Bedava sms gönderme sitesi programı ....

Sponsorlu Bağlantılar

cerkez43

Üye
ben denedim bedava gönderiyor sizlerde öye olun bedava sms gönderin hicbir tahlikesiyok ama unutmayın kredi kartı falan isterse o bilgileri vermeyin cünki o şekilde denemedim sadece e- posta adresi ve tel nonuzu girin ancak yanlış girmeyin cünki hem e-postaya hemde tel nonuza ayrıayrı şifreler gelecek aşşağıdaki linke tıklayıp kayıt olmanız yeterli ve son olarak birşey daha listenizdeki arkadaşlarınıza bu linki göndere bilirsiniz ayrıca bedeva arama özelliğide var bir deneyin derim istediğiniz zaman üyeliğinizi iptal etme gibi bir lüksede sahipsiniz
:oke:

LİNK BURDA:

crazy_vefa

crazy_vefa

Üye

adresine girin; "Empfänger" yazan yere başlangıcı "009"05xxxxxxxxx yani 009 yazın sonra 05 şeklinde gönderilecek numarayı yazın, "SMS-Text" yazan yere 147 karakterlik mesajınızı yazın.

Weiter... diyoruz ve bekliyoruz. Ekran geliyor,
"Sicherheitsabfrage" yazan bir bölüm var, burada bizden resimdeki kodu istiyor, yazıyoruz. ve hemen altında "Hier klicken um deine SMS abzuschicken" yazan yere tıklıyoruz, yani reklama tıkladığınız taktirde mesajnız gönderilecektir.

Tıklıyoruz.

SMS wurde nicht verschickt. yazısı gelene kadar bekliyoruz, bu yazı geldiğinde mesajınız servera yollandı demektir, burdan server yoğunluğuna bağlı olarak ortalama 10 sn de kullanıcıya gitmektedir fakat değişebilir

Not: alıcıya gönderen olarak WEB-SMS yazıyor, mesajın sonuna da sms.gott.de yazıyor, 160 karakterin 147 ye inme sebebi bu...

erdi_tzn

Üye
Arkadaslar ucretsız sms sıtesıdır her operatore msj yolluyor aklınıza cep telınden kntr sılınır yada faturaya yuklu mıktarda fatura gelır.Arkadaşlar sıte sadece sms ıcındır...

doctormorgin

Üye
:S yokkk yok yok bedawa sms yok beaa

liberter

Üye
başka bir sms gönderme programı daha var.

bunu gördünüz mü?

izmirligenc

izmirligenc

Üye
imzama tiklayin kayit olun bedava sms gonderin

liberter

Üye
Bedava SMS ile ilgili bir alıntı

eagle58

Üye
benım bıldıgım bı wadja.com var 120 karakter gunluk on tane sms sadece maıl gonderır gıbı 00 ıle baslayıp yazıyorsunuz gonderıyor ama turkce karakterlerı bozuk yolluyor.

ramazanartar

Üye
ulan ne insanlar var ya
ne beleşi beleşe anan babana vermez be

baksana adam kayıt yaptırmış sen de kayıt yaptırırsan adam beleş
besajları kapıo
ohhhh ne ala memleket

dosya dosya

Üye
Nasıl sms yollayacam ya

--------------- Ekleme ---------------

Resım fılan yok sadece sag kosede vıdeolar var

idolbreaker

Üye
kontörüm gider mi, mesajım ulaştı mı, neden göndermedi vs vs gibi sorunları bir yana bırakalım. en iyi çözüm smscity, link aşağıda. uzun zamandır kullanıyorum herhangi bir problem yaşamadım, mesaj da anında gidiyor. zaten belli sayıda kredi veriyor en azından diğerleri gibi sürekli bedave deyip 2-3 mesajdan sonra çökmek yok. kredin bittiği zaman bile hergün bir tane sms hakkın yine var. (Türkiye için 17:00-18:00 saatleri arasında) iletim oranı da yüze yüz. bakayım iletiyor mu diye kendi telefonunuza gereksiz mesaj atıp kredinizi boşa kullanmayın. link aşağıda...

saygılar...

Ue-Gazi

Ue-Gazi

Emekli Yönetici
Arkadaşlar detaylı anlatım ile BURADA...

xray61

Üye
slm arkadaslar 2010 guncel HER YONE HERGUN BEDAVA VE ANINDA SMS GONDERMEK ISTEYENLERIN UCRETSIZ UYE OLARAK KULLANMAYA BASLAYABILIRLER.. BEN 2 YILDIR SORUNSUZ KULLANIYORUM. Kolay gelsin

idolbreaker

Üye
kontörüm gider mi, mesajım ulaştı mı, neden göndermedi vs vs gibi sorunları bir yana bırakalım. en iyi çözüm smscity, link aşağıda. uzun zamandır kullanıyorum herhangi bir problem yaşamadım, mesaj da anında gidiyor. zaten belli sayıda kredi veriyor en azından diğerleri gibi sürekli bedave deyip 2-3 mesajdan sonra çökmek yok. kredin bittiği zaman bile hergün bir tane sms hakkın yine var. (Türkiye için 17:00-18:00 saatleri arasında) iletim oranı da yüze yüz. bakayım iletiyor mu diye kendi telefonunuza gereksiz mesaj atıp kredinizi boşa kullanmayın. link aşağıda...

)

saygılarımla...

bravee_m_k

Üye
sdsd

PHILIPORT

Üye
Araştırın...unutmayın çoğu buluş yada hack yöntemi yanlışlıkla yapılan hatalardan ortaya çıkmıştır...

Batuhan02

Üye
selam arkadaşlar bildiyiniz mesaj yollama sitesi adresi varmı yardımcı olurmusnuz

idolbreaker

Üye
)
saygılar ;)

mr_kamil

Üye
Limitsiz sms göndere biliyosun,senin tel numarani da pro kendisinden salliyo.Programi burdan indire bilirsiniz.
wap.fishtext.com
bi tesekkuru cok görmezsiniz sanirim.