Bedava Okey ve Pişti+ Oyunu (DUYURU) [kampanya sona erdi]

arkadaslar sadece buraya yorum yapmayalim bence magazaya da yapalim ayrica bes yildizi da cakmayi unutmayin

valla yorum yapmak için yeni hesap açıp indirdim oyunu ama yorum yapınca daha önce bu konuya yorum yazdınız diyor eski hesabımlada yorum yapamıyordum yenisiylede yapamadım
hakkını helal et Nadir yorum ekleyemedim

Oyun ücretsiz olmuş çok sağol. Yorumumu yaptım 5* verdim.

Polymath

Üye
TEşekkürler kardeşim. İndirip yorum yaptım SAol

arkadaşım eline sağlık güzel bir oyun

nadir_89

Üye
    Konu Sahibi
valla yorum yapmak için yeni hesap açıp indirdim oyunu ama yorum yapınca daha önce bu konuya yorum yazdınız diyor eski hesabımlada yorum yapamıyordum yenisiylede yapamadım
hakkını helal et Nadir yorum ekleyemedim

Okadar uğraşmasaydın sorun değil teşekkürler yinede

Teşekkür ederim Nadir abi oyun gerçektende çok iyi olmuş v.1'e göre

asigsasi

Üye
ben yorum yaptım nadir gibi arkadaşları burada görmekten bu burada olmaktan dolayı çok ama çok şanslıyım

Tepkiler: OttomaN TigeR

keys1903

Üye
saol kards yorumu orayada yaptım gonul ısterdi kart olaydı alaydık ama yok

Arkadaşlar bende ücretli görünüyor neden acaba

nadir_89

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar ben oyuna geri fiyat ekledim bugün nokia nasıl olsa 3-4 gün bekletir diye ama hemen onayladı fiyatı ekledi galiba eve gidince bakayım fiyat eklenmişse kampanya bitmiş demek indiren yorumlayan teşekkür eden herkese ben teşekkür ederim

Boran20

Üye
ben de kaçırdım, kart da yok malesef...

nadir_89

Üye
    Konu Sahibi
temmuz ayında bir kampanya daha yapmayı düşünüyorum yeni oyunlar ve okey oyunuyla

ilgi gösteren herkese teşekkürler beni takip etmeye devam edin ara ara süprizlerim olacak facebooktan twitterdan takip edebilirsiniz facebooktaki sayfamdan takip edebilirsiniz bayraktarmedya, n-game yada nadirbayraktar olarak bulabilirsiniz beni