"Amrabat ve Hasan Ali 21 milyon euro"

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Haydar

Haydar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
"Amrabat ve Hasan Ali 21 milyon euro"
Fenerbahçe'nin yeni transferi Dirk Kuyt'un UEFA'dan gelecek herhangi bir yaptırımda ne yapacağı ile ilgili çeşitli iddialar vardı. Ancak İdari Menajer Hasan Çetinkaya, bütün soru işaretlerini dağıtarak, "Kuyt, kayıtsız şartsız imza attı" dedi. Çetinkaya transfer etmeyi düşündükleri Hasan Ali ve Amrabat'ın toplam maliyetlerinin 21 milyon euro olduğunu söyledi.

Sabah'a konuşan Hasan Çetinkaya, "Kuyt ile yaptığımız ilk görüşmede endişeleri vardı. Biz Hollanda'ya imza için gitmedik fakat Kuyt, orada Aykut hocayı karşısında görünce çok duygulandı ve 'Bir teknik adamın bir futbolcu için buraya kadar gelmesi çok onur verici' diyerek kafasındaki soru işaretlerini bir kenara itti. Kuyt ile yaptığımız sözleşmede de ceza almamıza yönelik herhangi bir madde bulunmuyor. Hollandalı futbolcu kayıtsız şartsız bizimle anlaştı" ifadesini kullandı.
TOPAL&COSTA iLE NOKTA
Yapılması planlanan transferler hakkında da bilgi veren Çetinkaya, "Kuyt'ı aldık... Şimdi hedefimizde Mehmet Topuz ve Tino Costa var. İkisini alıp transferi kapatmayı planlıyoruz. Bütün transferleri 3 Temmuz'daki sezon açılışına kadar bitirmek istiyoruz" şeklinde konuştu. Almanya'da gelecek sezon 1.Lig'de oynayacak Greuter Fürth'ün yıldızı Sercan Sararer için, "Takip etmeye başladığımızda henüz kimse tanımıyordu" diyen Hasan Çetinkaya, "7 ay boyunca kendisini izledik ve çok başarılı bulduk. Kulübüne de kendisine de teklifimizi yaptık. Kulubü futbolcuyu satmayacaklarını, Sercan da 1 yıl Bundesliga'da oynamak istediğini söyledi. Bunun üzerine bu transferi askıya aldık" ifadesini kullanırken, Beşiktaşlı Egemen Korkmaz ile kesinlikle ilgilenmediklerini açıkladı.
Amrabat&H.Ali 21 milyon Euro

Kayseriporlu Amrabat ve Hasan Ali Kaldırım'ın Fenerbahçe'ye gelip gelmeyecekleri...Çetinkaya bu konu için de, "Amrabat ve Hasan Ali'yi istedik. Kayserispor Amrabat için 14.5 milyon, Hasan Ali için 6.5 milyon Euro değer biçti. Diarra ile de ilgilendik ama Real Madrid'ten yıllık 5 milyon Euro kazanıyor. Bu rakamlara transfer yapmamız takım içindeki dengeleri altüst eder. Aykut hoca takım içinde rakamsal değerlerin korunmasına büyük önem verir. Kuyt'ı bir milyon Euro'ya aldığımız bir ortamda bu rakamlar çok uçuk" ifadesini kullandı.
Dia&Bienvenu ile yollar ayrılabilir

Takımdaki yabancı futbolcuların durumlarına da değinen Çetinkaya, "Eğer talipleri çıkarsa Dia ve Bienvenu ile yollarımızı mecburen ayıracağız. Yeni yabancı transferleri ile kontenjan sıkıntısı yaşayabiliriz. Yobo ve Ziegler'in bonservisini almaya çalışıyoruz. Ziegler için Juventus 5 milyon Euro istiyor. Bu bizim için yüksek bir rakam. İkisi de kalmak istiyor ve kulüplerine teklifimizi yaptık, bir hafta içinde sonuç alamadığımız taktirde diğer alternatifleri değerlendireceğiz" dedi.
Gerçekten kalmak isteseydi...

Ve çok konuşulan Emre'nin Fenerbahçe'den ayrılıp, Atletico Madrid'e gidişi... Hasan Çetinkaya konu hakkında şunları söyledi: "Emre Belözoğlu Atletico Madrid'e gidiyorum diye kimseye haber vermedi. Sözleşmesi biten ve milli takıma giden Bekir İrtegün ile Mert Günok'un aksine Emre görüşmek için bile bizi beklemedi. Biz milli takım kampında bulunan futbolcularımız ile kamp ortamını bozmamak için görüşmedik. Bekir de Mert de kamp dönüşü onlarla görüşme yapacağımızı biliyorlardı. Emre Belözoğlu ise Atletico Madrid'e gittikten sonra Aykut hocayı arayarak helallik istedi. Aykut hoca da Emre'ye başarı dileklerini iletti. Konu bundan ibaret..."
Kaynak: Sabah
 


Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
:tşk:
 
MasteLaa

MasteLaa

Üye
Yok artık deve 21 Milyon Euro Kayserinin tüm futbolcuları etmez ..
 
juristokrat

juristokrat

Üye
ya dayak yememişler ya hesap bilmiyorlar
 
DiaBLoS

DiaBLoS

Moderator
Yalan haber .

- - - Eklendi - - -

Yalan haber .
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Benzer Konular



Üst Alt