1,5 gün bedava kaldı Nokia'nın hemen onaylamadıysa alakalı bu durum benimle alakalı değil
Sitedekilerede kacirmamalari için takip etmelerini söyledim yinede kaçıranlar olmus
Benİ takip edin bir süre sonra kaçıranlar için tekrar bı kampanya yapicam
giriş ekranına basılı tut widget menüsünde göreceksin oyunu ekrana ekle oradan girersin oyuna
birde klasör modu yaptıysan bütün klasörlere bak içlerinden birinde olabilir
beni kastediyorsan hem kendim hem diğer kaçıran arkadaşları için istiyorum kredi kartım olsa paramla alırım hiç istemem dimi ? daha önceki yorumlarada bakarsak kredi kartımın olmadığını söylemiştim...
Arkadaslar 2. Kampanya Temmuz ayında olacak büyük ihtimalle çünkü aradan biraz vakit geçmesi lazım ayrıca kampanyanın bana faydası olması acısından Temmuz ayında olacak 2-3 tane yeni oyunla beraber
Hem reklam için olacak hem kartı olmayanlar faydalansın diye olacak bu kampanya beni takip ederseniz kaçırmazsınız kampanyaları Facebook takı sayfamdan özellikle takip edebilirsiniz.
Yazdığım yazıyı iyi okuyun arkadaslar
Pisti+ bedava suanda okey oyununun ücretini kaldırdım oda bir kaç gün icinde onaylanır
Ben fiyatı kaldirdigİm an ücretsiz olmuyor Nokia onaylıyor bir kaç gün icinde Ozaman ücretsiz oluyor