Bekarlık sultanlık mıdır?

Sponsorlu Bağlantılar

teysir

Üye
:kop::box

Progressivity

Progressivity

Üye
asıl sultanlık olan evliliktir ki bir evliliği yürütmenin bir devleti yürütmekten pekte bi farkı yoktur :)

loveprenses

loveprenses

Üye
bende a lar çoğunlukta çoğunlukta denmez biri dışında hepsi a :D
belli bir yaşa gelmiş yaşayacağını yaşamış bekarlığın tadını çıkarmışsan doğru insanı bulduğun anda evlilik kesinlikle krallıktır helede aşk ve sevgi varsa bunların bir de meyvesi oluşmuşsa gerçekten tadına doyum olmaz...

alixkandemir

Üye
Bende ne para var ne de iş ev bile yok 8ay önce 27 yaşında evlendim keşke daha önce evlendiğim insanı görebilseyedim neyse fabrikanin birinde çalışıyordum evlendiğim gibi işten şutladilar.
8aydan beri işsizdim yeni bir iş buldum yine fabrika işi yarın ilk günüm olacak ne olacak bakalım.
Yahu o kadar korkmayın bu hayattan yahu ne var .
Sizin dedeleriniz şu anki ekonomik refah düzeyinde değildi ama 1 insanın bekar yaşamasını eksiklik olarak benimsedikleri için 16 veya 18 yaşında evlenmişlerdir.
Benim rahmetli aziz pederim 15yaşında evlenmiş 4tane hatun değiştirmiş. Ve hiçte pişman değildi erken evlenmekten

kur

kur

Üye
Ciddi konulardan sonra lise yillarimdan hatirladigim tekerlemeyi yazmadan gecemiyecem;
1-KAZAK erkek gecinenler hep:Bekarlik sultanlik dir derdi.
2-LAZin biride He usagim oyledi . Bekarlik sultanliktir kendi donunu yikarsin.
Evlilikte Kralliktir ama Karinun Doninuda yikarsun derdi...:aha:

LAZOFLU

LAZOFLU

Emekli Yönetici
Ciddi konulardan sonra lise yillarimdan hatirladigim tekerlemeyi yazmadan gecemiyecem;
1-KAZAK erkek gecinenler hep:Bekarlik sultanlik dir derdi.
2-LAZin biride He usagim oyledi . Bekarlik sultanliktir kendi donunu yikarsin.
Evlilikte Kralliktir ama Karinun Doninuda yikarsun derdi...:aha:

:nono::hmmm

werarce

werarce

Üye
evlilik krallıktır bencede

Üst Alt