Galatasaray, golcüsü Necati'yi bırakmayacak

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Haydar

Haydar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Galatasaray, golcüsü Necati'yi bırakmayacak
Galatasaray'da sözleşmesi sona eren oyuncuların takımdaki durumları netleşiyor.
Bir yandan dış transferde Real Madrid'in Türk yıldızı Hamit Altıntop ve İnter'in Rumen futbolcusu Chivu gibi oyuncularla ilgilenen yönetim, iç transferde ise sözleşmesi sona eren isimlerle masaya oturmaya hazırlanıyor. Teknik Direktör Fatih Terim'in, yönetime sunduğu raporda sözleşmesi sona eren oyunculardan sadece Antalyapor'dan alınan Necati Ateş'in takımda kalmasına sıcak baktığı öğrenildi.

Bu sezon forma şansı bulamayan tecrübeli savunma oyuncusu Servet Çetin ile yedek kaleci Aykut Erçetin'in gönderilmesini isteyen Terim'in, Sabri Sarıoğlu konusunda ise kararsız kaldığı ifade edildi. Sarı-Kırmızılı kulüp, ligin ikinci yarısında attığı kritik gollerle şampiyonlukta büyük pay sahibi olan Necati'ye bir yılı opsiyonlu olmak üzere 2 yıllık sözleşme teklif edecek. Ailesiyle birlikte tatile çıkan golcü futbolcu Necati, önümüzdeki günlerde İstanbul'a gelerek yönetimle resmen masaya oturacak.

Sarı-Kırmızılı yöneticiler, bu sezon birçok maçta yedek soyunan Sabri Sarıoğlu'nun sözleşmesini şartlı uzatmayı düşünüyor. Yıllık 1,2 milyon Euro kazanan tecrübeli oyuncuya ücretinde yarı yarıya indirim yapması halinde yeni bir sözleşme teklif edilecek. Kaptan Sabri'nin bu teklifi kabul etmemesi halinde Servet Çetin ve Aykut ile birlikte Galatasaray'dan gidecek.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt