Bedava sms yollama.Hemde çok HIZLI(ÖNİZLEMELİ)

Sponsorlu Bağlantılar

OlduğuKadar

OlduğuKadar

Üye
Azomania arkadaşıma çok teşekkürler gerçenten işe yaradı fake değilmiş Tksharmely'e de verdiği bilgilerden dolayı teşekkür ederim.

ahenk

ahenk

Üye
sorunsuz çalişiyo tek sorun 24 saatte 4 yada 6 msj gonderebiliyosun bu da yeter kanaat etmek lazim teşekkür

kkrrkkyy

kkrrkkyy

Üye
arkadaşlar ben bi türlü mesajı gönderemedim. kullanıcı adım ve şifremle giriş yapıyorum. mesajı yazıyorum, to yazan yere gndereceğim no yu yazıyorm ve gönderiyorum hata veiyor ve benim kendi telefon numaramla ilgili değişiklik yapmamı istiyor Verify mobile number başlığı altında di çerçeve çıkıyor Mobile number: ve Verify code: diye iki şey istiyo mobil number yerine telefon nomu yazıyorum Verify code yerine ne yazmam gerekiyor acaba bi yardımcı olabilecek varmı? şimdiden teşekkürler...

Solamente

Üye
beceriksizmiyim ne :( :agla

tksharmely

tksharmely

Emekli Yönetici
Arkadaşlar lütfen yazımı okuyunuz. Wadja yabancı bir firmadır.
Sizin Türkiye'de olup olmadığınızı sistem anlayamaz.

SMS Göndereceğiniz Numaralarınızın başına " +90 " koymadığınız sürece mesaj gönderemezsiniz.

renevatiocellad

Üye
allah hepinizden razı olsun

tksharmely

tksharmely

Emekli Yönetici
Wadja SMS Paralı sisteme geçmiştir. Artık ücretsiz SMS gönderilemiyor.

kabus0312

Üye
arkadaşım güzel paylaşım teşekkürler böyle paylaşımlar harika zamanda yetişiyor bazen derdimizi anlata biliyoruz kötü zamanda yardımcı oldun tşk

gencankarali

Üye
linki nerde hemşerim

mbse

Üye
  • YA BEN SİTEYE GİRDİMDE UYEDE OLDUM. MESAJ YAZMAK İÇİN NEREYE TIKLIYORUM. MESAJI FALAN NEREYE YAZIYORUM:bilmem:

ceylani baş

Üye
kontur yok atamıyorum

infazcı-konan

infazcı-konan

Üye
şuanda site türkçe olmuş millet ben yeni gördüm buyrun sizde bakın

cool_eagle

Üye
operatörlerin çok ucuza verdiği sms paketi varken bence hiç gerek yok bunlara :=)

daRkadoLeSCeNt

daRkadoLeSCeNt

Üye
Teşekkürler bi deneyelim

Erdem2602

Üye
belli bir smsten sonra göndermiyor yahu

sensizim24

Üye
ya bi tür lü bulamıyorum söyleiynde yazalım mesaj

letterkan35

letterkan35

Üye
hiç bir zaman beceremedim bakalım bu çalışıyormu:)

SlashGun

SlashGun

Üye
ben bi ara telsim in websitesinden atıyordum 24 saat sonra gidiyordu bi daha tövbe ettim sadece sapıklık için kullanıyorum bu siteleri ama yinede thanx..

:ehe Salih bu ne güzeL avatar :ehe

CRASSHER

Üye
0090 şeklinde yazıyoruz numarayı sanırım........

Üst Alt