Dostum ben sürekli kullanıyorum ama sorun yaşamadım.Bunca insanda sorun yaşamıyor ki sorunlarını benimle paylaşmamış.Sen böyle deyince hemen bir tane mesaj yollayayım dedim yaklaşık 2 dk. sonra gönderdi.Bu zamanla değişebiliyor,bazen tıklamamla geliyor bazen ise 5-6 dakkayı geçiyor ama o kadar uzun süre hiç olmadı.Bir yerde sorun çıkmış olabilir.Sen bir daha dene!!!Baktın gene olmadı bir daha söyle bana hata nerde birlikte çözelim.
hiçte hızlı değil mesaj 15 dk de anca geldi vede altında reklam ve bnm üyelik adım yazıodu yinede saol kntr olmadığı zamanlarda kullanmak için güzel bi alternatif
hiçte hızlı değil mesaj 15 dk de anca geldi vede altında reklam ve bnm üyelik adım yazıodu yinede saol kntr olmadığı zamanlarda kullanmak için güzel bi alternatif
dostum inan o değişiyor bazen tıklıyorum(send ikonuna)telefona anında geliyor bazen 2 dakkada bazen 5 dakkada tabii 15 dakkalar banada olmuyor değil ama önemli olan göndermesi ve sitenin son derece sağlam olması bayağıdır var bu site ve süreceğede benziyor.