Belfiore;Anlaşma ile artık çok daha hızlı olacagız

erknlmn

Üye

"androit işlemcili" kelimesi de geçmiştir çünkü aynısını bende yaşadım

Hagios

Üye

Nokia küçümseniyor çünkü symbian onu batırdı. Ama bi arkadaşım var telefonu gördü oha hala symbian mı kullanıyorsun dedi bana. Bunlar gibi zihniyet çok oldukça Nokianın ismi hep karalanır.

Haklısınız.Çünkü onların kafasında hala akıllı telefon = iPhone,Samsung vs.. .

ogzhnoTr

Üye
Haklısınız.Çünkü onların kafasında hala akıllı telefon = iPhone,Samsung vs.. .

hayır sinir olduğum telefonu telefon gibi kullanmıyorlar ki. Abi android alsan mesaj atıcan müzik dinliycen twittera gircen, wp alsan aynısını yapıca. Symbian alsan aynısını yapıcan. Telefonu yaşam kaynağı gibi kullanıyorlar. Bazen ben bile rahatsız oluyorum telefonun işlemcisini bilsem ne olur bilmesem ne olueir bu forumda gezerken de rahatsız oluyorum bazen

Tepkiler: yaren_dede

Hagios

Üye

Aynen hatta o kadar kullanıyorlar ki arkadaş ortamında bile işletim sistemlerinin hesabını vermek zorunda hissediyorlar.

ogzhnoTr

Üye
Aynen hatta o kadar kullanıyorlar ki arkadaş ortamında bile işletim sistemlerinin hesabını vermek zorunda hissediyorlar.

Bi tane uygulama indirdim mağazadan telefonun menusu developer unlock menusu gibi oldu bundan bile rahatsız oldum ama düzeltemiyorum sorun değil ama ne bileyim

Nokia bilgi saklamak la hata etmiştir eğer doğruysa ortak san saklama paylaş daha çok kazanırsın

Gelişin gelişinde Güncellemeri Seri verseniz de sevinsek. Daha Lumia 720 Coming ( Yakında) Bile Deil Amber güncellemesi.

O değilde site mükemmel olmuş ya

ogzhnoTr

Üye
eh işte ama int pakedinden girenler için kotu olmuş sanki

Tepkiler: asigsasi
site güzel oluş ben cts gece girince bakım var diyordu demek ki bunun içinmiş

20 dk önce eski sürüm vardı 10 dk giremedim yaptığım yorumlar silindi bu arada resimlerimizde soluklaşmış alışmak içinde zaman alacak gibi

emeği geçen herkese teşekkür ediyorum, harika bir sistem olmuş yahu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
artık mobil masaüstü farkı yok. Cihazınızın çözünürlüğüne uygun şekil alan bir yapı kullanıyoruz. Çalışmalar devam ediyoreksiklikler tamamlanıcak.
Mobilden giriyorum şu anda masaüstü sürümü görmedim ama smiley desteği az sanki abi aydınlatabilir mi acaba şu anda birileri beni

narnia16

Üye
artık mobil masaüstü farkı yok. Cihazınızın çözünürlüğüne uygun şekil alan bir yapı kullanıyoruz. Çalışmalar devam ediyoreksiklikler tamamlanıcak.
Alışmak biraz zaman alacak ama güzel olmuş abi. Eksiklerin tamamlanmasını bekleyelim o zaman