Bedava yaşıyoruz bedava hava bedava su bedava.....

Sponsorlu Bağlantılar

Metin MF

Metin MF

Üye
:ehe

Silinen Üye 511859

Silinen Üye 511859

Kapalı Hesap
hort

Kerim.

Kerim.

Üye
:halay1:

Silinen Üye 511859

Silinen Üye 511859

Kapalı Hesap
:hmmm

doctorrr

doctorrr

Üye
Bunu yakalayan iyi yakalamış hort manyağı oldu konu

random1

random1

Üye
şabalambaaaaa

The East

The East

Üye
Burda iyisinden 1 kilo seftali alcan orda tane hesabi satican :)

Kerim.

Kerim.

Üye
:halay1:

DigiStar

Üye
|-)

Silinen Üye 511859

Silinen Üye 511859

Kapalı Hesap
updullah

CABBAR

CABBAR

Üye
Katılıyorum, sadece yıllardır bizi yönetenler yüzünden bu varlıkları hissedemiyoruz ve tam anlamıyla yaşayamıyoruz. Bizde belki 1 dilim karpuz 4 dolar değil ama, açlık sınırı 1200 ytl civarı olup asgari ücret 430 ytl civarlarında diye biliyorum.

Japonya da en azından herkes açlık sınırının üstünde ;)

Vay be açlık sınırı 1200 tl 2007'de. 2013'te bile bizim aylık gelir o kadar değil

Silinen Üye 511859

Silinen Üye 511859

Kapalı Hesap
Vay be açlık sınırı 1200 tl 2007'de. 2013'te bile bizim aylık gelir o kadar değil

ama ne hikmetse bir şekilde yaşamasını biliyoruz. sokakta kötü arabaya rastlamak zor, marketler (mediamarkt, real, viaport vs) ne zaman gitsem tıklım tıklım, çoğu kişide pahalı telefonlar var. yani maşallahımız var :gun1:

CABBAR

CABBAR

Üye

ama ne hikmetse bir şekilde yaşamasını biliyoruz. sokakta kötü arabaya rastlamak zor, marketler (mediamarkt, real, viaport vs) ne zaman gitsem tıklım tıklım, çoğu kişide pahalı telefonlar var. yani maşallahımız var :gun1:

Ne serden geçeriz ne yardan:sopa: haklısın be abim

- - - Eklendi - - -

Küçücük ilçede yaşıyorum küçük de bi çarşısı var şimdi saymaya kalksam en az 50 tane 2011 ve üzeri modelli araba vardır çarşıda.

Silinen Üye 511859

Silinen Üye 511859

Kapalı Hesap
Ne serden geçeriz ne yardan:sopa: haklısın be abim

- - - Eklendi - - -

Küçücük ilçede yaşıyorum küçük de bi çarşısı var şimdi saymaya kalksam en az 50 tane 2011 ve üzeri modelli araba vardır çarşıda.

haklısın :gun1:

Metin MF

Metin MF

Üye
ayranı yok içmeye atla gider çeşmeye

doctorrr

doctorrr

Üye
bu ne pehriz what is this

Üst Alt