Bekir&Mert imzalamıyor

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Haydar

Haydar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Bekir&Mert imzalamıyor
Bekir 1.5, Mert ise yıllık 1.3 milyon euro istiyor. Bekir'in maç başılarla birlikte yılda istediği para 2 milyon euro'yu buluyor. Mert de 'garanti'de ısrarlı
Dış transfer ile uğraşan F.Bahçe'de iç transferde arıza çıktı. Sözleşmeleri sona eren Bekir İrtegün ve kaleci Mert Günok ile henüz anlaşma sağlanamadı. Teknik direktör Aykut Kocaman'ın kalmasını istediği iki oyuncu kendilerine yapılan teklifleri beğenmedi.

KOCAMAN İSTİYOR
Ligin son dönemlerinde yakaladığı form ile Milli Takım'a seçilen Bekir İrtegün yıllık 1.5 milyon euro istiyor. Bekir maç başına ise 15 bin euro'da ısrarlı. Bekir'in bir yılda alacağı 2 milyon euro'yu buluyor. Yönetimin teklifi ise maç başınalarla birlikte 1.5 milyon euro.

TEKLİFLER ŞIMARTTI
Cazip teklifler alan Mert de Volkan Demirel'i yedek bırakamayacağını bildiğinden garanti paranın yüksek tutulmasını talep etti. Yıllık 1.3 miyon euro isteyen genç kaleciye en fazla 1 milyon euro verilecek. Yönetim iki oyuncu ve menajerleriyle bu hafta masaya oturarak imzaları attırmaya çalışacak.

KIRINTILI YEDEKTE
Mert ile henüz anlaşılamadığı için Serkan Kırıntılı ile ipler koparılmadı. Yönetim Mert'e karşı Serkan'ı koz olarak kullanıyor. Mert imza atarsa tecrübeli kaleci Serkan'a yol görünecek. Serkan yöneticilere, "Oynayabileceğim bir takıma gitmek istiyorum" dedi.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Benzer Konular

Haydar
Cevap
2
Görüntüleme
368
atoubo
DiaBLoS
Cevap
1
Görüntüleme
409
greenmile
Haydar
Cevap
4
Görüntüleme
545
DiaBLoS
Haydar
Cevap
0
Görüntüleme
320
Haydar


Üst Alt