Bedava yaşıyoruz bedava hava bedava su bedava.....

Sponsorlu Bağlantılar

AIS

AIS

Üye
:hmmm

• Beğen
Tepkiler: MaxipmaN
Baydırman

Baydırman

Moderator
:yavrum:

• Beğen
Tepkiler: AIS
AIS

AIS

Üye
:naughty:

• Beğen
Tepkiler: MaxipmaN
MAERKEK

MAERKEK

Admin
Abi bizde sıkıntı şu ki 10 bin dolar kişi bari milli geliri sadece belli kesim görüyor . Geriye kalan bunun 10 da birini bile görmüyor . Geriye kalan kısım en az %80 ve her gün artıyor . Görmeyen kesime göstermeyenlere hakkım haram olsun .

• Beğen
Baydırman

Baydırman

Moderator
Hort

• Beğen
Murat Alper

Murat Alper

Üye
ağaya herşey beleş :ehe

• Beğen
Tepkiler: MaxipmaN ve AIS
Baydırman

Baydırman

Moderator
Jort

• Beğen
Silinen Üye 511859

Silinen Üye 511859

Kapalı Hesap
10. yıl :hmmm

• Beğen
Baydırman

Baydırman

Moderator
2017'den selamlar

• Beğen
AIS

AIS

Üye
7102'den selamlar.

Baydırman

Baydırman

Moderator
7201'den selamlar

• Beğen
AIS

AIS

Üye
1207'den selamlar

Baydırman

Baydırman

Moderator
7210'dan selamlar

AIS

AIS

Üye
7700'dan selamlar

Baydırman

Baydırman

Moderator
16/01/7210

NiTr[O]gEn

NiTr[O]gEn

Üye
Yıllar geçmiş ama değişen bir şey yok sanırsam madem hortladı bende söyleyim düşüncelerimi.

Kacıp gitmek isteyen gider biz vatan delisiyiz , ama eğri otur doğru konus O adamlarla bizim ülkemizi kıyaslamak cok yanlıs arkadaşın dediği gibi kişi başına milli geliri görebilen varmı gerçekten aranızda 1400 tl maas 500 tl ev kirası elektrik su doğalgaz eğitim ulaşım cebine ne kaldı hiç birşey ,
Adamlarda tane hesabı 45 dolar ama dokunmuyor çünkü bizim kat ve kat üstümüzde kazanıyorlar ayrıca dolar bizdeki gibi pahalı değil onlarda cünkü adı üstünde teknoloji devi üretiyor satıyor üretiyor satıyor sürekli dolar giriyor ülkeye

Ama türkiyemize bakalım Üretim varmı ? Dışarıya pazarladığımız bir ürün yok Malesef hazırcı bir millet olmusuz buna mecbur kıldılar bugün birçok devlet kurumu bile satılıp özelleştiriliyor ,
Fabrikalar kapatılıyor ,Birçok sanayi kuruluşu iflasın eşiğinde ve halen dolar bozduralımda düşsün naraları dolaşıyor 23 yaşındayım ve gülüyorum sadece ben dolar bozdurmayla dolar düşmez kardeşim , sen zaten elinde olanı ceviriyorsun ekstra bir getirisi olmuyor sana neyse uzar gider böyle herkesin düşüncesine saygım var
ALLAH VATANIMIZA ZEVAL VERMESİN , gerisi zaten kendini belli ediyor.

Baydırman

Baydırman

Moderator
Yıllar geçmiş ama değişen bir şey yok sanırsam madem hortladı bende söyleyim düşüncelerimi.

Kacıp gitmek isteyen gider biz vatan delisiyiz , ama eğri otur doğru konus O adamlarla bizim ülkemizi kıyaslamak cok yanlıs arkadaşın dediği gibi kişi başına milli geliri görebilen varmı gerçekten aranızda 1400 tl maas 500 tl ev kirası elektrik su doğalgaz eğitim ulaşım cebine ne kaldı hiç birşey ,
Adamlarda tane hesabı 45 dolar ama dokunmuyor çünkü bizim kat ve kat üstümüzde kazanıyorlar ayrıca dolar bizdeki gibi pahalı değil onlarda cünkü adı üstünde teknoloji devi üretiyor satıyor üretiyor satıyor sürekli dolar giriyor ülkeye

Ama türkiyemize bakalım Üretim varmı ? Dışarıya pazarladığımız bir ürün yok Malesef hazırcı bir millet olmusuz buna mecbur kıldılar bugün birçok devlet kurumu bile satılıp özelleştiriliyor ,
Fabrikalar kapatılıyor ,Birçok sanayi kuruluşu iflasın eşiğinde ve halen dolar bozduralımda düşsün naraları dolaşıyor 23 yaşındayım ve gülüyorum sadece ben dolar bozdurmayla dolar düşmez kardeşim , sen zaten elinde olanı ceviriyorsun ekstra bir getirisi olmuyor sana neyse uzar gider böyle herkesin düşüncesine saygım var
ALLAH VATANIMIZA ZEVAL VERMESİN , gerisi zaten kendini belli ediyor.
Başkan ben seni daha yaşlı biliyordum.

• Beğen
Tepkiler: NiTr[O]gEn

Üst Alt