Bedava sms yollama.Hemde çok HIZLI(ÖNİZLEMELİ)

Sponsorlu Bağlantılar

hakanaras04

Üye
teşekkürler ama link yok

aytacaytac0101

Üye
bir site daha var arkadaşlar bu linkden giriş yapın üye olun sms çekmeye başlayın

idolbreaker

Üye
bir site daha var arkadaşlar bu linkden giriş yapın üye olun sms çekmeye başlayın

aynen ben de kullanıyorum,

kontörüm gider mi, mesajım ulaştı mı, neden göndermedi vs vs gibi sorunları bir yana bırakalım. en iyi çözüm smscity, link aşağıda. uzun zamandır kullanıyorum herhangi bir problem yaşamadım, mesaj da anında gidiyor. beleş sms...

saygılar...

--------------- Ekleme ---------------

aynen ben de kullanıyorum,

kontörüm gider mi, mesajım ulaştı mı, neden göndermedi vs vs gibi sorunları bir yana bırakalım. en iyi çözüm smscity, link aşağıda. uzun zamandır kullanıyorum herhangi bir problem yaşamadım, mesaj da anında gidiyor. beleş sms...

saygılar...

sgpkjmr0

Üye
bayldm super paylasm

corumlunur

Üye
la buradanda kontur gıdıyo ne alk ak

idolbreaker

Üye
yok dostum ben kullanıyorum kontur falan gitmedi.

BnRiletişim

BnRiletişim

Üye

Kullanamadım bunla bir bilgisi olan söyleyebilirmi kredi istiyolar

SeRKaNCa16

Üye
guzel bırseye ben zıyor tesekkurler paylasım ıcın

idolbreaker

Üye

dostum yapacağın te şey üye olduktan sonra sana gelen aktivasyon kodunu siteye yazman daha sonra mesajlaşmaya başlayabilirsin. ben bir yılı aşkın kullanıyorum. üye olurken en sonda bir şifre falan istiyor verdiğim linkten girersen ona da gerek kalmayacak.

yine sorular varsa belerim, :sopa:

dostum yapacağın te şey üye olduktan sonra sana gelen aktivasyon kodunu siteye yazman daha sonra mesajlaşmaya başlayabilirsin. ben bir yılı aşkın kullanıyorum. üye olurken en sonda bir şifre falan istiyor verdiğim linkten girersen ona da gerek kalmayacak.

yine sorular varsa beklerim, :sopa::nono: :aman2:

yine sorular varsa beklerim, :sopa::nono: :aman2:

anemik

anemik

Üye
Ty güzeL payLaşım.

milan12

Üye
saol :box

capkin-70

Üye
Parali Arkadaslar

444furkan444

Üye
dostum aktive edin diyo da aktive etmeyi bulamadım bi aydınlatırsan

idolbreaker

Üye
saonunda bu siteyi de çökerttiler malesef. yine en iyi çözüm smscity.kontörüm gider mi, mesajım ulaştı mı, neden göndermedi vs vs gibi sorunları bir yana bırakalım. en iyi çözüm smscity, link aşağıda. uzun zamandır kullanıyorum herhangi bir problem yaşamadım, mesaj da anında gidiyor.

saygılar...

canberkanar

Üye
çok saolasın sonunda oldu

izmirligenc

izmirligenc

Üye
calismiyor gondermiyor hata veriyor ama ilk baslarda calisiyor olabilirdi onun icin tsk

liberter

Üye
bedava SMS ile alakalı onemli bir makale var. okumanızı tavsiye ediyorum.

5310c3

5310c3

Üye
teşekkürler . . .

Üst Alt