Yıllar geçmiş ama değişen bir şey yok sanırsam madem hortladı bende söyleyim düşüncelerimi.
Kacıp gitmek isteyen gider biz vatan delisiyiz , ama eğri otur doğru konus O adamlarla bizim ülkemizi kıyaslamak cok yanlıs arkadaşın dediği gibi kişi başına milli geliri görebilen varmı gerçekten aranızda 1400 tl maas 500 tl ev kirası elektrik su doğalgaz eğitim ulaşım cebine ne kaldı hiç birşey ,
Adamlarda tane hesabı 45 dolar ama dokunmuyor çünkü bizim kat ve kat üstümüzde kazanıyorlar ayrıca dolar bizdeki gibi pahalı değil onlarda cünkü adı üstünde teknoloji devi üretiyor satıyor üretiyor satıyor sürekli dolar giriyor ülkeye
Ama türkiyemize bakalım Üretim varmı ? Dışarıya pazarladığımız bir ürün yok Malesef hazırcı bir millet olmusuz buna mecbur kıldılar bugün birçok devlet kurumu bile satılıp özelleştiriliyor ,
Fabrikalar kapatılıyor ,Birçok sanayi kuruluşu iflasın eşiğinde ve halen dolar bozduralımda düşsün naraları dolaşıyor 23 yaşındayım ve gülüyorum sadece ben dolar bozdurmayla dolar düşmez kardeşim , sen zaten elinde olanı ceviriyorsun ekstra bir getirisi olmuyor sana neyse uzar gider böyle herkesin düşüncesine saygım var
ALLAH VATANIMIZA ZEVAL VERMESİN , gerisi zaten kendini belli ediyor.