papakudioflu
Emekli Yönetici
-
Konu Sahibi
-
Nokia yandi bitti kul oldu bu adam hala konusuyo . Aga nokiya yok artik yok . Londraya geldim telefonuma her telefoncuda bicilen fiyati soylimmi ? 100 pound . turk parasiyla 300 tl . hatta bi cogu alamam diyo . satamam diyo ben bunu .
bende o yuzden artik satmicam telefonu . gidip yakinda apple iphone yada android bi telefon alicam . lumiayida aticam koseye bi yere hani olurda iphone a bisey olursa yedek telefon olsun . yoksa bi cacik cikmaz lumiadan . bunu londrada baya baya anladim . herkesin elinde iphone . adamlar benim telefonu gorunce oha bunumu kullaniyosun diyolar . hele 1400 tl verdigimi duysalar heralde londradan sinir disi ederler
ve son sozum nokia ceosuna . he canim he . evet . nokia 1 numara ve dev . i love you lumia
sabah sabahNokia yandi bitti kul oldu bu adam hala konusuyo . Aga nokiya yok artik yok . Londraya geldim telefonuma her telefoncuda bicilen fiyati soylimmi ? 100 pound . turk parasiyla 300 tl . hatta bi cogu alamam diyo . satamam diyo ben bunu .
bende o yuzden artik satmicam telefonu . gidip yakinda apple iphone yada android bi telefon alicam . lumiayida aticam koseye bi yere hani olurda iphone a bisey olursa yedek telefon olsun . yoksa bi cacik cikmaz lumiadan . bunu londrada baya baya anladim . herkesin elinde iphone . adamlar benim telefonu gorunce oha bunumu kullaniyosun diyolar . hele 1400 tl verdigimi duysalar heralde londradan sinir disi ederler
ve son sozum nokia ceosuna . he canim he . evet . nokia 1 numara ve dev . i love you lumia
Kim, ne battı Allah aşkına. Satılmak demek battı mı oluyor? Nokia ismi ile hala devam. Ayrıca verilen fiyatın düşük olmasının sebebi vergiler. Telefonun İngiltere'de kaç pound olduğunu yazında anlayalım..
Nokia yandi bitti kul oldu bu adam hala konusuyo . Aga nokiya yok artik yok . Londraya geldim telefonuma her telefoncuda bicilen fiyati soylimmi ? 100 pound . turk parasiyla 300 tl . hatta bi cogu alamam diyo . satamam diyo ben bunu .
Oha bunu mu kullanıyorsun diye soranlara keşke bir sorsaydın neden diye.Yani sırf iphone olduğu için mi süper hiper bir şey oluyor ne yani?Bu yazdıkların kusura bakma ama bana çok komik geldi.Moralim bozuktu ama ciddi söylüyorum güldürdün beni ayrıca teşekkürler.Yanlış anlama senin için demiyorum genel konuşuyorum.Yani demek istediğim, amacı ortama falan girdiğinde etrafındakilerin "oha bunu mu kullanıyorsun" değilde, "vay yakışır sana" ya da "ne güzel telefon" vs.. benzeri yorumlar yapmasını isteyenler, evet iphone ya da çevresinin beğeneceği telefonu alabilir.Ama ben şahsen böyle bir şey için telefonumu değiştirmem.Hele bu Londra değilde Türkiye'de ise şahsen benim arkadaşlarımda oha bune lan dediler.Ama sınır dışı değilde telefonu alıp bozana kadar kurcaladılar. Bu yaptığım Nokia ya da Microsoft aşıklığı falan değil öyle anlaşılmasın.Sadece çevrenin telefonum hakkında düşündüklerini önemsemeyen birinin yapacağı bir şey
konuya donucek olursak Nokia gerçekten bazı özellikleri gizlemiş. Gizlemekte de haklı zira Nokia Lumia cihazlarını farklılaştırmak için çalışmalar yapıp ortaya yeni bişeyler çıkartırken bunları Microsoft'un Windows Phone 8'e entegre edip tüm üreticilere açmasına izin veremezdi zaten.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?