arıyor bana

Tepkiler: Burak Altun

Revengeful

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Vallah 30'uma kadar evlilik düşünmem (sanki kızlar kollarını açmış Mert gelsede bizi alsa diyorlardı )

Tepkiler: Emrgncy ve Burak Altun

Revengeful

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Ünide canımızı okuyorlar nolsun.. Lisenin tadını çıkarın. Üni sandığınız gibi özgürlük ortamı falan değil adamın anasını ağlatıyor sınavlar Her hafta 3 sınava giriyorum bu yılın başından beri kafayı yiyecem yakında . Neyse bölümümde en zor sene bu sene zaten diğer son 2 sene kolay olacak ^^

Sen napıyon
Sen de git evlen artık, evde kaldı kız

Tepkiler: Burak Altun

minoo

Üye

Beni ne doktorlar, ne mühendisler istiyo be. Ben evet demiyorum.

Tepkiler: Nextman
Biz haftada 9 sınava giriyoruz

Türe

Üye

Bize de tih dedirttiler be abi valla okulda sadece bizim sınıfla uğraşıyorlar -.- Ama ne demişler ; kalabalıkta artistik yapanın tenhada affı olmaz

Tepkiler: CABBAR ve Silinen Üye 1145465

doctorrr

Üye
(gelmediler)

Tepkiler: minoo, Burak Altun ve Türe
Cevap yazacak birsey bulamadim ki yorumlar fazla komik oldugundan,okumakla yetiniyorum,yorumda bulunup ortamin sihirini bozmama gerek yok

Yanlışlıkla gönderdin galiba
Zaten bende bekliyordum o cumlenin icinde acaba kim konu oldugunu gorebilcek diye haha yani demek istedim ki konuyla ilgili bir yorumda bulunmayacagim sadece konusu olmayan ortamin onemini belirten bir mesaj yazacagim dedim ama bir yandanda dedimki bu cumlemde acilan konuyla ilgili bir kendi yorumumu katip cumlede bulanmadigimdan onda bir konuyu bile bilen birisi olur mu dedim ama saniyesindede pisti olunmaz ki

Revengeful

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Hayırlısı Ha ?

Tepkiler: doctorrr