Bekarlık sultanlık mıdır?

Sponsorlu Bağlantılar

dreamgirls

dreamgirls

Üye
    Konu Sahibi
Bekarlık sultanlık mıdır?
1 - Haftasonu arkadaşlarınızla toplandıktan sonra eve döndünüz ve dağ gibi dolu bir mutfak ve darmadağınık bir salonla karşılaştınız. Eşin ise o dağınıklığın ortasında televizyon izliyor.
a - Onun rahatlığı seni şaşırtır ama sakin bir akşam geçirmek istediğin için ses çıkartmazsın.
b - Sinirlerin bozulur ve söylene söylene ortalığı toparlamaya başlarsın.

c - Pek umursamazsın. Kendine bir yer bulup ona eşlik edersin.

2 - Çok eşliliğe yorumun ne olur?
a - Korkunç.
b - Haksızlık.

c - Eğlenceli olabilir.

3 - Sence yalnız başına tatile çıkmak;
a - Dinlendirici olabilir.
b - Sıkıcı
.
c - Harika bir deneyim.

4 - Sence bekarlık;
a - Mecburiyet.
b - Eziyet.
c - Sultanlık.

5 - Sabahları yalnız uyanmak sana ne hissettirir?
a - Üzüntü.
b - Utanç
.
c -
Mutluluk.

6 - Kendini ne zaman yalnız hissedersin?
a - Sevgilim yoksa.
b - Konuşacak kimse yoksa
.
c - Telefonum çalmıyorsa
.

7 - Hiç evlilik hayali kurdun mu?
a - Evet, her ilişkimde bunu hayal ettim.
b - Bir iki kere hayalini kurdum
.
c - Hayır, asla böyle bir hayal kurmadım
.

8 - Yeni bir eve taşındığında ilk olarak hangi odayı dekore etmek istersin?
a - Yatak odasını.
b - Mutfağı
.
c - Oturma odasını.

SONUÇLAR:

A Şıkları Çoğunlukta

Siz tam bir aşk kadınısınız. Şefkat ve sevgiden yoksun olmak zaman zaman sizi üzüyor. Duygusal anlamda destek alabileceğiniz ve sizi anlayan bir partnerin eksikliğini hissediyorsunuz. Zorlukların üstesinden beraberce gelebileceğiniz birinin varlığı sizin kendinizi daha rahat ve cesur hissetmenizi sağlıyor. Ama acele etmek yerine beklemeyi öğrenmeniz gerekiyor.

B Şıkları Çoğunlukta
Beraberlik sizin için hayatınızda oldukça önemli bir yere sahip. Ancak, yalnız olduğunuz zamanlarda beraberliği, bir ilişki sırasındaysa yalnızlığı özleyebiliyorsunuz. Sizin için en uygun ilişki; sizi zorlamayan, sakin, anlayışlı ve kendine vakit ayırmaktan hoşlanan biriyle yaşanır. Her zaman ideal bir ilişki yaşayamayacağınızı kabullenmeniz hayal kırıklığına uğrama riskinizi minimuma indirir.

C Şıkları Çoğunlukta

Bekarlık sizin için bir yaşam tarzı. Sabahları uyandığınızda yanı başınızda birinin olmaması, sizin için üzerinde fazla düşünülecek bir durum değil. Her akşam eve döndüğünüzde, yapmanız gerekenleri yapmaktan kendinizle ilgilenmeye fırsatınız kalmıyor. Yalnızlığınızı sorun etmek yerine hayatınız için planladığınız projeler üzerine çalışmayı tercih ediyorsunuz. Ama dikkat edin, yalnızlığa alışabilirsiniz.

jöly

Üye
ilginç bir sonuç çıktı...:)

iremm

iremm

Üye
konuyu okumadım direk başlığa cvp veriyorum evet! :ehe

dreamnurse

dreamnurse

Üye
B Şıkları Çoğunlukta
Beraberlik sizin için hayatınızda oldukça önemli bir yere sahip. Ancak, yalnız olduğunuz zamanlarda beraberliği, bir ilişki sırasındaysa yalnızlığı özleyebiliyorsunuz. Sizin için en uygun ilişki; sizi zorlamayan, sakin, anlayışlı ve kendine vakit ayırmaktan hoşlanan biriyle yaşanır. Her zaman ideal bir ilişki yaşayamayacağınızı kabullenmeniz hayal kırıklığına uğrama riskinizi minimuma indirir.

doğru valla :)

POWER

POWER

Üye
bekarlık aşık değilsen sultanlıktır. :)

a21a

a21a

Emekli Yönetici
Bekarlık sultanlıktır..

Evlilik te krallıktır.. :) (doğru kişi ile evli iseniz.. sonuç bu bana göre):oke:

baronofnights

baronofnights

Üye
bana göre evlenmek delılık

yilpa

yilpa

Üye
evlilik güzel bir müesese hele meyveside varsa deymeyin keyfine.

Leontr

Leontr

Üye
e benim b ve c ler eşit çıktı.daha çok fırın ekmek yemem lazım galiba :D aman canım acelemiz neden :D elbet hayatı paylaşabileceğimiz birileri çıkıcak.o zamana kadar hayatın keyfini çıkar

sibergokay

sibergokay

Üye
bekarlık sultanlıktır

LAZOFLU

LAZOFLU

Emekli Yönetici
Aslında her şey zamanında olduğunda hepsi sultanlıktır. 20 yaşında evlenmek sultanlık değildir eziyettir. Yada 40 yaşında evlenmek sultanlık değil pişmanlıktır.
Iş, ev, gelir, kısacası evlenince sıkıntı çekmeyecek kadar durumun iyi ise birde yarın yuva kuracak kadar büyüksen, ben ona sultanlık değil padisahlık derim.
(unutma işin veya paran yoksa evlenme!..?
-Sen mi karına bakacaksın! Yoksa karınmı sana!!!! Iyi düşün)

>>_MaXiciX_<<

>>_MaXiciX_<<

Üye
Aslında her şey zamanında olduğunda hepsi sultanlıktır. 20 yaşında evlenmek sultanlık değildir eziyettir. Yada 40 yaşında evlenmek sultanlık değil pişmanlıktır.
Iş, ev, gelir, kısacası evlenince sıkıntı çekmeyecek kadar durumun iyi ise birde yarın yuva kuracak kadar büyüksen, ben ona sultanlık değil padisahlık derim.
(unutma işin veya paran yoksa evlenme!..?
-Sen mi karına bakacaksın! Yoksa karınmı sana!!!! Iyi düşün)

:oke::oke:

mhmtozturk

mhmtozturk

Üye
haha:D:D

hopeful.murat

Üye
b ler cogunlukta

Feel It

Feel It

Üye
Bekarlık yalnızlıktır. En ideal evlenme yaşı 22-27 arası erkeklerinde bayanlarında. Evlendiyseniz ve mutlu olduysanız dünyalar sizindir. Benim görüşüm böyle. Daha 16 yaşındayım O yaşlara geldiğimde büyük ihtimal evlenicem sevdiğim insanı bulunca :)

DIMACAN

Üye
Evet arkadaslar sevmiyorsan bir hefes icin kendinizi yakmayin hayatin tadi evlilik deyildir aksine bekarliligi ararsin hayatina bak isine bak 30 yasindan asagi evlenme bence C

Takipçi Satın Al

Üst Alt